Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 587 588 590 591 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 903379 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
druze ovo nije individualni rat, nije ni globalni rat dobra i zla, svetlosti i tame, ovo je forum
dosta ljudi sa ovog foruma se poznaje licno, taj broj je ranije bio i mnogo veci, i tada je ovaj forum bio i mnogo kvalitetnije mesto. ja stvarno ne znam sto morate da imate licne animozitete jedni prema drugima, pogotovo ako ne znate kako izgleda vas sagovornik i nikada niste odigrali stoni fudbal ili popili pivo zajedno. to je najveci problem. ja se sa crncem znam brat bratu 6-7 godina, on je jedna od osobi za koju smatram da najbolje poznaje sport (osim fudbala, tu stvarno nema veze, pa covek misli da je babovic koristan igrac pobogu!) a i ovako je generalno dobar covek i ume i da bude zabavan kad hoce (doduse, retko hoce  Smile )

mislim da bi mogli svi malo da se opustite, vi ste na forumu na kome se pise o sportu, jednostavno nema tu previse prostora za neka licna prepucavanja. probajte da iskulirate i da citate sta pise druga osoba, ako se ne slazete, argumentujte, a ako se slazete onda zaista nema nikakve veze za koga navija sagovornik ili koji mu je nickname na forumu. to su stvarno neke osnovne stvari
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
Samsung 
Sad gledam snimak i pojma nemam kad je Gruja postao onakav igrac. Matic jebote. Brasanac, Ilic, Babovic delovali kao neki nedorasli klinci pored njega. A jedini klinja tu je Gruja. Plavsica da nisu onako tukli jos dva bi namestio. Dete od 47kg dobio gomilu duela, srce i karakter.

Груја је постао играч прошле године док је играо код нас на позајмици  Smile У Колубари. Ко га је гледао прошле сезоне, могао је да види на шта ће дечко да изађе  Smile подсетио ме је на ону генерацију када су сви Звездини клинци били у Јединству са Уба (Баста, Јанковић, Луковић, Ковачевић, Мрђа... ).

Момак је суво злато  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
A Rile plakao kad mu rekli da ide na pozajmicu u Kolubaru.  Smile

Naravno, svi protumacili da ga pogodila pesma sa severa. 
« Poslednja izmena: 13. Sep 2015, 10:38:51 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
Сере овај Диас за све паре.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
HTC Sensation
VAla bas,zamisli,zna Crnju licno....eeee

I ja znam tebe pa se ne hvalim  Smile

Salu na stranu,neka svako procita Diasov post po dva puta pre nego sto pokrene neku glupu internet raspravu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
druze ovo nije individualni rat, nije ni globalni rat dobra i zla, svetlosti i tame, ovo je forum
dosta ljudi sa ovog foruma se poznaje licno, taj broj je ranije bio i mnogo veci, i tada je ovaj forum bio i mnogo kvalitetnije mesto. ja stvarno ne znam sto morate da imate licne animozitete jedni prema drugima, pogotovo ako ne znate kako izgleda vas sagovornik i nikada niste odigrali stoni fudbal ili popili pivo zajedno. to je najveci problem. ja se sa crncem znam brat bratu 6-7 godina, on je jedna od osobi za koju smatram da najbolje poznaje sport (osim fudbala, tu stvarno nema veze, pa covek misli da je babovic koristan igrac pobogu!) a i ovako je generalno dobar covek i ume i da bude zabavan kad hoce (doduse, retko hoce  Smile )

mislim da bi mogli svi malo da se opustite, vi ste na forumu na kome se pise o sportu, jednostavno nema tu previse prostora za neka licna prepucavanja. probajte da iskulirate i da citate sta pise druga osoba, ako se ne slazete, argumentujte, a ako se slazete onda zaista nema nikakve veze za koga navija sagovornik ili koji mu je nickname na forumu. to su stvarno neke osnovne stvari

Koliko poena dobijam sto imam Racu na fejsu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Apple iPhone 6S
Mozda vi mislite da Raca ovo ne cita, ali on sigurno cita i vredno quote-uje, a kada zavrsi bice vam zao sto ste ga prozivali. Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2015, 12:00:34 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
salove u ruke, zapevajmo svi, jebite se jebite glupi cigani + nemanja35 Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85

Koliko poena dobijam sto imam Racu na fejsu?
ad me ,blok sam  Smile
prosao derbi,sad opet klanje sa cobanima u nasoj ligi...da je svaki vikend derbi,jbg jes da bih ziveo duplo krace,ali vredi  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Qtek 'bem ga
Сере овај Диас за све паре.

Smile

@Dias

Ja ne bih da okratkerišem tvoj post, kao što je predhodnik učinio. . .  Smile

ali, poznavao ili nepoznavao učesnika diskusije, šta bi bilo, bez i kakvog amoziteta, adekvatnije napisati posle ovakvih izjava dotičnog. . .  Smile

pri tom je to samo nadovezivanje na tvoj komentar njegovih izjava. . .  Smile
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 587 588 590 591 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.223 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.