Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 507 508 510 511 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 897807 puta)
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Ubili ih?
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
Aha,zaklalali ih pistoljem sve
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
da su trcali ne bi bilo problema vec su tukli i valjali se toga nije bilo u prvom kolu
sta ja svama polemisem fali vam jos samo braca matic pa da svi budete na nasoj temi

Право ме занима зашто би се ваљали кад смо им на време дали гол Smile

А Фреди је верујем човек који је убедљиво највише увреда нанео члановима форума а да није добио ниједан бан Smile

Иначе игра вам је доста лоша, да не кажем нешто теже. Испратио сам у кладионици нешто од меча и оно не личи ни на шта. Да се шутирате у дупе ако нам будете уопште и конкуренти на поштено.

Smile Smile Smile

Inace, kada vi budite imali dobar srednji red, kao sto ga ima partizan, i protivnik ce praviti manje faulova.
A kada drzis loptu, pokusavas kroz dvojicu da prodjes, soliras, naravno da ce da te protivnik faulira.

Једна велика истина.

Код Партизана лопта иде, кружи... код Звезде се максимално гњави и задржава, јер се игра безидејно, па самим тим противник сече нападе фаулом, логично.

Тај текст с поређењем фаулова је писао неко с рсб капирам. А не дај Боже да се напомене како је ОФК направио 8 фаулова у претходном колу Smile

Pa da, eto, tri puta manji broj faulova je zato sto ste mnogo jaki pa ne mogu da vas stignu.  Smile Smile Smile

U pravu je fredi, ne treba da se raspravlja sa komleksasima.  Smile

Како коментаришеш Офкиних 8 фаулова? Smile молим те искоментариши ми. Молим тееееееееее........

Dokaz koliko se prslo kad ti ne gledas igru svog tima nego uporedjujes trcanje i faulove protivnika na tvojoj i na nekoj drugoj utakmici.

Znaci nije kriva Zvezda sto ne moze da napravi sansu protiv Metalca, nije kriv prekaljeni strucnjak sa evropskim iskustvom...krivi su protivnici jer trce protiv Zvezde a protiv nekih ne  Smile Smile Smile   4 utakmice ste odigrali ove sezone, 3 i po su protivnici trcali jbg, 3 niste pobedili  Smile

p.s. krivi su i kompleksasi koji se skupili na svetoj temi

A ti Empty gledaj pa pravac sledece gostovanje, nezaboravan provod  Smile

Ти си богами почо да пишеш добре постове Smile

Па шта си очекивао. Причам ја о томе дуго већ, да су им за неуспехе увек други криви. Части без.

Pa ono, ne znam kako drugacije da odgovorim na glupost kompleksa koji kaze kako ste mnogo dobri pa vas protivnik ne stigne da faulira.  Smile Smile Smile Smile Smile

Ти дечаче да си некад у животу заиграо фудбал знао би како изгледа кад играш против екипе којој не можеш да узмеш лопту и не би се брукао овим смејањем Smile

Како год, много сте лоши.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2015, 00:14:23 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
da su iskesirali za srnica,gacinovica i ivanica druga bi prica bila...ali kovacevic,jovic,parker i gavric ne piju vodu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
mob
HTC One M8
Ne razumem sto kukate na tog Kovacevica toliko, on je decko krljac i on to sasvim ok radi. Nisam odgledao mnogo vasih utakmica, ali ne deluje mi lose, trci, trudi se. I od Jovica mozda bude nesto. Ostala dvojica i meni deluju kao skart.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
bas to,koj ce nam kurac igrac krljac u ovoj ligi?! pa ovi bre ovde nisu sposobni da predriblaju golmana ,a ne nekog igraca iz veznog reda...nama trebaju kreativci koji ce da razbiju bunker
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
Qtek 'bem ga
Ciganijo, bez nervoze. . . titula je naša. . .   Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2015, 02:06:40 od buzer »
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
treba nama mnogo stosta da bi licili na klub koji oce titulu

nemamo stopere,nemmo desnog beka, igra nam kovacevic koji trci okolo kao muva bez glave nikad nije tamo gde treba isto vazi za petkovica koji celo drugo poluvreme proveo cuvajuci samog sebe daleko od igraca metalca i jos stosta al me mrzi inace kad sam video duge lopte i da golman ispucava loptu doslo mi je da se userem

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Kad se samo setim kako mi je bilo krivo kad je Petković potpisao "negde sa strane" pa se pravio lud, a sad kad gledam njega i gledam Vulićevića... hvala Bogu što se to dogodilo kako se dogodilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
treba nama mnogo stosta da bi licili na klub koji oce titulu

nemamo stopere,nemmo desnog beka, igra nam kovacevic koji trci okolo kao muva bez glave nikad nije tamo gde treba isto vazi za petkovica koji celo drugo poluvreme proveo cuvajuci samog sebe daleko od igraca metalca i jos stosta al me mrzi inace kad sam video duge lopte i da golman ispucava loptu doslo mi je da se userem

Sve si u pravu + napad je 0,iskreno ako se uigra tim,,moze da razbiije sve Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 507 508 510 511 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.