Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 839355 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Мени ужасно тешко пада помисао да овај тип само оде без икаквих последица.

Kakve smo dijabole, pre ce on da dobije neku plaketu, zahvalnicu, nego sto ce da odgovara za posledice.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.PNG
(841.25 KB, 606x656)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
pazi,grof ima dosta mana,ali realno je murinjo za jankovica,kosanovica,janevskog,kristica,dostanica itd...
nekako smo uvek najgrdje terali trenere koji su uradili nesto,on i bajevic najgore prosli...ja sam psovao i jednog i drugog,ali kada se glava ohladi ipak covek koji je imao +32 prosle sezone ne zasluzuje ovakve psovke...da je usrao jeste,da treba da ide treba,ali hvala mu za proslu sezonu neizmerno
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Ic.xc.ni.ka, а сад се нешто и не чудим много. Мислим, фудбал је игра за тупе, просечан фудбалер има и-ку на нивоу собне температуре и фонд речи колико и у сеоске луде, шта очекивати онда од навијача.

Човек је оставио клубу огромне дугове за странце који нису оправдали очекивања, оставио је уништене младе играче који су таворили на клупи док се разигравао Сикимић, оставио је екипу у тоталном физичком и кондиционом расулу, оставио је тим који има седам шпицева и само два штопера тако да напад мора чак и на трибине а у одбрани нема чак ни за замену...

И неко му каже "хвала за све". Па види, идиотски човече који си направио ту идиотску слику, не можеш ти селективно да се захваљујеш, по принципу "хвала за титулу, ово после не рачунамо". Сума сумарум - ми смо сада у истој, ако не и ГОРОЈ ситуацији него пре Божовића, тако да нека се торња мајмунчина.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
To je to. Bravo. Ovo ispod sam napisao za @czbg94, pa da objavim ipak.

Ne znam po cemu se meri ko je veci trener, ali po meni ovaj covek nije nikakav trener, ili bar to kod nas nije pokazao. Ja ga nisam pratio po Rusiji i ne znam gde, tako da o tome ne mogu da pricam, ali ovo sto je kod nas radio, nije uradio nista. On je trener koji je bas dobio sansu kakvu niko nije. Em je ostao skoro pune dve sezone, sto je za nas fudbal misaona imenica, em je imao bukvalno ceo klub iza sebe, pocev od navijaca, pa do Terzica. Dakle svi su radili za njega i opet nista nije uradio. Ta prosla sezona uopste nije njegova zasluga. Mi smo toliku prednost imali zato sto se Partizan raspadao, a ne zato sto smo mi bili nesto mnogo dobri. Koliko smo dobri videlo se u kvalifikacijama za Evropu, kada smo protiv bugarskog i prosecnog italijanskog kluba izgledali kao amateri. Pored svega toga lik je imao za nasu ligu izuzetan sastav, narocito prosle sezone. Sa Grujicem, Ibanjezom, Kataijem, Hugom, nema trenera koji bi jos pod datim okolnostima propustio priliku da osvoji prvenstvo. To je bilo skoro nemoguce. A cak i tada nismo imali neku igru, atraktivnu, nije se videla neka ideja, neko pozrtvovanje. Covek je nas klub i mentalno spsutio na amaterski nivo. Mi smo pre njega ipak imali neki sampionski mentalitet, neki mentalitet velikog kluba. On je svojim radom od nas napravio seoski klub. Svaku ozbiljniju uktamicu koju smo igrali sa njim smo podbacili i odigrali ko picke. Svaku utakmicu koju je morao da dobije, izgubio je. Zvezda koja je bila poznata po tome da pobedjuje mnogo jace od sebe, sada je postala klub koji ne moze da pobedi ni sebi ravnopravne, ili losije. On u utakmici koja direktno odlucuje titulu gubi protiv jebenog Vozdovca i to ubedljivo. U vakom derbiju koji je on vodio smo nadigrani i nadtrcani i u vaki derbi smo usli nepripremljeni i fiizcki i mentalno. Isto i za evropske utakmice. Pa lik je ispao o Kairata i jos je predstavio njih kao nama nedostiznu ekipu. Sve igrace koji su nesto obecavali je unazadio i unistio. Plavsic, koje bio jedan od najboljih, sada igra kao da je zalutao u fudbal. Drnic, decko ko je grizao i trcao kao lud u pocetku, sada ne moze da se sastavi. Donald. Cak i Grujic je otisao mnogo losiji nego sto je bio u pocetku kada je ovaj dosao. Doveo je u klub neke Poletanovice, Sikimice i ostale levake, koji ne bi mogli da igraju za Zvezdu ni na PES-u. Nikada nije preuze odgovornost, vec je uvek kroz neki svoj humor neandertalca pokusavao da skrene temu sa svoje odgovornosti. Dakle lik je manje uradio u datim okolnostima od svih svojih predhodnika. Sta mislis sta bi Robi uradio sa onim proslogodisnjim timom? Sta mislis da li bi on dozvolio da mu igraju Sikimic i ekipa? I ne samo on. Svaki trener je ostavio neki svoj pecat na igru i na rezultate. Ovaj nije nikakav. Mi nemamo ni igru ni taktiku ni nista. Igramo kao razbijena vojske, bez ikakve ideje, motiva. I sve predodne trenere smo terali i ponizavali. Seti se samo kako je Robi otisao, kao poslednji bednik, sa nekim raspalim rancem, a na konferenciji oprostajnoj nije imao ni portparola. Oterali ga ko pseto. Ovog doveli privatnima vionom, a ispracaju ga zahvalnicama. A lik dijabola koja u trennutku kada je imao apsolutnos ve faktore na svojoj strani i kada je samo trebao da ne koci i pusti da se stvari dese, je uspeo da ukenja sve. Dakle ja bih ga oterao govnjivom motkom, a ne da mu pisemo zahvalnice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Prvo partizan smo tukli i razbijali prosle godine,partizan je prosle godine imao duplo jaci tim..no i mi smo...kako da uradis nesto ako ti uprava proda grujica,vuleta,ibanjeza,huga i kataija? Najbolji nasi igraci ubedljivo,drugo u nasoj ligi van partizana i vose jer vosa nam ne bi dala igraca pa nzm sta da je imas od kvalitetnih samo marasa i mozda jos nekog igraca znaci morali su stranci da se dovode,e sad mouce kao najbolji asistent,ruiz koji je igrao za lil i sasvim dobro za dnjepar,kanga kao jedan od boljih u rostovu,fibel igrao za standard,bio u mordoviji sasvim dobar i ti igraci su dovedeni za 0 evra,nadji mi odlicnog stranca za to obestecenje? Nema,islo se na kocku jer su igraci imali kakvu takvu reputaciju,drugo ludogorec je ekipa koja ima mnogo veci budzet od nas i koja igra dobar fudbal,partizan je 2 puta pusio od njih,sasuolo je jbg klasa za nas...zameram mu na debilnoj taktici i na tome da nije ima kondicionog trenera uistalom da je vrhunski trener ne bi nas vodio...kairat necu da komentarisem,tada je imao jebenog parkera jbt zivot i vukana pa i acu tenka...ove sezone je usro motku iako je imao dosta bas dosta pobeda i da nije bilo ovog sistema uzeli bi tiulu,partizan igra odlicno i bolji je nema tu sta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
I da,garantujem ti da ova uprava ne bi tako oterala Robija...ne mozes porediti to vreme i ovo sad...ja sam zahvalan robiju do neba i covek je imao pravo,za sve njij je rekao da ekipa ima buducnost i maksimovic,milivojevic,lazovic,evandro,filip mladenovic imaju odlicne karijere,ja samo kazem da ne treba terati tako grofa,vredjati itd...
Prica se o namestanju utakmica,pa sta radi groblje? Oni ne namestaj? Svaku drugu njihovi protivnici se igraju sklanjalice...imao je i lalat vucica i sta je uradio? Gluposti,da nije vise islo nije,ali ne treba nabijati coveka na kolac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Te strance koje pominjes nije doveo Bozovic, nego Terzic. Bozovic je trebao od njih da napravi tim i da igraju kako su igrali u tim klubovima koje si pomenuo. A vidis i sam kako igraju. Cak i ovi sto su nesto igrali, sada se raspadaju.

On jeste prosle sezone pobedio Partizan dva puta, ali seti se kako je Partizan prosle sezone igrao. A i seti se kakav je tim Bozovic imao. Tim koji je za nasu ligu tri klase bolji od ostalih ekipa. Ove sezona kada je Partizan samo malo zivnuo i stabilizovao se, u svakom derbiju ukljucujuci i ovaj odlucujuci za titulu su nas pobedili, nadigrali domacinski.

Ne kazem ja da ga treba tuci ili ne znam sta, ali treba mu reci da je moron i da nista nije uradio iako je imao sve na sovjoj strani, a ne da ga ispracamo na crvenom tepihu...
« Poslednja izmena: 08. Maj 2017, 15:21:43 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
jebes sad sve to al od bajevica do danas mi smo imali Robija i Slavisu koji su znali sta rade i imali ideje kako to da izvedu ovo sve ostalo go kurac

setite se Robija mi bre loptu nismo digli u vazduh igrali ko ljudi po zemlji iz prve,a u nasoj ligi su ti dovoljna tri dodavanja iz prve da izbacis iz igre protivnicki vezni red,odbranu,golmana i sakupljace lopte i sta bi u prvoj domacoj utakmici kad je dosao onaj jankovic du lopta zemlju nije videla napucavali ko blesavi doduse njega su od lige evrope delili debili maksimovic i bajkovic al te dve smo igrali bunkericu
bozovic me natarao da posumnjam u sebe proslu sezonu al sad je sve kako treba
partizan suptilnije namesta od nas on to sa svojim potpredsednicima i clanovima skupstine koji su po drugim klubovima predsednici resi lagano pa nebode tako oci mi vise idemo na dza bu,a i sudije vise u neznanju i strahu navuku nekad na nasu stranu manje utakmice
vozdovcanima legla lepa lova i kurve juce  Smile
sve u svemu igrace oni jednu neresenu,a mi cemo sa dva boda vise uzeti drugo mesto  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Maj 2017, 18:33:11 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Дајте клип оног гола са Маракане из Робијевог доба, не сећам се против кога смо играли и не сећам се ко га је дао, али знам да је била нека опасна тика-така, 7-8 пасева из прве и - бум.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
al si suzio izbor jebo si mu kevu  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.