Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 913 914 916 917 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 890714 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Znam da je rekao da je meleg njegova zelja...nije to poenta,poenta je da su nasi pogresili u proceni,fibel je odlican stoper kada je igra 1na1 u pitanju,ali mu fali brzine dosta,a mi igramo visok presing i tu puca odbrana,nikad necu da prezalim li adija,to je najbolji stoper koji je igrao za nas u poslednjih 10god...opet taj mouce je bio najbolji asistent u turskoj ligi pre samo par godina,cak je i robi rekao kako je pravo cudo sto je dosao kod nas,a nemoguce da je svuda igrao sem kod nas,samo jbg nije on kadu ili savio da im je rajo menadzer ili evandro i borha koji su dovodjeni preko nekog iz brazila jbg ovi igraci nemaju jaka ledja pa im se svaki kiks gleda,pritisak je ogroman malo malo pa mocartsport kuka i place,stoka sa zapada pljuje i zvizdi,ja tvrdim da je mouce ostao i igrao standardno godinu dana da bi bio najjace krilo,a ne terati ga odmah pa tako imamo srnica i milica koji ne donose nikakav boljitak jer su obicni panjevi,a nece ni u buduce donositi nesto...velika je razlika igrati za kajzeri i boku i doci da igras sa cobanima ovde,potrebno je vreme juznoamerikancima da se naviknu...ali ajde da vidimo milic,plabic,milosevic,ilic,racic sve mlade nade ofk beograda bas cudno hmmm...od svih ovih jedino sam za vujakliju i to da bude drugi spic,a sikimic,pavkov,orlandic,ilic me ne zanimaju to su bre panjine i ne znam bre ko gura te majmune,zasto rade to klubu jbt...sto puta mi je draze da procitam da se dovodi recimo budesku nego oni jer bar mogu da se nadam da ce da pokazu nesto,ali kad vidim friponga,planica itd itd muka mi bude i ne,nisam citao u blicu,kuriru itd sam terzic i grof su rekli da su planic i fripong prve opcije,za pavkova je rekao onaj nas direktor blazo sve sami konji jbt,evo sad hoce petka da produze hlebe mekani
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pošteno mu sudite, pa da ga streljamo!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2108
Zastava Indjija
mob
Nokia Lumia 630
U istom danu kada je trener Božović izvršio prozivku igrača čelnici kluba ugostili su sportskog direktora Jokohama Marinosa Isaka Dorua koji je tom prilikom obavio razgovor sa predsednikom Crvene zvezde Svetozarom Mijailovićem i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu Crvene zvezde, današnja poseta sportskog direktora Jokohama Marinosa, kluba u koji je ove zime otišao Hugo Vieira, mogla bi da znači početak saradnje dva kluba.

"Crvena zvezda kao klub je ponudila mogućnost da japanski tinejdžeri budu članovi Omladinske škole našeg kluba, i na taj način stiču fudbalsko obrazovanje" navodi se na zvaničnom sajtu srpskog šampiona.

To nije jedina tema o kojoj je danas bilo reči, pošto je na današnjem sastanku pokrenuto pitanje sponzorisanja Crvene zvezde od strane moćne kompanije koja je vlasnik Jokohame.

Radi se o gigantu automobilske industrije, kompaniji "Nisan", te se otvoreno razgovaralo i o eventualnom sponzorstvu dva kluba u trajanju od četiri godine, koje bi obuhvatalo mnoge aspekte.
IP sačuvana
social share
Волим пијане ноћи,мрзим мамурна јутра !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
To bi bilo fino
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Bas bih voleo da vidim te mlade Japance koji bi dosli u nasu zemlju i napredovali bolje nego tamo gde imaju sve... Ovde bi ih jos isamarali i uzeli im uzinu... Sedite deco u Japanu, ovaj brod je otplovio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Ma jebo japansku decu,mene nisan zanima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Sa tojotom je super proslo. Nema razloga da sada ne uspe. Smile

A sto se japanske dece tice, cenim da ako budu dolazili ovde, u roku od 10 godina Djani ce da puni Arene u Tokiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Sa tojotom je super proslo. Nema razloga da sada ne uspe. Smile
Nije sa Tojotom nego sa Suzukijem.  Smile

Piksijeva genijalna ideja, valjda hteo da naplacuje japanskoj televiziji prenose utakmica.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
nisan se neuklapa ima pet slova

mi smo od tojote videli samo ta kola
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679

Ma znam, Suzuki se zvao japanac koga je doveo i koji se istakao u kupu pa dao dva gola Radnickom iz Nisa i to je bilo to od njega.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 913 914 916 917 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.