Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 854 855 857 858 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 901439 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Czbg, nema tog pravila na papiru koje me može ubediti da je to ispravno dosuđen penal. Pogledaj sliku koju je postavio jedan od Nemanja 03456.

Veze sa penalom nema. Ovaj put su grobari potpuno u pravu. Sva sreća pa smo ubedljivo pobedili, zamisli da je bilo 0-1.

Samo ne znam kako ne vide da i ono nad Leonardom veze sa penalom nema al ajd dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
http://imgur.com/a/lmPqb

Da ga je pogodio u koleno, zavrsio bi mu karijeru.

Ja verujem da covek to nije uradio namerno, ali ovo je penal najmanje. Ni Sikimic nije namerno (valjda) odvalio golmana, pa mu je polomio kosti za koje nije ni znao da ih ima.

Pazarac je milieskund pre ovoga izbio loptu, ali faulovi valjda nemaju veze samo sa loptom?

edit: daj nek neko postavi sliku, ja ne umem  Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2016, 10:45:31 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Jbg, onda svaki fudbaler mora da pazi kad sutira loptu, jer kad je sutne a protivnički fudbaler naleti na njega, napravio je faul. Čak je pazarac nakon izbijanja lopte krenuo da savija/pomera nogu, kako ne bi uništio Kangu koji se zaleteo ko lud. Jednostavno je ovaj naš ludak loše procenio i preagresivno napao loptu koju je igrač NP sasvim čisto izbio par trenutaka ranije, moje viđenje situacije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
brate ok je da ti ides da izbijes loptu,ali zamisli sto kaze pantelia da je ovaj pogodio kangi koleno itd...gde ides otvorenim djonom na coveka,to je automatski opasan start,ja da sam se pitao dao bih mu crveni karton odmah jer je lik neoprezan...kad pogledam sa druge strane start sikime nije on namerno ali sto neko rece zato sto nije bio oprezan i on zasluzuje crveni karton (kurac nije bio oprezan,nije on sposoban da nekoga preskoci) ...a i sledeci put neko da zapne high kick i otkine nekom glavu,ali stigao je do lopte pre toga...nema tu,penal je cist kao suza,sledeci put nece izi da nekom otkine nogu kada bude izbijao loptu
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.82
klin - ploča ... klin - ploča ...

dečko je čisto ispucao loptu punom ... gde ides otvorenim djonom na coveka ... dečko je čisto ispucao loptu punom... gde ides otvorenim djonom na coveka ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Samsung SGH-E590
Naravno da nije isao neoprezno na loptu i djonom na igraca, da jeste on bi ga i sutnuo tim djonom....

a ne, cekaj Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
po pravilima igre to je cist faul jer faulovi kao sto neko rece ne moraju uvek da imaju veze sa loptom,sto je bio u sesnaest nemenja stvar faul je na svim delovima terana isti
e sad ide ono cuveno nadkurivanje kroz navijacke strasti nekome ja ono pracakanje i umetnicka pirueta donatela ili rafaela kako li se vec zove onaj njihov brazilac cist penal nekome je samo simuliranje,sto i jeste, i tako moze do besvesti
mazica kaznise neki cobani sto evropu videli nisu,a kamoli sudili za neko navodno nesviranje penala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Moja neka procena(koliko ja objektivan mogu da budem) je da je bila opasna igra sa kontaktom i da je zbog toga opravdan penal.Mada ne znam čemu ludilo oko penala,prosto dobili bi i bez toga,jednostavno smo mnogo jači tim od Pazara.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
SonyEricsson k 850i

mazica kaznise neki cobani sto evropu videli nisu,a kamoli sudili za neko navodno nesviranje penala  Smile

Nije da je sudija napravio neku ogromnu gresku u Pazaru, jer ima osnova za penal, ali ja bih rekao da ovo u Pazaru nije penal.. Sa druge strane ako gledamo taj slucaj zbog kojeg je Mazic kaznjen, ovo je pokusaj ubistva za ono.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
mob
Apple 5s
Aleksandar Katai iz Zvezde u Seltu. Transfer 2,7 miliona evra, od čega Katai dobija 400k. Ugovor na 4 godine. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 854 855 857 858 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.