Istorija se ne moze menjati, pretili ste u istoriji igracima da ce da idu da sluze u jna ako ne potpisu za smrdljivi partizan, otimali, bahatili se, dicili se nekim velikim srpstvom, a sto neko rece kada se sastave sve legende partizana, svi zajedno ne smeju 100 grama slanine da pojedu... Jadni ste i bedni, i to nista ne moze da promeni...
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Кад дође неки овако специјалац да ти просипа причу о поштењу, а они продали утакмицу против неке тамо тикве Бивши тренер и легенда немачке репрезентације признао да су биле намештене утакмице
Хрвати Фрањо Глазер, Мирослав Брозовић, Златко Чајковски, Стјепан Бобек, Фрањо Рупник (сва петорица играли у НДХ), Мађари Силвестер Шереш и Бела Палфи, Румун Станислав Попеску, Бугарин Кирил Симоновски и тренер Мађар Иљеш Шпиц.
Од њих дванаесторице, једина два Србина су Миливоје Ђурђевић и Првослав Михајловић. Са друге стране, у Звезди сва дванаесторица Срби, што је ваљда и логично јер је у питању београдски клуб, а не загребачки.
Како Срби могу да играју у комунистичком клубу, то су лажни Срби.
Bilo je, nažalost i biće, Srba koji su zavedeni raznim ideologijama.
Bilo je Srba komunista, četnika, vernika, ateista, obrazovanih i neobrazovanih. Bilo ih je jako puno oko raznih ideja. Samo oko Partizana izuzetno malo. Ne znam kako Stefaneka nađe i tu dvojicu...
Istorija se ne moze menjati, pretili ste u istoriji igracima da ce da idu da sluze u jna ako ne potpisu za smrdljivi partizan, otimali, bahatili se, dicili se nekim velikim srpstvom, a sto neko rece kada se sastave sve legende partizana, svi zajedno ne smeju 100 grama slanine da pojedu... Jadni ste i bedni, i to nista ne moze da promeni...
mi se dicili velikim sprstvom zato smo se i zvali Jugoslovensdko sportsko drustvo
ivanic zapatio koronu i krio dok nije dobio siptome da je bio u kontaktu za zarazenom osobom koji amaterizam ovi na portalima vec traze za stolom 3 boda jebote sve bi mufte titule,kvalifikaciju za ls sad 3 boda
mi se dicili velikim sprstvom zato smo se i zvali Jugoslovensdko sportsko drustvo
Da, ali pitaj bilo koga o tome, pa ces da vidis sta ce da ti kazu... Ma jeste, mi smo se zvali jsdp, ali smo stub srpstva, ma nas stadion jeste stadion jna, ali u stvari nije, nego je nas i tako dalje...