kapiram sta hoces da kazes tipa da budemo jedini klub sa vise osvojenih bodova u sezoni,a da izgubimo titulu... a jbg kad je sistem budjav,ali glasali smo za isti inace gledao sada prvi trening i videh da se vratio radakovic,kondicioni koji je bio tu za vreme robija
« Poslednja izmena: 08. Maj 2017, 23:39:26 od czbg94 »
Iskreno meni se slavisa uopste ne dopada...slavisa je imao najjaci tim posle proslogodisnjeg...ninkovic,milijas,mrdja,lazovic,pecnik,dauda,kelhar,savo koji su maldini i nesta za ove danas stopere...i opet je uspeo da izgubi od partizana...
A ni taj,ono jeste pobedjivali smo,ali ne volim onaj stil fudbala gde smo dobijali sve sa 1-0 ove propast ekipe,mada smo i mi bili propast tim oterao bosko milijasa i sikimu,jos luneta i kuma mu njegovog i da igramo fudbal... vucicevic ce biti zverina,steta zaista steta sto su tu boaci i vujaklija pa nece dobiti sansu
« Poslednja izmena: 09. Maj 2017, 13:44:26 od czbg94 »
Realno Slavisa je amater, ali meni je bio gotivan lik. Ne samo zbog titule, nego videlo se da zivi za taj posao. Cenim takve ljude. Susta suprotnost ovom smorenom morzu.
Не можеш то да поредиш. Славиши је од тог дербија зависило да ли ће добити отказ, док је свиња могла да изгуби 40 дербија и болео би га курац, пуна подршка руководства и навијача.