Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 903 904 906 907 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 892762 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
pa da,a onda dovedu vujakliju i jos jednog iz spartaka,gle cuda tada nismo imali dovoljno napadaca...
terzic nastavlja da dominira i potpisujem da kada skloni grofa odosmo u kurac,ako smenimo grofa bice to
pocetak kraja ne zato sto je on ferguson,vec sto ne da terzicu da jede govna previse,no ipak nije ni on svemocan jbg
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Ma nije ni taj Grof neka cvecka. On se sve posipa pepelom, a opet, glavna skautska sluzba i kriterijum za dovodjenje igraca nam je bio da li je Grof nekoga trenirao, ili igrao kao trener, protiv njega u Rusiji. Doveli smo pola Mordovije. Opet, izjavio je kako ce odmah otici ako mu se neko bude mesao u posao i dovodio igrace mimo njegove saglasnosti. Dakle ili je slagao, ili je odgovoran za ovo sto smo doveli. Kako god okrenes, on je po meni najzasluzniji kako za igre, tako i za sastav tima i "pojacanja". A od toga sto je doveo, Donald, tu i tamo mozda nesto moze da odigra. Kanga se jos ceka. Ovo ostalo, ne zna se ko je gori. Cak i ovi sto su nesto i igrali na pocetku, posle rada sa njim, nisu ni za kurac. Slusam ga na onoj proslavi, opet prica kako ce Zvezda biti jaka koliko bude imala para. Pa super majstore. Otkrio si rupu na saksiji. Ne znam samo sta ces nam onda ti. Ako budemo imali para kao Celzi, onda cemo dovesti Klopa za trenera, a ne tebe. Kao da je pao s'marsa. Kao da je mislio da se ovde zaradjuju milioni. Ako ne mozes bez para da napravis rezultat, onda sta si koji moj dolazio. Nama ovde treba neki alhemicar, a ne neko ko ce konstatuje da je voda mokra. A tek kako te price njegove uticu na igrace psihicki, mogu da zamislim. Zamisli ti kad imas trenera koji stalno izjavljuje takve stvar i indirektno ti porucuje da si ti kao igrac nula i da si tu samo zato sto klub nema para za boljeg. Pa nije ni cudo sto su svi u apatiji i vuku se po terenu i sto onaj ludak odbrojava dane do odlaska iz kluba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
ajde ti meni kazi koliki budzet ima zvezda?
pa mi onda reci koji stranac bi dosao da igra za nas klub a da platis obestecenje 0 evra?
hoces kvalitetne strance,ok imaj gazdu kao ludogorec i dovodi kvalitetne strance,sa druge strane
stavi na vagu stranci popust ibanjeza,donalda,huga,ruiza,kange protiv polovnjaka iz nase lige,sam si video da kada
nisu igrali ni kanga ni ruiz da je nasa igra izgledala kao kurac isto tako i bez huga,a o ibanjezu necu ni da pricam...
evo videces u sredu na sta ce nasa igra da lici bez donalda i ruiza...
ako vec biram igrace za 0 evra bolji su stranci kakvi takvi nego ovi nasi slepci,a meni je pun kurac lalatovica,dostanica itd itd koji ce da dovode jevtice,perovice,gavrice itd itd
a sad ces da vidis kad terza napravi ofk od zvezde,a grofa cemo od blata da pravimo,pamti moje reci
plus uzmi i procitaj novine i pogledaj mocart sugavi sta pise,pogledaj blic sta pise...
pogle mocart posle pobede nad radnickim

Očekivali su navijači Crvene zvezde konačno utakmicu bez tresa, možda i reviju lepih golova i šansi. Ali, negde je u igri favorita opasno zapelo na poluvremenu. Gabonac Kanga motorikom nije lomio linije tima iz Niša, nije bilo ni udara sa boka...Štaviše Radnički je bio jako blizu iznenađenja
znaci gabonac kanga nije uspeo da slomi linije tima,cekaj picko novinarska,zasto plavsic nesto nije uradio?
ogromnu protekciju imaju nasi igraci u odnosu na strance,pa pogle stoku i ja da sam mouce bih borjao dane da pobegnem iz ove usrane zemlje
ali to i hoce terzic,e sad kad dodje prolece,kad dovedu cernisova i spartaka pa lepo zaigraju ilic,milosevic itd itd,pa kad udarna igla bude vujaklija e onda cete da se zapitate zasto smo treci u nasoj ligi
« Poslednja izmena: 12. Dec 2016, 11:36:11 od czbg94 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Је л' може Ратко Достанић? Мислим, није био одавно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Nemam ja problem sa tim, domaci strani igrac. Meni je samo bitno da on ima kvalitet i da ima adekvatno zalaganje na terenu. Nisam ja ni rekao da imam protiv igraca nesto zato sto su stranci, nego da me nerviraju te price Grofa, kako ce Zvezda biti onoliko jaka, koliko para bude imala. Pa stvarno treba biti veliki trener da bi se to shvatilo. Valjda je znao gde i u sta dolazi i kada je dolazio. Ne razumem zasto se toliko cudi tome. Opet mi za nasu ligu izdvajamo u odnosu na konkurenciju jako mnogo para i bar u nasoj ligi bi ti igraci morali da igraju kao Barselona i da pobedjuju svaku utakmicu sa 5-0, a ne da cekamo da li ce Sikimic u 94' da da gol ramenom. Ko ce doci posle Grofa ne znam. Znam samo da Klop sigurno nece. Dakle doci ce neki opet levak koji ce nesto siroma' pokusavati i u najboljem slucaju ce uspeti da dodbije u derbiju i osvoji prvenstvo. Jedino sto je izvesno posle toga je da ce ko god bude bio na klupi i na terenu leto biti isto kao i godinama unazad, a to znaci da ce otici svako ko nesto malo bude pokazao, a da cemo strepeti protiv prvaka Malte, Farskih ostrva i slicnih sila, odnono da cemo ispasti ako to prodjemo od nekog prvaka Bugarske, Ruminije, Moldavije ili tako vec nekog protivnika iz klase koja nije nasa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Pa tebra sta bi onda junajted trebao da kaze? Dali su 100m za pogbu,potrosili oko 300-400m evra pa su opet cetvrti-peti...
Prosle godine smo se prosetali ligom,ove takodje samo jbg kako da pobedjujes 3-0 kad imas sikimica i orlandica u napadu? Terza je sklonio huga i to je to,plus pogle terene na strani,kao njive,pa da ga jebes bas... Pored toga imali smo u 20 utakmica 3 remija i 1 poraz i dali smo 50golova na 20 utakmica...e sad sto imamo idiote u odbrani je druga stvar...kazu grof ne daje sansu mladima,pa i ne treba,sansu treba da dobiju samo igraci koji odskacu kvalitetom kao sto su vule,ristic,grujic,plavsic,rajkovic,manojlovic itd...onaj ko ume dobio je sansu i grof radi posao najbolje sto moze jer uslovi u kakvim radi nisu bas normalni...kazu stranci iz mordovije bla bla,pa ajd dovedi ti stranca iz nekog jaceg kluba...
I ta mordovija nas je dobila na nasem stadionu koliko se secam 2-1...sad ti biraj donald,mouce,kanga,ruiz,plavsic,srnic,hugo,ibanjez ili parker,sasa stojanovic,bosancic,cvetkovic,gavric itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Ne znam. Po meni mi smo nesto tu i tamo igrali do kraja zimskog dela prvenstva, prosle sezone. Od tada, pa do danas, ne igramo nista. Pobedjujemo, to je tacno, ali samo zato sto smo mnogo kvalitetniji od ostalih ekipa. Realno stanje se videlo u kvalifikacijama za LS i LE. Nismo se videli ni protiv Sasuola ni protiv Ludogoreca. Da su malo vise zapeli, posebno Italijani, dali bi nam 10 golova po utakmici. Dakle Grof je trener vec predugo, a nista nije uradio. Ok, super je titula, ali titulu je osvojio i Stojanovic i to sa losijim timom i u konkurenciji jaceg Partizana. Dakle domaca titula meni znaci koliko i pobeda u pljuvanju u dalj. Ni jedan igrac nije u proteklih godinu dana napredovao pod Grofom. Ceo tim je u apatiji. Mnogi su nazadovali dosta, poput Vijeire, Srnica, Plavsica. Odbrana nam se nije uigrala ili bar ustalila sa igracima ni mrvicu. Suplji smo nazad, jalovi u napadu. Sredina srednje zalosna. Ok, ne kazem da je za sve kriv Grof, ali svakako da je dobar deo zasluge njegov. Te price kako smo mi prvi na tabeli su samo mazanje ociju. Garantujem da cemo na prolece igrati losije i gubiti vise bodova nego sada, a opet Partizan je uhvatio neki niz i igra cvrsto i cak i ta titula nije vise tako izvesna. Ja cak mislim daj e Grof to ukapirao i da je to jedan od razloga zasto odlazi. Bilo kako bilo sa Grofom ili bez njega, mi mozemo da se lozimo na to odmace prvenstvo i to nam je neki maksimum. Sve ostalo je za nas u domenu naucne fantastike, sa Grofom, ili bez njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
pa ne bih bas rekao da je slabiji tim imao stojanovic...
mladenovic>andjelkovic,odbrana je bila krs kao i dan danas,tu su bili pecnik,milijas,ninkovic,mrdja,dauda...
jbg sto se evrope tice nije to do grofa,partizan je sa mnogo jacim timom ispadao od slabijeg ludogoreca nego sto je bio onaj letos,ali opet je bio jaci od partizana...problem su pare i kriminal,a ne sumnjam da bi grof da ima budzet kao ludogorec izbacio iste sa komocijom..
za pare koje ima, grof radi najbolje sto moze,jbg ne mozes svake sezone da izbacis po 5 odlicnih mladih igraca
« Poslednja izmena: 12. Dec 2016, 12:49:39 od czbg94 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Ne znam, ja volim da gledam fudbal. Volim lepu igru, cak i po cenu losijih rezultata. Po meni mi smo poslednji put imali lepu igru kada je dosao Robi i dok nam nisu sjebali Evandra. Ok, ne mozes igrai k'o Barsa na nekoj njivi, ali mozes igrati lep fudbal makar kod kuce, na JNA i na jos par mesta. Mi ni tu ne igramo. Cak, sto je veliki apsurd, mi losije igramo kod kuce nego na strani. Valjda je siri teren, pa losa pre svega odbrana jos vise upada u oci. Ono sto ipak vise upada u oci je to da mi igramo totalno bezvoljno, bezidejno i sve se svodi na neki individualni kvalitet, neki prekid i slicno. Koliko toliko smo nesto igrali u prvoj polusezoni kada je Grof dosao, dok smo onu seriju pravili, a posle vise nista. Cak ni u drugom delu prosle sezone, a tada su jos tu bili i Katai i Grujic i Ibanjez. I oni su se kao i ceo tim utopili u to opste sivilo i pobedjivali smo, ali samo na kvalitet i na misice. Nije tu bilo nikakve igre, niti volje. A po meni za to je kriv trener, a trener je Grof.

To za pare je naravno tacno. Nisam ni rekao da nije. Nego prosto nervira me sto on to prica kao da je pao sa marsa. Pa valjda je znao da dolazi u Srbiju i u Zvezdu. Ne znam sta je ocekivao? Da dovedemo Mesija i Klopa? Pa znao je valjda da smo beda i da mozemo samo da dovedemo bedu od igraca. I ako to nije zeleo, nije trebao ni da dolazi. Ovako me samo nervira tim svojim glupim izjavama.

Iako nista bitno nece promeniti, gledam ko figurira za naslednika. I moram da kazem da mi se malo povraca i da bih cak ostavio Grofa da dalje radi. Lalatovic, onaj Rus iz Subotice, Jovanovic iz Hapoela. Znaci ne zna se ko je gori. Jbg, pitanje da li nas uopste hoce neko da trenira, a da je poluozbiljan trener. Mozda bih pokusao da dovedem Djukica, ako je bez posla. Jeste on trenirao Partizan, ali zna se da je nas covek, tako da bih mu to oprostio. Mislim da je on jedan od retkih domacih trenera koji gaji tu filozofiju tehnicki kvalitetne i lepe, ofanzivne igre.

Mada opet kazem. To mozemo da gajimo u domacoj ligi. Sa kvalitetom koji ima imamo, da tako pokusamo da igramo Evropu, pa unistili bi nas. Onda se opet postavlja pitanje da li gajiti takav stil, ako je on samo za domacu upotrebu.

Sve u svemu kako god se okrenes, dupe ti je otpozadi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 903 904 906 907 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.