Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
kad mi igramo bunker svaka budala moze biti bek,kad igramo protiv bunkera bek nam ni netreba
mislim sta da se radi ni prvi ni poslednji teraj dalje nace se neki,a ovaj ce se vec vratiti kao i mnogi osim ako ne propadne u italiji jer su sranje liga za mlade igrace
U plusu bi značilo da nemamo duga, to je nemoguće. Ono što je moguće da za dve tri godine imamo novca na računu i da servisiramo obaveze što bi bio recimo stabilan likvidan klub.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
najobicnija lazovcina koja izmislja stvari koje se nikad nisu desile osim u njegovoj glavi,a zabranjavajuce je sto ima budala koje mu veruje doduse sve manje al i dalje ima al dok je tako nama je do jaja jer ako ode uprava zna i sam da ce otici i on mene bi realno bila sramota da imamo ovakvu budalu da nam radi zvanicne emisije kluba mene bilo sramota onog budale na kopernikusu inace mi smo krivi sto su se oni podelili
« Poslednja izmena: 13. Mar 2019, 09:53:54 od fredikruger »
E ovo je pravi zvezdas, a ne kao razni Vidici, Teodosici i ekipa, kojima je decacki san, koji ce se vratiti i tako dalje, a onda kad zamirisu parice, jeb’o Zvezdu. Ovakve igrace poput Marina, ili svojevremeno Ninkovica cenim daleko vise od tih umisljenih zvezda. Naklon do poda za ovog momka.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2019, 15:14:03 od Ic.xc.ni.ka »