Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
komsije su slucajevi za posmatranje teze je njima pao prelom noge nego navijacima suduve (za one sa kratkim pamcenjem ja se secam namernog krljanja nadja,evertona i dricica zavrseno lomljenjem udova oni se toga naravno ne secaju jer oni imaju svuju cuvenu istoriju koji oni pisu i tu dolazimo do druge tacke) a to je da su oni najuspesniji fudbalski klub u Srbiji po to njhovoj fudbalskoj istoriji
« Poslednja izmena: 18. Jul 2019, 16:28:13 od fredikruger »
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Ali nikad mi nece biti jasno sta je to ebisilio uradio da ga nema ni u ovim utakmicama, najbolji nas vezni igrac ako izuzmemo marina...nije mi jasno zasto vulic, jovicic i jovancic imaju prednost pre njega...ko koga zajebava ovde?
Zander slab defanzivno, cesto kasni. Ima solidan centarsut. Jevtovic je u prvom fino kombinovao sa Marinom, posle je pao, nije bas spreman fizicki. Ivanic i na ovoj poziciji neprimetan, bez uticaja na igru.
steta za posetu al jebga kad je stadion napravljen van beograda pa cimanje za putovanje i slicno beogradjanima a da nije evro utakmica pa nije zanimljivo za instagram
ima cartera bas glupo sto nema gratskog prevoza da vozi tako daleko van grada, ko ce se cimati da ide van grada zbog Zvezde kad napravise stadion na periferiji da nema nas gastosa i provincijalaca i na evroutakmicama bi bilo 3000 ljudi
« Poslednja izmena: 21. Jul 2019, 10:29:22 od fredikruger »