"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Moraju govnari gobeljic i vukanovic da igraju i to ti je... Sta fali benu u spicu koj kurac? Lepo u spicu ben, gavric na krilo i gajic na beka... Sto jede govna ovaj retard na klupi
Igra krilo covek, kakve to veze sa veznim redom ima? Lik nema centarsut, nema prodor, nema brzinu... Ume da da gol i igra krilo dok debil vukanovic koji ne zna da trci i je bi trebalo uopste fudbalom da se bavi igra spica...
ben nije napadac ima losu realizaciju propusta puno sansi i nemocan je protiv stopera da si gledao znao bi al ti ovako reda radi samo seres prodali smo jedinog napadaca kog smo imali,a da nije invalid rada,a zamenu kasno doveli
« Poslednja izmena: 16. Sep 2020, 16:37:16 od fredikruger »
Moraju govnari gobeljic i vukanovic da igraju i to ti je... Sta fali benu u spicu koj kurac? Lepo u spicu ben, gavric na krilo i gajic na beka... Sto jede govna ovaj retard na klupi
ben nije napadac ima losu realizaciju propusta puno sansi i nemocan je protiv stopera
I kao takav je bolji od nasih napadaca, prema tome trebao je da igra u spicu...Vukanovic u jednu sansu ako udje bice dobro...daj Boze da me demantuje, da metne het trik, pa ja da pojedem govna sto sam izasrao...