Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 977 978 980 981 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 886179 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
To da smo ih redovno drali, bez obzira da li smo bili jaci ili slabiji je vreme do 2000 i neke. Poslednjih desetak godina smo uvek bili autsajderi i bar ja sam taj osecaj koji sam ranije imao, da derbi rutinski dobijamo, izgubio i cak stekao neku vrstu kompleksa, da nemamo (skoro) sta da trazimo protiv njih. E sad, poslednjih godinu, dve stvari su se negde izjednacile. Valjda smo toliko jadni i mi i oni da vise niko tu nije favorit, vec prosto pitanje neke srece, ili trenutnog nadahnuca i zelje. Ali mislim da vise niko ne ocekuje neki kvalitetan derbi, ili neko nadigravanje i rasrafljivanje. Po meni su oni blagi favoriti jer moraju da jure rezultat, a mi cemo se verovatno braniti (jer smo debili). Pritom ce onaj celavac da ih kao i rped svaki derbi napali i sigurno ce uci borbenije i motivisanije od nas. Bilo kako bilo voleo bih da se jedan derbi zavrsi cisto, bez ofsajda, penala i slicno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Биће лош дерби. Они се оштре као да ће да нас добију, ми се оштримо као да ћемо да их добијемо, а реалност је да су оба тима једнака, чак бих рекао и подједнако лоша, тако да неће одлучивати нечији добри потези већ искључиво нечије грешке. Мада и ово што сам рекао није никаква топла вода, такви су сви дербији последње три-четири године.

Очекујем од њих да нападну зато што имају бољи тим и бољег тренера, а очекујем од Хумористе да се повуче као пичка и игра на 0:0, тако да први примамо гол, а вероватно ћемо и да уваљамо неки. Остатак ће да буде стандардан, нека дебилна туча на истоку, њихово смарање како им ни у овом, 5580. по реду дербију, није свиран пенал, неки недосуђен пенал за нас, судијске грешке на обе стране због којих ће се јести говна наредних пет дана.

Иначе се слажем са већином онога што је Ic.xc.ni.ka написао, само што сам ја, додуше, тај осећај рутинирања имао између 2003. и 2008. Губили смо и ту понеке дербије, али већински смо побеђивали и сећам се да сам се радовао сваком дербију јер сам очекивао (и добијао) победу. Био је неки дерби 2005. који се завршио 0:0, сећам се да сам се избедачио жив што нисмо победили. А онда је кренула она катастрофа од неколико година редовних пораза, када смо и ми навукли комплекс и почели да губимо по навици, независно од тога како смо играли. Сад је и томе крај и сада смо у некој трећој димензији где је све могуће и ништа не мора да значи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
mob
Qtek 'bem ga
Само 1-0 из пенала у 90 и зауставном. 
Егал би била једино петарда или више.
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Ma kakav kompleks od fk partizana...svaki,ali svaki derbi ja imam osecaj da dobijamo...uopste nemam strah od njih nikakav,kao sto rece Stefaneka on se seca nekog derbija 0-0,ja kada je pantela dao gol i posle oni izjednacili i bilo 1-1 ziv sam se pojeo...ma ja se smorim i kada je nereseno,za mene je to isto kao poraz...nikada se nisam radovao remiju,smatram da stalno moramo da ih bijemo i uvek mislim da smo jaci od njih...pa secam se jebote kada je evrton dao gol za 1-1,znaci em nemaju sanse za titulu em nisu pobedili,a radovali su se kao da su osvojili titulu e to je odlika malog kluba i njihovih navijaca...isto i ovaj derbi,poradovali se kao da su dobili...da li cemo ih otkinuti? Tesko jer smo pribliznog (ne)kvaliteta,da li mislim da dobijamo? Da definitivno,ali to je samo moje misljenje...to sam mislio i kada su igrali kleo i diara za njih,to mislim i sada
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
opa grobari curug na centru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
mob
Qtek 'bem ga
« Poslednja izmena: 15. Apr 2017, 17:23:36 od buzer »
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
meh
srozavamo se polako al sigurno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
ladno grobari cokot sudi derbi  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 933
Zastava
Pa sunce mu jebem, svir'o vam je penal kad je Rnu lopta u nogu pogodila i opet kukate!  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
Janicar Cokot
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 977 978 980 981 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.