Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 614 615 617 618 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 838185 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Jebem im majku u picku bezobraznu
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
mob
Nokia 
Diskutabilan penal

Nema tu sta da bude diskutabilno faul napravljen metar van sesnaesterca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2

Zar je evropskoj Zvezdi potrebno ovo  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
mob
Nokia 
Sramota za sudjene , ne znam sta bih rekao sta uraditi tom sudiji, mozda dozivotna suspenzija , ne znam ....... Smile Smile  Srpski fudbal je  u kurcu generalno ali ovo i mene , iako sam Zvezdas , vredja , poserem se na ovako sudjenje.....  Smiley 1  i ako ce Zvezda na ovakav nacin da dodje do titule , onda Prvenstvo gubi na svakom smislu..... Smile  ako je uopste nekad i bilo smisla.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Све је регуларно, примењено је правило "три корне - пенал". Чак смо и оштећени за један, имали смо девет корнера, али мушки ћемо поднети ову крађу, навикли смо да судије већ годинама навлаче за наше противнике.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Svaka cast Miloju na rezultatima, alimi igramo kao kurac vec duze vreme, da su nam krila grizman i mesi dzaba bi bilo...kad vidim trio kanjas-jovancic-ivanic dodje mi samoubistvo da izvrsim...ne zna se ko je gori sa loptom i ko je veci alibi igrac aka dodaj prvom do sebe po mogucstvu stoperu ili borjanu i onda dodje neka indjija sa zutim marketom, izvrsi presing, a mi hocemo da napadnemo, a ne znamo kako jer na kontre ne mozemo jer jbg nisu kopenhagen i mladi momci pa da napadnu svi djuture vec nam samo dupliraju igrace na garsiji i la pari i 2 spica istrce na 2 debilna zadnja vezna koja se useru i mi sansu ne mozemo da stvorimo...gajic i rodic su nesposobni tako da jbg...bez marina mi smo bas tezak kurton od ekipe...kad miloje shvati da ne mozemo derbi i ping pong ligu da igramo sa 2 zadnja vezna i ivanicem koji je veci debil od causica onda cemo igrati fudbal...ok ne mozemo na bajern sa marinom i ebisilijom primera radi, ali ne moramo na jebenu indjiju sa jebenim jovancicem i kanjasom...jbt pa robi je igrao jebeni fudbal sa cavom dimitrijevicem u vezi majku mu jebem i malim mijailovicem
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
u nemackoj postoji var pa su zasrale sudije i sa varom i to debelo
desava se
inace pre ovoga nam je dignut ofsajd koji nije bio,a igrac je izasao 1 na 1
i boli me kurac nek su
dosli gorbari i oni pricaju o postenju turi te toletov barjak opet na tribinu mozda vam i krene,a tek indjija da cuti krali su 10 godina dok se nisu docepali super lige iz beton lige mars u pizdu materinu 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Sad kreni da mekeces, bravo Mrkela, prizn'o covek.

Desava se.  Smile
Sto rece neko na pobedu Norica nad Sitijem, svi mogu da kiksnu, samo šampion Srbije ne.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2019, 00:05:39 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
to igranje bez kiksa ste vi zvali dominacija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 614 615 617 618 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.221 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.