Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 899768 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Gazi Zvezdo bez milosti  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Terza mađija najavljuje na Areni1 pojačanja, predseednika FSS iz Zvezdinih struktura, i da nije isključeno da i on bude kandidat za predsednika FSS ako ne bude u Zvezdi.  Smile

Gasprom 4 miliona godisnje, sem toga 2 miliona smo pozajmili koje je prihvatio Gasprom da vrati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.71
obzirom na velicinu kluba kakav je Fk Crvena Zvezda 4m je malo,ali takva je drzava pa daj sta das
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
SonyEricsson xperia m2
a sa obzirom na velicinu duga  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
 Smile Smile Surovi smo. Jos da se izdrzi plef-of. Ipak je duga sezona.

Nine, šta ćeš ovde, vraćaj se u Zvezdu da igramo Ligu šampiona!

Posle odlučujućeg gola u derbiju Sidneja Miloš Ninković naletao na navijače Crvene zvezde i dobio zanimljiv „savet“

Kao što je navikao da ga brojne povrede prate u karijeri i sputavaju ga u nameri da pokaže urođeni potencijal, tako je Miloš Ninković navikao da bude glavni sastojak gradskih derbija koje je igrao.

U beogradskom, za njega najemotivnijem, prošao je put od junaka do tragičara. Sa zaštitnom kacigom na glavi „asistirao“ je Milanu Obradoviću za pobedonosni gol Crvene zvezde. Već u sledećm okršaju zajedno sa Nikolom Mijailovićem „proslavio“ je Milana Lukača.

Samo one dobre navike nekadašnji reprezentativac Srbije je zadržao u Australiji. Iskusni vezista Sidneja je u 89.minutu gradskog derbija sa Zapadnim Sidnejom školski primio loptiu, a zatim je ponovo školski poslao u dalji ugao.

Tek da navijači Sidneja  još jednom vide da su dobili igrača sa evropskim pedigreom. Zato su i popularnog Nineta u stanju euforije grlili, a pojedini Srbi su mu udelili i korisne „savete“.
„Video sam da se među navijačima mog kluba nalazi nekoliko momaka sa majicama Crvene zvezde. Pozdravljao sam ih i pre gola na jučerašnjem meču. Kada sam pogodio mrežu odmah sam se zatrčao ka toj tribini. Jedan navijač je bukvalno pokušao da mi ukliza. Dok smo slavili gol on me je zagrlio i doslovce mi rekao: „Nine, brate, šta ćeš ovde, vraćaj se u Zvezdu da igramo Ligu šampiona“, kaže u razgovoru za MOZZART Sport Miloš Ninković.

ZA NAS NAVIJAJU SRBI, A ZA ZAPADNI SIDNEJ HRVATI

Derbi Sidneja kada se povede reč o atmosferi ne mož da se poredi sa beogradskim. Drugačija je kultura navijanja, različit je i mentalitet. Ipak, i pre nego što je postigao gol Miloš Ninković je osetio višak adrenalina.
„Prijatno sam iznenađen atmosferom. Nije baš kao kad igraju Zvezda i Partizan, ali... Navijači se prilično ne podnose, da ne kažem – mrze. I ima još jedan razlog zbog sam jako zadovoljan ishodom. Za našeg gradskog rivala navijaju uglavnom Hrvati, imaju i trenera iz Hrvatske. Postoji njihov lobi u Zapadnom Sidneju. Srbi sa druge strane podržavaju moj klub. Supruga mi je rekla da su pojedinci posle mog gola plakali na tribinama. Lepo je to, jer u Ukrajini nisam imao priliku da igram veliki gradski derbi"

Sidnej za koji pored Miloša Ninkovića igra i Miloš Dimitrijević trentno je prvoplasirana ekipa australijskog prvenstva. Put do titule je dug.
„Liga nije posebno fudbalski kvalitetna. Međutim, svi igrači su maksimalno spremni. Igra se u jakom tempu, ima puno duela. Takmičenje je izjednačeno, ali realno je da se mi i Melburn Viktori borimo za titulu“,

Pogodak u gradskom derbiju bio je prvenac Miloša Ninkovića u Australiji.
„Lepo je igrati fudbal u Australiji. Stadioni su moderni, jedino što mi smeta su tvrdi tereni. Evo, dok pričam sa vama držim led na listovima. Svi koji dođu iz Evrope imaju velikih problema sa listovima. Takođe, grad je fenomenalan. Imam sve što mi je potrebno“.

Ne treba ni pominjati da je Ninković ljubimac srpske dijaspore.
„Ima mnogo naših ljudi ovde. Postoji deo grada u Sidneju koji se zove Liverpul. Tu živi 10.000 Srba“.

Naravno, kao deo Zvezdine porodice Miloš Ninković je odlično upoznat sa ovojesenjim ostarenjima tima Miodraga Grofa Božovića.
„Slušajte, nije Grof džabe trenirao najveće klubove u Rusiji. Ne dešava se da neko slučajno u toj zemlji bude trener u kontinuitetu šest ili sedam godina. Mi smo skloni da brzo potcenjujemo ljude, govorimo da ništa ne znaju. Vidi se da je Grof utegao tim kao strunu. Ne zna se od koga preti već opasnost, Marko Grujić igra kao zver. Još posle derbija mi je bilo jasno da smo ubedljivo najjači u Srbiji. Jeste da se sada dele bodovi, ali titula je, skoro pa izvesno Zvezdina“, jasan je Ninković.

http://www.mozzartsport.com/vesti/nine-sta-ces-ovde-vracaj-se-u-zvezdu-da-igramo-ligu-sampiona-video/118984
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.71
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Realno!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Apple iPhone 6S
Jel rekao kako je od malih nogu zeleo da igra za Zvezdu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Qtek 'bem ga
Naravno da jeste  Smile
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Jel rekao kako je od malih nogu zeleo da igra za Zvezdu? Smile
vidis da se lik naljutio sto su ga pitali da li je znao za Zvezdu,pa pobio bi ih da su ga pitali da li je mastao nekad o igranju za nas klub...pa to se podrazumeva  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.