I posle se neko cudi sto nema ljudi na tribinama...za Kokezu,Terzica,Vucelica,Vuletica,Tonceva i ostale koji su danas u klubovima,Den Tana i Tole su bili gospoda (a i to je jako tuzno sto je tako).
Bez zajebavanja, zadnji vezni moze da bude najbitnija karika u timu. Kada pogledam Kantea, Matica, ranije neke drugacije tipove igraca, kao taj spomenuti Gatuzo. Ljudi koji bukvalno daju snagu ekipi. On mora da zatvori sve sto ide ka golu, pre odbrambenih, ako neki defanzivni izleti da se spusti na njegovo mesto, da prepozna kada da se pridoda napadu, napravi visak itd. Mnogo ozbiljna i odgovorna pozicija. Ako tu imas pravog igraca na konju si.
Moze, ali moras da jmas 2 jebacka vezna igraca onda da bi pokrili takvog idiota, a mi imamo 2 takva idiota na sredini i onda ode sve u majcinu...ispred gatiza su bili pirlo i sedorf, ispred buskeca su bili cavi i inijesta itd itd...ako vec imas retarda koji ne zna da doda loptu ili udeli pas i sluzi samo da kvati igru protivnika onda moras da se osiguras i da imas bar 2 top igraca ispred da oni slucajno ne pokvare i tvoju igru...a mi jbg imamo 2 retardai jednog kreativca sto ne pije vodu plus da ne poredimo znanje jovancica i jovicica sa makeleleom, gatuzom itd...
Moze, ali moras da jmas 2 jebacka vezna igraca onda da bi pokrili takvog idiota, a mi imamo 2 takva idiota na sredini i onda ode sve u majcinu...ispred gatiza su bili pirlo i sedorf, ispred buskeca su bili cavi i inijesta itd itd...ako vec imas retarda koji ne zna da doda loptu ili udeli pas i sluzi samo da kvati igru protivnika onda moras da se osiguras i da imas bar 2 top igraca ispred da oni slucajno ne pokvare i tvoju igru...a mi jbg imamo 2 retardai jednog kreativca sto ne pije vodu plus da ne poredimo znanje jovancica i jovicica sa makeleleom, gatuzom itd...
Манчестеру је баш лоше ишло док су играли Рој Кин, Керик
Mancester ne racunam...onaj ferguson nije normalan covek, kakve je rezultate sve imao sa onim polupancima flecerom, andersonom, park dji sungom, evrom itd...covek se sprdao