mi nemamo odbranu ni sredinu ni napad jednom recju nista kanga je dno gobeljic pankov milunovic uzas spiridonovic,nikolic nisu bili na utakmici katai kao da je on lupio loptu pa neda nikom da se igra bukvalno je sve uradio danas dragan jove torbica i naravno da nije bilo borjana pukla bi bruka skoro kao fljumentari
Да, али партизаи је играо против албанске империје разумете, судија не суди аут партизаију , овом е пређе лопта, овамо онамо, горе доле... А та тирана је неки смешан тим...
Који иначе има највише титула у албанији али добро
Све то већ знамо, да имамо само голмана и пар просека који ту и тамо одиграју нешто, кад им се дигне.
А ћутаће и вребаће прву прилику... Чак и да испадну од ових аматера, први пут кад изгубимо, има фрања да се појави да ликује
Spiridonovica poslati u cetvrtu ligu. Za bolje i nije, lik je imao -1 akciju posto je uspeo da upropasti zadnj napad u prvom. Totalno zasluzeno izbacen.
Doduse i ostali nisu bili bolji. Pocevsi od Gobeljica koji ne zna pas da uputi. Srecom prodjosmo nekako i sto smo povlasceni u sledecoj. Mada mi ne uliva nadu da mozemo bilo koga da prodjemo sa ovim diletantima u timu i sa naznakama da nece da kupujumo niti odbranu niti napad.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2020, 22:38:36 od marko 284 »
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Spiridonovica poslati u cetvrtu ligu. Za bolje i nije, lik je imao -1 akciju posto je uspeo da upropasti zadnj napad u prvom. Totalno zasluzeno izbacen.
Jao da, u pravu si...ono kad je siptaru stavio ruku na rame a Gobeljic ima cist prostor ispred sebe...mentol..
Spiridonovic je klasicna slabija verzija srnica, jos kad na tu stranu dodamo debila gobeljica dodje mi da placem, fale nam oba beka, fali stoper, fali spic... Bena umesto spiridona, spic krsteni u napad i to je to, sve ostalo je ok manje vise... Za kangu i magika ne brinem, znaju fudbala jedna losa utakmica nista strasno, barsa je 8 komada primila tako da ono