Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 652 653 655 656 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 838406 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
У чему је проблем ? Пенал ни на који начин није утицао на крајњи исход утакмице. Свиран је при резултату 1-0, а до краја смо могли да дамо 5 голова, али нисмо имали те среће разумете и тако даље... На страну њихов пенал.  Данас/сутра тумбаси играју, свираће им неки пенал или прекршај, играће се 102 минута и опет ће да се буне како је Звезди свиран пенал, који ништа није променио... Рад није добио 20 година

Објективни нек одјебу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Богу фала па ће сад Лига Шампиона, мука ми је више од исте порције гована о спорним ситуацијама после сваког јебеног кола у овој лонга-лонга лиги.

Мада, кажу да намештано и у ЛШ, тако да је исто, како год га окренеш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Ako mi se ista gadi, to je to opravdavanje necega na osnovu toga sto je to i neko drugi uradio. Sta mene briga sta tumbasi rade. Ja nisam tumbas, hvala Bogu i sigurno to necu postati. Mene brine sta mi radimo. A ovo sto radimo vec nekoliko kola unazad je nesto sto ja ne mogu da podnesem. Ovakve greske se prosto ne desavaju, a i ako se dese, dese se jednom u 10 godina. A kod nas se desavaju u svakom kolu. Ja ne znam koje je ovo vec kolo gde nam sude neke penale, koji nisu penali ni u baletu, a ne fudbalu. Gde se iz aviona vidi da nema nikakvog kontakta, namere, nicega bukvalno i mi dobijamo penal. To sto radimo je meni neprihvatljivo. Prosto jadno je, bedno, degutantno, vredja zdrav razum, inteligenciju, pa i moral (ko ga ima). To nije nesto po cemu je Zvezda ikada bila poznata i to je bas jedan od razloga sto navijam za nju. I upravo neko pokusava da mi taj razlog izbije iz ruke, a meni se to ne svidja... Smile Da ne pricam o nekoj kosmickoj pravdi i poracnavanju racuna, gde moze to da nam se obije o glavu kada budemo igrali neke mnogo bitne utakmice i gde onda, ako ovo prihvatamo, nemamo pravo da se zalimo, jer ko se sa vatrom igra...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
kao sto rekoh ubedjen sam da ovo nije iz nase kuhinje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Sto fredi kaze, moguce i da je iz njihove kuhinje, viddlo se da dobijamo pa ajd da se prica opet o penalu...prestao sam i da gledam ovu usranu ligu, ovde mi je jedino derbi bitan, sva ova sranja vise ni ne gledam i onda idioti useru jednu utakmicu koju odgledam
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Престани и дерби и ЛШ да гледаш, да освојимо опет Smile

Ма баш имамо потребу да нам свако коло суде пенале, и то баш кад ова стока не може никога да добије...

Ево, губе у лучанима и опет ће да се говори о том пеналу и како нису имали среће, а ми прегазили рад...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Хоће ли сад објективни тумбаси да се стиде игре свога тима или пораза или што је продужено за 7 минута, или ће и даље да причају о овом пеналу који ништа није променио(а против нас се не спомиње) или ће можда да кажу да их је срамота што нам судије два дербија поништавају голове  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Јеби Терзо мађијо  Smile

Сад да чукнемо ове "индијанце" из тотенхема и код куће и на страни, па да продамо те органе српсог фудбала Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2

jebote dokle vise

nije uticalo na krajnji rezultat  Smile ovo je vec sramota
« Poslednja izmena: 19. Okt 2019, 17:47:55 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Да ли је био пенал за Рад ? Да ли је Звезди био потребан пенал на тој утакмици ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 652 653 655 656 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.379 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.