Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 898 899 901 902 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 893111 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Pa i sa tim timom smo igrali u drugom delu sezone k'o kurac. Da se Partizan nije raspadao i da nismo imali (za nasu ligu) ekstra kvalitet poput Grujica, Ibanjeza, Kataija, ne bi ni osvojili nase budjavo prvenstvo. A sta nas ekstra kvalitet znaci u realnosti, najbolje govori to sta sada rade ti igraci. Grujic greje klupu, Ibanjez, koliko znam ne igra u Turskoj. Katai ne moze da dobije mesto u jednom prosecnom spanskom timu. A to je bilo najbolje sto imamo.

Vieira po meni smrdi od pocetka. On je dosao ovde samo da bi nasao neki angazman u nekom boljem timu. I to samo po sebi i nije toliko cudno, cak naprotiv. Ali lik od pocetka meni smrdi. Vidi se da hoce neki poseban tretman. Ucenjuje. Ponasa se kako mu se nadigne. Pritom je u uzasnoj formi od polovine prosle sezone. A da je neki kvalitet, daleko od toga. Za nasu ligu je dobar, kada je u top formi. Ovako, on ne moze da igra nigde, osim mozda u nekoj Kini i to u nekom manje jakom timu.

To sto u 2016. godini jedan profesionalni fudbalski klub nema kondicionog trenera, mozda i najbolje govori samo za sebe i nema potrebe dalje bilo sta analizirati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
mob
Qtek 'bem ga
Много смо лоши, да је то већ забрињавајуће.
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
mob
Samsung 
То што смо лоши, не значи да не узимамо титулу. Уз то, мислим да је свима у клубу претерана курцобоља шта ће бити од јесени.
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
mob
Qtek 'bem ga
Е, па управо та друга реченица тј дал' је курцобоља ил' нема могућности за мрдање. . .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
imali smo mi i gore standardne napadace
lekic,kasalica,jevtic,mudrinski,trifunovic,kaludjerovic leb te jebo kolko su mi zivaca pojeli

rekoh onomad kad je grof dosao da mi nesto smrdi kod njega i strucnosti al onda krene ona serija pa pomislih leb te jebo fredi nisi valjda pogresio posumnja covek u sebe al mi se sve vise vraca vera da negresim
« Poslednja izmena: 04. Dec 2016, 20:01:44 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
imali smo mi i gore standardne napadace
lekic,kasalica,jevtic,mudrinski,trifunovic,kaludjerovic leb te jebo kolko su mi zivaca pojeli

Sta ja znam. Jesu to bili teski levaci, ali ako izuzmemo Vieiru (mozda), opet bolji od ovoga sto sada imamo.

Citat
rekoh onomad kad je grof dosao da mi nesto smrdi kod njega i strucnosti al onda krene ona serija pa pomislih leb te jebo fredi nisi valjda pogresio posumnja covek u sebe al mi se sve vise vraca vera da negresim

Isti slucaj. Ja sam njega oduvek smatrao sarlatanom. Medjutim digla se ona fama kad je dolazio, kao da dolazi Murinjo. I ovde po forumu su ga dizali u zvezde. Onda je jos napravio onaj ludacki niz i ja sam sebi isto rekao, jbt koliko sam pogresio u proceni tog coveka. Medjtuim, sto vreme vise prolazi, sve vise sam siguran da nisam pogresio.

Po meni idealan scenario bi bio da je on prihvatio, posle one ludacke polusezone, ponudu od Zenita, ili ko ga je vec od tih ruskih velikana zvao, za neku ogromnu lovu. Naravno ako nije bila novinarska patka. On bi dobio posao zivota i kintu zivota. Mi bi ga proglasili verovatno Zvezdinom zvezdom i najboljim trenerom ikada i to bi bilo idealno po obe strane. Druga greska je bila sto se Vieira nije prodao kada je jos bio u kakvoj takvoj formi i kada smo mogli za njega da dobijemo dobru kintu. Sad vise niti mozemo da prodamo Grofa, niti Vieiru, a ni jedan ni drugi nista ne pokazuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
mob
Qtek 'bem ga
E, сад, ајд по Миодрагу. . .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Ја мислим да овај клуб полако поприма све симптоме оног "Партизановог" синдрома. Или, прецизније речено, Ђурићевог синдрома.

Кад је Партизан ономад имао подршку државе и јаре и паре и авионе и камионе (као ми сад, прим. аут.), Ђура је скапирао да може лаганези да се краде по принципу "узета је титула". Дакле, све док је клуб био бољи од Звезде, добијао дербије и узимао титуле, нико жив није правио проблем, никога није болео курац каква је игра, какви су играчи, да ли се утакмице побеђују са 5:0 Барселона '09 стилом или 1:0 голом из корнера... Најзад, никога није претерано болело јаје ни шта ће да се уради у Европи, никога није занимао неки искорак, нешто даље од 6 пораза (мора се разумети да је тих година за Партизан само играње у ЛЕ било никакав успех, прим. аут.). Колико је Ђура хтео да уђе у ЛШ, видело се по улагањима те године, 20.000 евра за урокљивог Радишу Илића. Кад је наредне године Станоје затражио новце да се заиста доведу појачања... Ђура га је шутнуо.

Може се рећи да сам делимично пристрасан, али сви знамо какви су нам ортаци Партизановци или комшије или познаници, била је она серија 2001-2007 када 6 година нису имали победу у дербију и дали 3 гола на 12 утакмица, то је оставило толико трага да се и овде на форуму тих година читало, битније им је било да добију Звезду у дербију него да узму титулу. Све то је Ђура јако добро скапирао и тако је и темпирао, како је Звезда из године у годину била лошија, тако је и Партизан, само увек за степеник или два изнад, да може да се добије Звезда у дербију, узме титула и сви срећни и задовољни, прослава на стадиону и кога боли курац за Шамрок Роверс.

То ми сада радимо. Очигледно нам се јебе за Европу, ми о Европи ни не размишљамо. Само гледамо да будемо за степеник бољи од Партизана. И чудо једно како нико не проваљује симптоматику.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
Кад је Партизан ономад имао подршку државе и јаре и паре и авионе и камионе

Pretpostavljam da se ovo odnosi na Gasprom? Ili možda na jedini klub koji je igrao LŠ, a nije imao sponzora (ne računam EPS koji je svojih 700 000 odmah uplaćivao za porez državi)?  Smile

« Poslednja izmena: 05. Dec 2016, 15:59:03 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
lepo pise pogadja da bi se svirao penal mora da postoji namera i neprirodan polozaj ruke jebiga ni meni se nesvidjaja al tako je pravilo

ako neracunamo ovo,ako neracunamo ono vi sve nesto neracunate,a nema drzavnog preduzeca koje vam nije doturalo lovu  Smile
i gasprom je strendzerska firma pokusajte to nekako da sklopite sa obe sive celije koje imate  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 898 899 901 902 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.