al zanimljivo svi portali cute nema kao kod nas te procenite sami,te ovo te ono ... stara skola spinovanja urodila plodom imam neki osecaj da ce krece ono njihovo cuveno postenje kad vezu 15 bez kikse,a mi posle tri namestili nadam se da ce derbi da pokaze ko kosi,a ko vodu nosi samo da neizadjemo ko prosli sa kurcoboljom
Derbi je nebitan, rival je nebitan, mi igramo svoje, sinoć savršeno veče, solidna poseta i odličan fudbal našeg tima, izdvojio bih Gajića, zato što nije prošao pripreme, igrao je na kontra strani, ali sasvim solidna partija, o Marinu ne treba trošiti reči, idemo dalje...
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
bitan je iz prostog razloga sere mi se od njihovih lupetanja pregazimo ih lepo ko plitak potok i dovidjenja pa nek onda blesnici izmisljaju kakve specijale,cie,bije,aparthajd i ostalo,a videlo se juce
Pa dobro tako smo i mi godinama kovali teorije zavere dok smo tonuli, a oni osvajali titule, to je normalno za lošiji tim jer nikad baš nećeš da priznaš da je problem u tebi, ne u drugim....
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
А смејали смо се терзи кад је рекао да је јовић нови фалкао...иначе ако сад не победимо партизан да се покупи багра и да напусти клуб...макар и 1-0...значи људи су осакаћени повредама, чак и ови осакаћени што су им као најбољи су го курац, можда мали марковић зна нешто...јанковић им је отишао, значи нема ни трунке изговора ако не добијемо ово