Nisam gledao, ali Grobari su presmešni. Gde se gasite, jbt? Sad stvarno ne znam dal su veće plačipičke igrači ili navijači. Kakav je to kuršlus u mozgu, pogle šta ova jajara brazilska piše. Neko im je uvrteo u glavu da oni moraju da budu šampioni i ne biraju sredstva pritiska. Bolest.
crveni mi je opasno sumnjiv...ne znam ni zasto je dat uopste... penal je bio,onaj igrac vose je nagazio boacija...gazenje nije dozvoljeno u fudbalu koliko ja znam...
Немојте бити цигани. Ако су Гробари били стока да се радују и подјебавају на њихове крадене титуле, ми барем можемо да се потрудимо да испаднемо господа. Значи, не кажем сад да треба да плачемо што крадемо или да се, ДАЛЕКО БИЛО, стидимо што овако узимамо бодове, али немој стварно да будемо цигани. Ето, толико.
Немојте бити цигани. Ако су Гробари били стока да се радују и подјебавају на њихове крадене титуле, ми барем можемо да се потрудимо да испаднемо господа. Значи, не кажем сад да треба да плачемо што крадемо или да се, ДАЛЕКО БИЛО, стидимо што овако узимамо бодове, али немој стварно да будемо цигани. Ето, толико.
Ми смо Цигани са великим "ц", ја молим да не будемо цигани.
Ако си поштен у свету у којем сви краду, онда ниси поштен - онда си будала. Али то не значи да треба да се хвалиш што си будала, него кради и гомилај, али ћути.
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."