Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 920 921 923 924 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 890379 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Extra, opet cemo imati igraca manje... I jednog igraca koji za vreme cele utakmice pretrci 28 metara, uglavnom u onom krugu na sredini, eventualno se proseta napred ako treba da se izvede neki slobodnjak....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Kakva su govna novinari. Napisali naslov, povratnik u Zvezdi i stavili sliku u cijem centru je Ninkovic. I ja se taman obradovao, kad ono Milijas. Doduse, Milijas je svaki put u Zvezdi prolazio isti put. Na pocetku je bio ubedljivo najgori igrac, kome su psovali sve zivo, a onda je postajao sve bolji i odlazio iz Zvezde kao najbolji igrac. E sad, on je vec svojim fizikalijama limitiran igrac, koji je spor i slabo pokretan. Pritom sada ima vec 33-34 godine, tako da na tom polju moze da bude samo gori. Sve u svemu, ako nista imacemo na kome da se praznimo i imacemo nekoga ko moze da da gol iz prekida, ili izvede dobar korner. Ako udje u kakvu takvu formu, moze da bude solidno pojacanje. Naravno za domacu upotrebu. U Evropi, podjenako nekonkurentan, kao i ceo nam tim.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2017, 20:04:26 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Mislim da on sada moze da doprinese isto koliko i Leo Lerinc da ga vratimo... Znaci vise nego nebitno pojacanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
Cige,smrdite mnogo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Mislim da on sada moze da doprinese isto koliko i Leo Lerinc da ga vratimo... Znaci vise nego nebitno pojacanje...

Pa pazi. On jeste mator. Medjutim posto je on vec bio spor i trom i sa 20 godina, ne verujem da ce se tu nesto bitno promeniti. Njegovi kvaliteti nikada i nisu bili brzina i okretnost, vec pas i prekid. A mi ni tu nemamo nikoga vrednog pomena, tako da je sa te strane pojacanje. Opet, ovo sve pricamo u okvirima nasih mogucnosti za dovodjenje pojacanja. Naravno da niko normalan ne bi dovodio njega, da mozemo da priustimo nekog normalnog igraca. S'obzirom da ne mozemo da platimo igraca ni koliko u normalnim zemljama zarade nedeljno, onda moramo da pravimo komprimise. Milijas, ako nije pojacanje, nije ni promasaj, u to sam siguran. Naravno verovatno ce proigrati negde tamo krajem sezone, ali opet, taman da ga imamo spremnog za Evropu. Nasa jedina sansa u Evropi je da nesto uradimo iz prekida, a to je upravo ono sto Milijas moze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
kako gazimo jadran ej,5-0 je vec i to sa drugim timom...terza majstore

50.minut - Crvena zvezda u drugom poluvremenu igra u sastavu: Stanković, Mijailović, Đorđević, Stojanović, Milošević, Nikolić, Ilić, Senić, Jovović, Vučićević, Romanić.
ja 3 coveka ako znam iz ove postave
« Poslednja izmena: 23. Jan 2017, 14:19:47 od czbg94 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
mob
Apple 13pro
kako gazimo jadran ej,5-0 je vec i to sa drugim timom...terza majstore

50.minut - Crvena zvezda u drugom poluvremenu igra u sastavu: Stanković, Mijailović, Đorđević, Stojanović, Milošević, Nikolić, Ilić, Senić, Jovović, Vučićević, Romanić.
ja 3 coveka ako znam iz ove postave

Ko su ovi??

A sto mi kad igramo te pripreme, ili kako vec da nazovem ovo, ne odigramo bar jednu ozbiljnu utakmicu, a ne sve sa buarskim klubovima iz trece lige, ili takvim rangom...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
Pa da dignemo igracima samopouzdanje,vidis da se izivljavaju. Da   golgeteri malo udju u formu, da osjete sta je dati gol. Da se uigra neka akcija.

Sta imamo i od toga da igramo sa Realom pa ne izlazimo iz 30 metara  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
Naime, kako prenosi ”Kurir”, Orlandić je otputovao u Portugal, kako bi se priključio pripremama južnokorejskog Pohang Stilersa.

IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
« Poslednja izmena: 24. Jan 2017, 17:12:40 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 920 921 923 924 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.