Мени је причао старији брат да га је ћале водио пре сто година на Маракану и да је био одушевљен када је Коцић повратну лопту испуцао бочно, на источну трибину.
А причао ми је и да је на некој утакмици, да ли Звезде или репрезентације, добио црвени картон, и онда се сакрио иза стативе и претварао да не зна да треба да иде напоље.
dal se vi svi drogirate? rajkovic je najbolji golman koji je branio kod nas u ovom veku borjan jos da je toliki ne moze da bude legenda zvezde, ujebo nas je zadnje dve sezone u kvalifikacijama za ls u domacoj ligi brani preko one stvari to lizanje sa severom sa kojim se hteo tuci dok je bio rezerva u ludogorecu je posebno seljacki zajedno sa onim fudbalskim diletantom gobeljicem da idu sto dalje od Zvezde
Ja se uvek Kocica setim sa osmehom. Kakav lik. Ruke do kolena kao orangutan, sav smesan. Secam se gostovanja na karaburmi, mi mu skandiramo Kocic huligan, a on se okrece sa nekim moronskim osmehom i mase nam, ludak totalni, gotivio sam ga.
Па и треба да га јебу. То јест, не њега, није он крив ништа, него треба исмевати клуб са својим менаџерским комбинацијама. То је такво једно препотентно изругивање са јавношћу, буквално Творзан изађе на прозор и пиша по људима и виче "Народе мој!". Ја не знам шта више Гобељић треба да уради да би га неко склонио из тима, вероватно да изврши оружану пљачку па да физички буде спречен.
Штета што није Википедија није била популарна и раније, па да се напише цела сага о Ранђеловићу, фантому Мијовићу и гомили осталих комбинација.
Кажем, ова прича о голманима ме баш подсетила, Ранђеловић је јебених 10 година био под уговором са Звездом. И био би он и 15 или 20, него морао да оде у пензију. Ја и даље тражим да се обелодани која је шема била, је л' 90% плате давао назад управи, је л' му најбољи друг био неки опасан криминалац који је претио да побије децу целој управи ако овај не буде први голман... Први и последњи тренер са кичмом, у целом низу пичкопослушника, био је Валтер Зенга. И прву ствар коју је урадио када је дошао је да скине мајмуна са гола и стави Мустафу. Човек је 50 голова које није смео да прими ипак примио, 50 пута нас је избацио из разних такмичења својом директном кривицом и ничијом више... Одлази Зенга наредног лета, продаје се Мустафа... А Ранђеловићу нови уговор.
Ja se sećam priče, umirao sam od smeha kad su mi pričali. Kažu Kocić pred derbi obesio se na prečku da visi. Onda otpao i sjebao valjda rame, pa su morali da ga menjaju pred utakmicu. Muslina držali desetorica. Hteo da ga ubije.
kako je erakovic uspeo da ispadne majmun na pola terena i namesti im gol genijalno ako ga sad neprodamo bolje ga u bunar baciti sad ce kilavi ben da se nosi sa ovim soliterima