Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 652 653 655 656 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 897666 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Ja sam u neverici... Danas udjem u raspravu sa likom koji navija za partizan, i on u toj raspravi meni najopustenije kaze kako partizan ima trenutno bolji tim od Zvezde... Sta sa njima nije u redu?

Ma pusti, ne znaju gde udaraju. Navikli su na neke titule i rasli u uverenju da je to normalno. Ali te njihove su bile one poštene, čiste, ne ko ove naše lopovske.
Pa su krenuli sa pričom posle Kairata kako im nećemo biti ni konkurenti.
Pa smo ih nalupali u derbiju.
Pa je krenula priča kako lopovska uprava tu da obezbedi titulu Zvezdi, nema veze što su sa istom tom upravom zvanični šampioni.
Pa Kiza alkoholičar, daj Drulu.
Pa onda par dobrih rezultata u Evropi i Evropa postaje merilo, tu igrači ne sabotiraju.
Dok recimo Brašanac ne promaši šansu pa onda on postaje taj što sabotira.
Grbić ne sme da igra. Pa onda Grbić odigra 5 utakmica, premijer se smilovao valjda. Smiley
Pa uprava napolje. Pa ode uprava, pičke uništile Partizan pa pobegle.
Mora da igra Ilić, danas seru po Iliću.  Smile
Šizofrenija.
I naravno da su bolji, 26 razlike za njih, dobili su nas u derbiju i dočekaće proleće u Evropi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
mob
Apple iPhone 6S
Meni je Plavsic isto decko koji me je najvise odusevio ove sezone. Mislim da bi tesko prosao u nekoj Engleskoj ili tako negde, ali neka Spanija i slicno, gde se igra malo mekse, mislim da bi, jer osim toga sto je nizak i ima malo kg, sve drugo je na njegovoj strani. Opet kapiram, da ako Nejmar, Inijesta, Mesi i ostali hobiti mogu da igraju u najboljem klubu na svetu, moze onda i Plavsic da igra ozbiljan fudbal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.42

Ma pusti, ne znaju gde udaraju. Navikli su na neke titule i rasli u uverenju da je to normalno. Ali te njihove su bile one poštene, čiste, ne ko ove naše lopovske.
Pa je krenula priča kako lopovska uprava tu da obezbedi titulu Zvezdi, nema veze što su sa istom tom upravom zvanični šampioni.
Pa onda par dobrih rezultata u Evropi i Evropa postaje merilo, tu igrači ne sabotiraju.
Grbić ne sme da igra. Pa onda Grbić odigra 5 utakmica, premijer se smilovao valjda. Smiley
Mora da igra Ilić, danas seru po Iliću.  Smile
Šizofrenija.
I naravno da su bolji, 26 razlike za njih, dobili su nas u derbiju i dočekaće proleće u Evropi.

Smile Smile Smile

Ovaj post na vrh svake stranice na temi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.5.2171.95
A uvek ista prica, samo je nekad pricaju jedni nekad drugi. I Partizan kad je imao bolji tim mnogi od vas to nisu priznavali, nego za titule krivi Tole i filijale. Kukali na Bajka, Gumu, Psiholjuba itd itd...Kratka, Pizona.... a onda na kraju Tole kriv za titulu.

Tako i sad kod nas. Mnogi iz nasih redova ne gledaju realno, u zabludi koji tim je bolji i za rezultate (i svoje i protivnikove) kriv je neko treci. Smejurija.

srpska posla  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Do srede bi moglo dosta toga da bude jasnije oko finansiranja FKCZ, ne naravno na dugorocnom nivou vec da se skrpi da ostane ovaj tim i na prolece zajedno sa Grofom i pokusa da udje u neku od liga Evrope.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Nije to uospte problem. Zvezda ima bolji tim. Jedino je pitanje kako se doslo do toga i kako to da sada nikome u Zvezdi ne smeta Tole i njegova super liga.
Ali, kao sto je bogdany rekao, uvek iste price!  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
mob
Qtek 'bem ga
Ja sam u neverici... Danas udjem u raspravu sa likom koji navija za partizan, i on u toj raspravi meni najopustenije kaze kako partizan ima trenutno bolji tim od Zvezde... Sta sa njima nije u redu?

Prvo što navija za partizan. . . a posle sve ostalo. . .  Smile

Mora da igra Ilić, danas seru po Iliću.  Smile
Šizofrenija.

Smile

Smile

A uvek ista prica, samo je nekad pricaju jedni nekad drugi. I Partizan kad je imao bolji tim mnogi od vas to nisu priznavali, nego za titule krivi Tole i filijale. Kukali na Bajka, Gumu, Psiholjuba itd itd...Kratka, Pizona.... a onda na kraju Tole kriv za titulu. . . Smile

Tako i sad kod nas. Mnogi iz nasih redova ne gledaju realno, u zabludi koji tim je bolji i za rezultate (i svoje i protivnikove) kriv je neko treci. Smejurija.

srpska posla  Smile

Bar dva tri puta. . . minimum. . .  Smile

Ne, realno sad, kukali smo mi na Toleta, a bilo je razloga gde nije bilo opravdano, al kako vi kukate sad na ove sad, pa mi smo još i ozbiljno samokritični.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2015, 22:41:52 od buzer »
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
« Poslednja izmena: 15. Dec 2015, 22:20:47 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
mob
Qtek 'bem ga
LŠ 20 miliona minimum. . .
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 46.0.2490.76
Mi opet sijemo neke majmune
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 652 653 655 656 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.