Ma to je jasno kao dan, ovo pisem samo o ocekivanjima u grupi. Ja nisam bio optimista ni da cemo se dovuci do ls, mislio sam da je le puna kapa. Ali eto, momci su pobedili igru i svaka im cast.
Kakvi su ono jadnici jebote. Kralj dodje bez 7-8 igraca. Oni insistiraju da igraju, sto je potvrdio i Kralj i Mirkovic. Ne mogu da dobiju namestenu utakmicu sa Ivicom. I onda prete istupanje ako se ne ponovi namestena utakmica sve do konacnog uspeha i pobede protiv jebene Macve.
i ta ponovoljena da vazi samo ako pobede smetolo im 2 centimetra snega
lep te jebo sta im je smetalo celu polusezono kad nije bilo snega ne valjalju idealni uslovi,ne valja kad je vruce,ladno,sneg,kisa...
gospodo komsije preterano serete al nece spin uspeti kao onomad da je samo posteno kad ste vi prvi,zaboravite ocajni ste i ovo vam je puna kapa
uostalom istupite sretan vam put igra ce se fudbal i bez vas i nikom necete ne dostajati (isto sam pricao i kad je lukic jeo govna,a u ekipi blazic,guma i kompanija)
odakle bre njima muda za to predstava za navijace da se sakriju iza ocajnog upravljanja ko lukic onomad po njihovoj logici mi krademo i igramo sklanjalice i u evropi vec dve godine
dosta je njima i njihove muke nema potrebe da ih sprda
inace sad ozbiljno niko ne spominje macvu i sta ona hoce sto bi neko oduzeo macvi posteno zaradjen bod cisto sumnjam da bi trazili novu utakmicu da su pobedili pa da pruze macvi sansu za bodove
pizde one najvece licimurske ne vrti se fudbal samo oko Zvezde i partizana