Не постоји бек, ни леви ни десни, да је за пристојан ниво фудбала, а да ми можемо да га платимо. Што рече неко, да Родић није стално повређен, одавно би нам га узели. Не знам шта је са тим, нама и репрезентација игра са три штопера да не би морали да зову Рукавину са 40 година.
А Гобељић... Мислим, не знам, са једне стране дечко не зна фудбал, а са друге га гурају на све могуће позиције, па је питање и колико је до њега.
Сад укуцах да видим ко је - одвратна је На страну што ће да га измузе за стан и шта ја знам, а каријера оде у курац... Мада, није да му је нешто и обећавала, ал ето имаш Јовића, Љајића и сличне... Чак је и Пол Џорџ пропао кад се оженио нашом спонзорушом
Да не ширимо тему, али нађите слику Катарине Грујић пре него што је постала "звезда" и одрадила 3-4 пластичне операције, буквално је на Циганчицу личила.
Нека се јебу Гобељић и она, и фигуративно и буквално.
elem tema ja prosto ne mogu da verujem da hajdin moze gori od gobeljica na levom beku i da mu se nepruza sansa kad god sam ga gledao odigrao je solidno i napred i nazad bez gluosti neupredivo veci debili su nam igrali i dobijali gomilu sansi* za razliku od hajdina gde je igrao 2-3 kup i 1-2 prvenstvene i nista nije usrao
pantic je car uefa nam namesta sudjenje domacinsko pa i u nemackoj dok su partizan pokrali sudijama a kako su prosli prva dva kola povlasceniji smo i od reala i barselone ubicu se majkemi uefa radi za Zvezdu,a protiv partizana uefa treba da se ugasi jer gura Zvezdu jebes budalu
Пре, ево не знам ни ја колико година... Могуће да је нека 2014. или 2015, мрзи ме да тражим сад, Партизан је ваљда две године заредом играо са Лудогорецом. И мене другар позове, је л' хоћу да гледам са њим, ја реко' 'оћу ако ћеш да ми средиш карту, нећу сигурно да вам плаћам.
Одемо ми, средио нам његов тата буквално најбоља могућа места, сред средина запада. Чекамо да почне утакмица, у међувремену се пуни стадион, а око нас све сами маторци, нема никог испод 45 година. У неком моменту долазе нека два типа, деда у Партизановом дресу и његов син ваљда, поздрављају се са гомилом људи наоколо, оно, "Оооо, де си, братићууу, здраво, мајсторе, није те било против Торшавна, како жена" и тако то. Деда објашњава како су директно са аеродрома дошли, само да гледају утакмицу па се враћају сутра у Будву.
Хоћу да кажем, то је место најзагриженијих Партизановаца, сви имају годишњу карту, очигледно долазе на сваку утакмицу, знају се међусобно.
Да ме сечете где сам најтањи, али разговор тече, ко ће да игра, ко неће, на кога иду ако прођу Лудогорец... И само у једном моменту чујеш доле - МА ТО ЈЕ НАЈГОРА УТАКМИЦА, НАЈГОРЕ ФИНАЛЕ ШТО ЈЕ БИЛО СУ ЦИГАНИ ИГРАЛИ!
И одједном све стаје и сви се прикључују, "Те године нису играли Енглези и Холанђани...", "Ма прошли Бајерн на срећу, требало да буде 0:3!", "Никад лошији Реал те године, Милан исто...", "И ПАРТИЗАН БИ ОСВОЈИО ДА ЈЕ ИГРАО!!!", "Ми смо водили у финалу, а не као пичке цигани бункер!", "Никад нису играли Лигу Шампиона!", "Ма 'ааааајде бре, серем им се на Куп Шампиона, то су и Румуни освојили!"...