Naravno da im je realno, pa jel si ti sreo realnog grobara? Ja padnem na dupe kada slusam kako imaju bolji tim od nas, vise navijaca, kako smo mi prvi jer krademo, oni su uvek igrali posteno bez namestanja itd... Ma idi bre, komedija sa njima...
Овако, неутралац сам и мрзим и једне и друге вечите говнаре, највише бих волео да и једни и други испаднете из лиге али за то су влажни снови реалност јбг. Пред сваки дерби ми савршено пуца курац хоће ли добити гробари или ће добити цигани, када листам Журнал лагано пређем преко страна које су посвећене и једнима и другима, једноставно ме не занимају. Али сада, први пут пред следећи дерби желим да једна страна победи, јер ми је доста кукњаве. Ако нешто у животу мрзим јесте кукање, кукање и само кукање, а да тај што кука не мрда курцем. Овога пута гробарска кукњава је донекле оправдана, али само донекле јер они су сада знатно иза Звезде, играју нерешено са неким дебилима и тако губе бодове, и онда кукају само како је ово Вучићева држава и зато Звезда има већ обезбеђених 10 титула унапред бла бла бла... А притом су и у њиховој управи све цвећка до цвећке, и наравно СНС-овци. Е зато желим да их у следећем дербију победите, да им свршите у уста и да не серу више, и то по могућству да их угазите са 2-3 разлике минимум. У супротном ако они вас победе неким чудом, имају права да вас трпају до миле воље.
Koga volis brt, ako pratis fudbal a ne volis "vecite"? Sumadiju Jagnjilo? Ili si jedan od onih sto smatraju Liverpul ili Real svojim klubom?
Inace donekle se slazem sa poslednjom recenicom. Ako ih ne dobijemo i to ubedljivo, bez penala, kartona i ostalih sranja, mislim da nece moci da se zivi od njih. A fora je sto za razliku od njih, mi uvek u derbi ulazimo opusteno, dok oni ulaze kao da je pitanje zivota i smrti.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2018, 07:14:32 od Ic.xc.ni.ka »
I njihov je stav daleko po meni ispravniji, u takvu utakmicu i moras da udjes kao na zivot i smrt. Na noz da se ide. Bez ovih prljavstina, izjava pre i posle meca, mislim na terenu. Udri najbolje i najjace sto znas, pa kako bude...