pa posle pobede nad realom i mancesterom prekljuce su i nas pobedili
Bas smo se tesko nosili..Pogotovo u prvom poluvremenu. Drugo ste vec imali jedan dobar korner.
Da budem iskren..delovali ste ko real madrid. Bas kako sam ocekivao da igleda ekipa koja bije ko sveti ilija sve redom i ima 2 neresene utakmice za 7 godina.
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
bas vam sve jedno ,napalite se ko mladi majmuni ,vode vas u crkvu pre tekme da vas pop blagoslovi hehehehe komedija sa vama
Mi se napalimo??? Pa derbi igramo sa najvecom kurcoboljom koju vidim cele sezone... Ali zato vi igrate kao da vam zivot zavisi od derbija, a sve ostale utakmice igrate kao bednici... Ali dobro, kao sto vec rekoh, svi se trude protiv najvecih ekipa, vi protiv nas, mi protiv Milana, Liverpula i ostalih koji su nas rang...
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Kad je njegov tim vezao 18-19 pobeda uz 2-3 primljena gola, gol razlika 100000:3, nesto ne verujem da je spominjao siti jer jelte oni to sve na suvi kvalitet dok nama moraju da se sklanjaju, sto u evropi sto na nasim livadama