Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 992 993 995 996 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 883243 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
A vi dobiste sve na postenje?

Ko o cemu, ......  o postenju....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
ovo je bio penal...
normalno da ste zatvorili,da mi nismo zatvorili pokazala je utakmica od sinoc gde je napredak igrao kao da im je zadnja...
bolji ste,tu nema govora,bolji ste za trenera i za fizicku spremu,ali ste bolji...opet ono sto ste vi radili u prethodna meca,prelazi silni,ne dosudjen penal vosi,otkaz trenera pazara,otkaz trenera vose znak je da se mulja nesto...i ti pricas o obrazu jbt? pa sta ste vi radili u doba toletove ere,jel sad ne namestate? sto vi komentarisete nas kada radite isto?ja ne vidim ikoga ovde da nije rekao da nismo igrali zatvorene meceve,ja prvi...
ali vi svi od milanceta,do race itd itd kukate i uvek imate neka opravdanja,secam se mutljavine sa pazarom i jos par meceva svaki vas navijac je rekao bio sudijski previd,previd ej?!  Smile
kada budete shvatili da i vas tim namesta i da je pravio opasna sranja od 2008e pa do sad e onda dodjite pa serendajte...kada vas je grant vodio kada smo vas razbili sta je onda bilo? vezivali ste neki nenormalni broj pobeda i hteli na jna da slavite titulu u derbiju kada je nine plakao kao picka,ali ne moze se burazeru

inace nije penal ono juce?  Smile
« Poslednja izmena: 23. Apr 2017, 14:33:28 od czbg94 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
Moramo mnogo bolje ako mislimo da uzmemo titulu pored ovih što su zatvorili sve do kraja.

Pa jebemusunce!  Smile

U derbiju ste bili zreli za da popijete pet komada u vasem stadionu; na poslednje dve utakmice svirana tri penala za vas od kojih bi vam Terzic mozda dunuo jedan ako zazmuri i onda mi zatvaramo sve do kraja?

Dosli ste u situaciju da budete u egalu zbog nakaradnog sistema takmicenja.

Jedes govna o obrazu, pitam te da prokomentarises kad su oni majmuni sirili noge u zivom zidu, okrenes na sprdnju. Nemoj molim te.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
Koja ste deca!  Smile Smile Smile
Vi ste zatvorili... ne, vi ste zatvorili... oni su vas pustili... tamo vas je sudija pogurao...  Smile Smile Smile

Istina je sto neko rece, Partizan i Zvezda imaju protekciju kod sudija... ali svejedno.
Vi se tu prepirete, a zna se da ce oba tima da ispadnu u Evropi u pretkolima.  Smile

I onda dodlazi avgust i pocetak nase Super lige... ajmo novo-nanovo.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
PS Gledam skotski derbi... da se sa ovima sada sastanemo (a oni su daleko ispod evropskog proseka), odvalili bi nas sa po 10:0... koliko su fiz. jaci od ovih nasih balerina... a da ne pricamo da bi nasi jedva preziveli i 20min ovakvog fudbala.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Ma kakav nas fudbal,u celoj ligi imas 4 igraca,polu igraca tacnije leo,djurdjevic i kanga,boaci...ostalo sve ispod svakog nivoa...e da,bleki eto njega zaboravih,stoper top klase
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
Moramo mnogo bolje ako mislimo da uzmemo titulu pored ovih što su zatvorili sve do kraja.

Pa jebemusunce!  Smile

U derbiju ste bili zreli za da popijete pet komada u vasem stadionu; na poslednje dve utakmice svirana tri penala za vas od kojih bi vam Terzic mozda dunuo jedan ako zazmuri i onda mi zatvaramo sve do kraja?

Vi, bre, obraz nemate, jebes mi sve.

Evo samo da uzmemo ovu sezonu, koliko ste utakmica zatvorili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pošteno mu sudite, pa da ga streljamo!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2108
Zastava Indjija
mob
Nokia Lumia 630
Затворити обе теме док се не заврши првенство. Какве глупости мајко моја
IP sačuvana
social share
Волим пијане ноћи,мрзим мамурна јутра !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 933
Zastava
Dosli ste u situaciju da budete u egalu zbog nakaradnog sistema takmicenja.

Jedes govna o obrazu, pitam te da prokomentarises kad su oni majmuni sirili noge u zivom zidu, okrenes na sprdnju. Nemoj molim te.

Da l' me zajebavas? Kad je bilo glasanje za taj nakaradni sistem takmicenja SAMO PARTIZAN je glasao protiv! Svi ostali ste bili za to. I sad je Partizan kriv sto je sistem nakaradan.

Ti stvarno mislis da se utakmica zatvara sirenjem nogu u zivom zidu? Na sta drugo da okrenem nego na sprdnju?

Jebotesunce, nigde rek'o nisam da Partizan nije us'o u sudiju ili neku ekipu al' da neko ko je imao tri nepostojeca penala u poslednje dve utakmice kaze da je Partizan zatvorio sve,... jebiga onda.

Oni penali se u opstinskoj ligi ne sviraju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
poenta toga sto sam ja rekao nije da omalovazavam partizan,niti da kazem da mi nismo zatvorili...poenta je da ste i vi zatvorili utakmice isto,svih 6 do kraja sada vec 5
ali tebra ti pricas o nasem penalu,a kakav je vas protiv radnika?  Smile
ili crveni radniku,al realno pricamo sad,pa onda penal koji nije sviran vosi,a preokret protiv napredka kada ste 2-0 gubili cini mi se  Smile
« Poslednja izmena: 23. Apr 2017, 22:21:22 od czbg94 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 992 993 995 996 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.