ne ne,prvenstvo nije regularno jer smo mi sve zatvarali,a partizan je sve posteno tukao... ovim necu da kazem da nisu zasluzeno osvojili,jesu...pobede u derbiju plus kradja>kradja
Da je Leonardo sankcionisan adekvatno za šamaranje na derbiju, zatvorili bi vi đoku.
ili npr. gol iz gol auta ili preokret iz penala ili ofsajdi... ili...
Jos ako dobijemo u finalu kupa... zivo me interesuje sta ce onda biti?!
Da je neki naš to uradio nekažnjeno, sva grobarska kuka i motika bi se digla kako sudija krade, kako je namešteno da osvojimo. Ali pošto vi obraza nemate, nisam ni očekivao da priznate kad vas sudija pogura.
A-ha.. poznati smo po tome... kao npr. kad nas igrac igra kolenom, a sudija svira penal... Setali smo svaki dan po gradu i pravili 15minutne prekide na pocetku svake utakmice... eeee... to su bila vremena... za spas srpskog fudbala!
Da je Leonardo sankcionisan adekvatno za šamaranje na derbiju, zatvorili bi vi đoku.
ili npr. gol iz gol auta ili preokret iz penala ili ofsajdi... ili...
Da je neki naš to uradio nekažnjeno, sva grobarska kuka i motika bi se digla kako sudija krade, kako je namešteno da osvojimo. Ali pošto vi obraza nemate, nisam ni očekivao da priznate kad vas sudija pogura.
Lepo sam vam rekao da su govna zatvorila sve osim derbija u plej-ofu. Ništa nisu prepustili slučaju Vučela i ekipa, kriminalci su to. Inače, sa vrha je aminovano da franjevci budu prvi tako da prave neizvesnosti nije ni bilo.