Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 872 873 875 876 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 895828 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Mene je toliko sramota da ne mogu to da opisem...da ti izgubis derbi od duplo slabije ekipe to mi nikako ne ulazi u glavu...ovo je uzas,velika sramota za nas...usrace nas i vosa sledece kolo
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Samsung SGH-E590
Vucicu pederu Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Ali ono sto je ruiz promasio majko moja mila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Usrase mi moral ljudi nacisto...ja i dalje ne mogu da shvatim da su nas dobili leonardo i bozinov...ne,ovo se ne desava...gore nego kada su nas dobili cvetkovic i djumic u basketu,jos gore sto smo delovali toliko slabo da je to uzas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
Usrase mi moral ljudi nacisto...ja i dalje ne mogu da shvatim da su nas dobili leonardo i bozinov...ne,ovo se ne desava...gore nego kada su nas dobili cvetkovic i djumic u basketu,jos gore sto smo delovali toliko slabo da je to uzas

Dobili su nas zato sto si ti kenjao da smo 10000000 puta jaci i da dobijamo 2 razlike. E zato smo izgubili i zato sto nesto pametujes a nemas pojma o fudbalu. Dodji jednom na Adu da te oducim od fudbala. Brate mnogo kenjas. Derbi je to ,kakvi 2 gola razlike.Bas zato sto i oni misle ( nasi fudbaleri ) da su jaci kao sto ti mislis e zato smo i pukli.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Pa cek ne valja kada kazem da smo bolji,ne valja kada kazem da smo go kurac Smile basket mozemo da igramo,ja sa visinom od 193cm i ne mogu bas fudbal da igram ,tj mogu ali stopera fazon...nema tu sta da se razume covek u fudbal ili ne,jaci smo od partizana i tu nema dileme,jaci smo za 2 gola minimum...ali,jaci je i celsi od liverpula pa ga popusio juce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Само ти и даље веруј да имате толико квалитетнији тим. Ја ти рекох већ. Мрзи ме да тражим твој пост са  Smile Smile Smile Smile Smile Smile смајлијима али сигурно се сећаш. Поз.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Imamo mnogo kvalitetniji tim i tu nema price i duzu klupu imamo,jbg odigrali smo lose i tu nema price...kao kurac smo odigrali,sa zeljom da uzmemo bod,tj u glavi je bilo ok bod nam je puna kapa jer je gostovanje...inace od sad neka mi grof zajebe ta tumbanja itd... manojlovic,(desni bek da se dovede),rendulic,fibel,milosevic,ristic,donald,kanga,plavsic,(krilo da se dovede) i (spic da se dovede) ...da se razidjemo sa sikimom,petkom,cvetkom,kahrimanom,orlandinjom,srnicem,andjelkom i mouceom...da se dovedu bolji igraci ,mali racic da dobije sansu pre mrtvog le taleka i da igramo fudbal...ovo govno od lige cemo da osvojimo,imamo jos 2 derbija i verovatno oba na mari (ako majmun ne izgubi od vose)...umesto sto su dovodili ove slepce mogli su filipa stojkovica,djurdjevica,rodica da dovedu...ovako je otisao katai (najbolji strelac),gruja (najbolji igrac) i ibanjez (najbolji asistent)...prelazni rok je ocajno uradjen,plus su mitrovica jebenog cekali kao da je kanavaro licno majku im jebem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
mob
Qtek 'bem ga

Очајнијију трибину на дербијима не памтим. . .
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Apple iPhone 6S
Oko derbija se ni najmanje nisam iznervirao. Voleo bih da samo dobili da ne bi ispalo da je "sindrom kiselog grozdja" jer verujem da bih se radovao isto koliko sam se i iznervirao, dakle ni malo. U ovim trenucima koje nisam prespavao, jer mi je derbio bio jezivo dosadan, gledao sam derbi na tv-u, a u glavi su mi sve vreme isle utakmice protiv Ludogoreca i Sasuola. Sve vreme sam gledao derbi, a mislio sam u sebi, koji je ovo go kurac i na sta se mi jadni lozimo, secajuci se one nemoci i igre macke i misa protiv ove dve prosecne evropske ekipe. I pitao sam se u sebi po milioniti put, cemu sve ovo. Cemu sve ovo lozenje na derbije, penale, ofsajde, kad ce opet, ko god da osvoji prvenstvo doziveti sudar sa realnoscu vec u kvalifikacijama za LS, ili LE.

Meni isto nije jasno @czbg94 na osnovu cega ti tvrdis da smo mi toliko kvalitetniji od njih i ne samo od njih? Mi smo doveli gomilu nekih stranaca za koje smo se MI lozili, opet nerealno i opet po nekim kriterijumima tipa, igrao je ovde, ili onda, ima do jaja youtube klip i slicno. Isto potpuno kao sto smo se lozili na Barkosa i drugare. Cak sam i ovde pisao pred pocetak sezone da me sve ovo neodovljivo podseca na taj period, a svi znamo sta je posle usledilo i samo se nadam da nece opet. Realno ko je od ovih stranaca u praksi, na terenu pokazao bilo sta? Od 0-10, Mouce 0, Kanga 3, Fibel 0, Donald 6, Le Talek 0, Babunski 0, Ruiz 3, Vieira (proslu sezonu 7-8) ovu 3. Dakle od stranaca jedini vredni pomena, a i to je suvi prosek, su Donald i Vieira iz prosle sezone. Osim njih bas ono da nisu potpune nule su Kanga i Ruiz. Ovo ostalo sve duplo golo, nista...Gde su oni igrali, kakve yt klipove imaju i slicno, mene to nista niti interesuje, niti impresionira. Prijatelju ti si sada u Zvezdi. Izvoli pokazi sta znas. A oni nisu pokazali nista. Ona Partizanov "nekvalitetni" crnjac pojeo ovog naseg juce. I generalno Partizan uopste nema, cak i na papiru, losiju ekipu od nas, a pritom bar pokusavaju da igraju neki fudbal i vidi se neka ideja u njihovoj igri, sto se kod nas ne vidi.

Ni domaci igraci nisu nista bolji. Naprotiv. Jedini kvalitet kakav takav koji smo imali su bili Katai i Grujic. I gle cuda bas njih dvojicu vise nemamo. Dakle to su bili jedini igraci koji su pravili neku razliku. Ko ce ovde da ti napravi razliku? Orlandic, Sikimic, Lukovic, Cvetkovic? Srnic obicna zunzara, koja je pritom jos mnogo propala u odnosu na proslu sezonu i jos ce propasti jer se forsiraju stranci koji takodje nemaju pojma. Plavsic, decko koji je obecavao prosle sezone, ali koji je takodje propao totalno, a pritom iako sam mislio da mozda moze nekako da prevazidje taj fizicki hendikep koji ima, sada mislim da to nije moguce. Prosto, ne mozes igrati profesionalni fudbal sa 30 kg i metar visine. Mozda mozes u nekoj ligi hobita, ali u ovoj ligi za odrasle, ne mozes prosto.

Odbrana nam je uzasna. Napad jalov. Sredina suvi prosek. I sve ovo za nasu ligu.

Pritom neko mora konacno da kaze da je car go. Od dolaska Bozovica mi nismo igrali nikakav fudbal. Pobedjivali jesno, ali igru imali nismo. Jos u prosloj sezoni tu i tamo smo umeli da na momente odgiramo nesto sto licin a fudbal. Drugi deo prosle sezone i do sada, nista, apsolutno. Nikakava igra, nikakva ideja, nista. Jedna velika nula. Sve se svodi da individualni kvalitet, koji su imali Katai i Grujic, a kojih vise nema. Pritom covek daje nebulozne izjave kako je izgubio u Evropi jer je neko kvalitetniji od njega, pa kako ne trenira on atleticare pa da mu treba kondicioni trener i slicno. Tako da taj covek meni deluje sve vise kao jedan veliki sarlatan, koga je prosla sezona usrala jer se Partizan raspadao i jer je imao igrace koji su kvalitetni za nasu ligu i koji su bili u formi. Da nije sve ovo imao, sumnjam da bi osvojio i prvenstvo.

Sve u svemu, mislim da se mi lozimo da imamo kvalitet, jer nam je neko prodao pricu da je doveo kvalitet. Kvalitet mora da se pokaze na terenu, a ne u biografiji i na youtube-u. Sto se mene tice, moze i Mesi da dodje, ako bude igrao kao Mouce, nek se tera iz kluba. Ja navijam za Zvezdu i meni je bitno kako neko igra u Zvezdi. Kako on igra negde drugo, boli me kurac.

Mislim da ce vrlo brzo poceti da se oseca losa kondicija, zahvaljujuci Grofu koji "ne trenira atleticare" (jbt zamisli ti u modernom fudbal kazes da fizicka sprema nije bitna), a pocece i te kako da se oseca manjak igraca koji cine neku razliku i kvalitet. Jedino ako neko od ovih placenika ne proigra, ali kako stvari stoje, sumnjam u tako nesto.

Sve u svemu ocekujem da nas Vosa dobije rutinski u sledecem kolu i da tu krene teranje Bozovica i generalno raspadanje po svim savovima. U ligi, grcevita borba izmedju nas, Partizana i mozda Vojvodine, ako se ne raspadnu kao svake godine. I uopste ne mislim da smo u tom trouglu mi i najmanje favoriti. Nisu ni ovi ostali nesto spektakularni, ali u ovom trneutku su bolji od nas.

I naravno sve to je kao sto sam rekao na pocetku go kurac, jer ko god da osvoji prvenstvo ispasce u kvalifikacijama od uvek neugodnog predstavnika Islanda i onda cemo se opet loziti da li Kokeza namestio penal za Zvezdu, ili je Partizan sprecen od strane sudija da pokaze da je zapravo Barselona.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2016, 08:38:03 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 872 873 875 876 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.