Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 690 691 693 694 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 847840 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
naguzi te kairat u julu i nemas problem igranja lige sampiona Smile
kolko jos mozes biti glup  Smile

nesutiranje na gol partizana uvek menjam za titulu i ls
a i kad nismo sutnili morali su da nas pokradu da bi dobili  Smile

ti stvarno mislis u toj svojoj blentavoj glavi da smo mi podbacili u ls sa ovim sto imamo i finasijski mozemo Smile
sta si ti ocekivao protiv ovih 6 ekipa u ls u zadje dve sezone
lepse bi ti bilo 12 junackih poraza od 1-0  Smile
nismo je videli od 91. a i koja je razlika izgubiti 2-0 ili 6-0 isti kurac desavalo se i boljima od nas i desava ce se opet
i poret svega retardirani potez igraca nas je kostao proleca

« Poslednja izmena: 19. Dec 2019, 15:07:09 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Opet pominjes kairat jbt... Jel nam igraju oirlandic, vukan savicevuc, rendulic, pavicevic, milos cvetkovic, aca tenk, dusan andjeljovic itd itd sad? Ne mozes tu ekipu tada da poredis sa ovom danas... Svi ti igraci tada nisu imali platu koliku marin sam ima sada... Da, uopste me ne zanima da gledam kako nas bajern guzi 6-0 i kako se mucimo u ling long ligi... Kad smo se raspadali uspevali smo da ne puknemo 6-0 od milana, od bajerna gde je milijas bio najozbiljniji igrac... A sada su nas totenhem i bajern silovali toliko da nam se fudbal ogadio
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ajd ti lepo u humsku tamo bi se odlicno uklopio u jedenju govana

pominjes milan a oni se okupili tri dana pred utakmicu jer su im smanjili kaznu jeste bio milijas u najboljim godinama al  presedeo na klupi u igri bili bisevac,jankovic,basta,zigic,gaj,blazo,deki...
plus to su talijani i rutinski nas odradili bez zamaranja samo za prolaz mi nista im nismo mogli
i to bilo pre 13 godina

ta protiv bajerna se igrala na blatistu i cim su se prilagodili odma nas satrali mi dva puta presli pola dva puta sutnuli i obe usle ako se ti nesecas utakmice ja se secam

fudbal se mnogo promenio za tih trinaest godina to jest svi otisli napred samo smo mi jos na istom mestu e to je sad ta razlika izmedju klubova sa milijardu evra i nas sa desetak miliona

ovi nesrecni slovaci kupuju igrace iz domace lige za 5 miliona,a mi sa dzakom lopti,a na njih gledamo potcenjivacki

zato izvadi glavu iz dupeta i pogledaj na fudbal malo realnije ovo su neverovatni uspesi sa onim sa cim raspolazemo al ako je tebi to lose onda nesto sa tobom nije u redu

lepse mi je da me guzi bajern u ls nego da zavrsim pricu u drugom kolu naguzen jer trener debil ne zna da igra na prolaz
« Poslednja izmena: 20. Dec 2019, 09:12:30 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ja bi najvise voleo da gresim
al dosadasnja praksa mi govorim da je to malo verovatno
ozbiljno se plasim i za titulu do kraja jer svi znamo cuvena grobarska proleca bez izgubljenog boda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
A kazi mi samo jedno, koja je po tebi razlika dal smo ispali u prvom kolu ili smo pukli od bajerna u grupi 6-0? Evo ispali od kairata, te sezone uzeli smo ubedljivo titulu, tukli partizan, igrali vrh fudbal, ove sezone ne sitnemo partizanu na gol, jedva dobijamo na penale ove nase slepce, terza stavio kintu u dzep, dovode se razni peteovici za 300k plus procenti i kazi mi sta je tebi tu lepo? Ja razumem terzi da je lepo, al tebi nzm sta je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
nismo mi ni zasluzili bolje od lukica,isecene struje i orlandica kad su vecina pajseri ko ti
najobicniji internet pljuvatori koji su Zvezdu videli samo na tv-e al zato sve bolje znaju i klub bi preporodili samo ih mrzi

valjda i mi moramo da imamo naseg dzoia na forumu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
A sto mi ne odgovoris na pitanje? Sta je bolje u zvezdi sada u odnosu na sezonu kada smo ispali od kairata? Igra? Nije, finansije? Nisu, eto bolji je koeficijent, za sta mi se jebe iskreno.... I imamo skuplji sada tim iako igra kao kurac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
A sto mi ne odgovoris na pitanje? Sta je bolje u zvezdi sada u odnosu na sezonu kada smo ispali od kairata? Igra? Nije, finansije? Nisu, eto bolji je koeficijent, za sta mi se jebe iskreno.... I imamo skuplji sada tim iako igra kao kurac

ono najbitnije rezultati i finansije
jebes kakva je igra ako donosi titule i ls
kazem ja tebi izvuci glavu iz dupeta proslo je vreme romantike u fudbalu
sto kaze murinjo jel ocete da se nadigravate sa barselonom ili da probamo da je prodjemo
ili jos bolje vidi pod ljupko pred bari

lepota u igri  Smile Smile Smile
sta sve nece ljudi lupati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Ја сам био за растанак са Милојевићем јер је прошао свој зенит и смучило му се да више води Звезду, што се најбоље видело и доказало у чињеници да му је понуђен нови уговор а он га одбио и затражио раскид.

Милојевићеви успеси су изванредни и на томе свака част и хвала.

АЛИ.

Неко сада треба да седне и распетљава све што је он засрао, а засрао јесте, имамо два и по камиона играча који нити могу да играју нити да се продају, половина позиција у стартној постави мора да се попуњава појачањима јер доведена нису чак ни на нивоу оних које смо продали, а апсолутна летаргија, лагани тренинзи за срчане болеснике и тимски дух на нивоу курца су се укоренили у последњој фази његовог мандата.

Против овако килавог Партизана и уз објективно супериоран играчки кадар у односу на остатак лиге би и многи други тренери направили овакву разлику на табели. Милојевић, од када је прошао Јанг Бојс, у константном је паду и добро је да се то зауставило.

Од Станковића не очекујем ништа. Ако је искуство неки репер, следи нам тежак период, завршила се једна ера и креће нова у којој врло вероватно нећемо изборити никакву Европу, него ће се Станковић играти тренера пре него што га отерамо.

Најстрашније у целој причи ми је што ништа нисмо научили. Играли смо две године заредом ЛШ, могли смо да урадимо нешто, да створимо неки систем, да направимо неки калуп пословања... А ми смо поново на почетку.

Када будемо продали Борјана и Марина, а прича се да то може да буде већ у јануару, бићемо поново на нивоу који нам је оставило говедо из Мојковца.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 690 691 693 694 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.