Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 499 500 502 503 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 899364 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Ne lozi ga, pricali mi ljudi da nema srca da udari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.89
mob
Samsung 111111
@7ki7

Indijancu obrati paznju kako mi se obracas.
Niti sam te napusio niti sam se tebi obratio.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.130
I jedni i drugi su ocajni... Ali mogu da potpisem da toleta i bande lopovske nije bilo, partizan ne bi uzao pola od titula zadnjih godina... Neka su igracki i jaci, ne sumnjam na koji nacin se dolazilo do igraca i sta se sve radilo... Uostalom, to i vecina grobara zna, samo je tesko da se prizna...

Ja ne mogu da shvatim da neko ozbiljan (tebe smatram ozbiljnim) napise ovako nesto, zaboravljajuci kako je pljuvao svoje igrace i trenere prethodnih sezona  Smile   Uvek smo imali jaci tim, Zuka, Kleo, Moreira, Dijara, Tosic, Jovetic, Ljajic, Mitrovic, Markovic...protiv vasih silnih pojacanja sa kracim nogama, raznim slovencima, Psiholjubima....ej bre, pa treneri su vam bili Dostanic, Kristic, Janevski....o cemu pricamo ljudi bre.
Sa Ninkovicem i Milijasem ste imali bolji tim, tad ste i osvojili titulu, zasluzeno.

Daj nemojte da trazimo postove iz proslosti kako ste jebali majke svojima i Lukicu i I.Ivicu....sad sve zaboravili i vrtite "bar pola ste ukrali...ocajni smo i jedni i drugi..."
« Poslednja izmena: 24. Jul 2015, 13:05:39 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Vazno je da je vasih prvih 50 godina fk-a proslo u velikom postenju. Smile

i ovo smo namestili,a sad crkni od muke

rekose evropa je merilo,evo izmerili smo ga zauvek
« Poslednja izmena: 24. Jul 2015, 13:07:09 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Samsung SGH-E590
Do bro pa grobari nisu pljuvali svoje igrace Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Svi patlidžanovci pridošli na temu, tačno ne bi bili živi kada ne bi napisali kako znaju ama baš sve o izrežiranim utakmicama sa svim silama haosa i mraka kao glavnim protagonistima na strani Zvezde.  Smile

Samo čitam kako se ponižavate kroz tradicionalno "važne" informacije uz koje ste ooodavno postali dosadni. Rodbinska i kumovska linija kojom posmatrate klubove, pojedince i poslove u i oko Superlige završava na stranicama najžućih tabloidnih izdanja dolazi pravo iz sredine u kojoj se slične spletke i kuju, "naivne" uprave Patlidžana sa najljućim simpatizerima. Takvima, koji od fudbala zarađuju na najkreativnije načine, zbog kojih trpi celokupan srpski fudbal, najviše smetaju nedosuđeni penali kao maltene fanatičan oblik sudijske nepravde. Statistički podatak u ruci jednog patlidžanovca naprasno dolazi do izražaja kada mu je potrebno što više uprtih prstiju u tuđe dvorište dok o direktnim rivalima za titulu govori posredno i pre nego arbitražna komisija oceni učinak sudije i analizira okolnosti. Baš onako suv i zaveo Patlidžan.  Smile

Patlidžanovci, 'ladno biste mogli iz sve te silne beline i čistote u kojoj "rastete" poslednjih deceniju i po da se osrvnete za navijačima pravih, evropskih klubova i pročitate njihove prilče o preokretima u utakmicama najbliže priraslim srcu. Fudbalske institucije Starog kontinenta, igrači prošli kroz njih i iskreni poštovaoci njihovog rada vas redovno kažnjavaju i ponižavaju na terenu zbog nezrelih izjava i bahaćenja na domaćim terenima; velikih preokreta nema jer nemate čime da počnete fudbalski događaj koji se završi u tuđu korist.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Umesto "patlidzanovci" napisi "cigansture" i skroz ista prica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Mali, iskrivio se, suv i zaveo. Završio tako da ga nogom guraju sa teme na kojoj u startu nije dobrodošao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
Qtek 'bem ga

A šta u stvari predstavlja FK partizan i šta je njegov smisao bio prilikom osnivanja, to tek. . .  Smile

ajde burazeru ako vec toliko zelis da nekome ponovis te "istine" u koje ste sebe ubedili o osnivanju partizana, da moras u svakom svom postu da pomenes to, valjda ne bi li te neko pitao jer ocigledno smatras da ti je to konacan argument, evo ispricaj meni ponovo tu pricu o zagrebu i slicno, okaci onaj klip sa ju tuba, ja cu kao da se smorim i odem, i molim te prestani da smaras tako nesuptilno, hvala unapred

Evo da ispunimo želju,  Smile da obnoviš gradivo, da kad navijaš za jedna klub da bar znaš njegovu istoriju. . . da lepo vidiš kako je U vrlo lako i brzo zamenjeno sa vašim grbom. . .  Smile

https://www.youtube.com/watch?v=1asrBkGTmcY

Iskreno, bez sprdnje, mene je sramota nas Srba zbog ovakvih samopljuvanja po sebi. Nije prošlo ni godinu dana od raspada "države" koja je bila najveća klanica i golgota srpskog naroda, a uvale nam ovo njihovo čedo. . .
Sad iz ove perspektive, posle 70 dina možete da opovrgavate koliko god hoćete, al video bih vas tad, tj da je bar 50 dina manje, dal bi ste isto pričali. . .

a što se tiče smaranja  Smile, pa smarate na ovoj temi već 10 i više strana. . . Što lepo ne gačete i podržavate jedno drugog u gakanju na svojoj temi koliko god hoćete . . .

« Poslednja izmena: 24. Jul 2015, 14:18:36 od buzer »
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
LG Nexus 4
I jedni i drugi su ocajni... Ali mogu da potpisem da toleta i bande lopovske nije bilo, partizan ne bi uzao pola od titula zadnjih godina... Neka su igracki i jaci, ne sumnjam na koji nacin se dolazilo do igraca i sta se sve radilo... Uostalom, to i vecina grobara zna, samo je tesko da se prizna...

Ja ne mogu da shvatim da neko ozbiljan (tebe smatram ozbiljnim) napise ovako nesto, zaboravljajuci kako je pljuvao svoje igrace i trenere prethodnih sezona  Smile   Uvek smo imali jaci tim, Zuka, Kleo, Moreira, Dijara, Tosic, Jovetic, Ljajic, Mitrovic, Markovic...protiv vasih silnih pojacanja sa kracim nogama, raznim slovencima, Psiholjubima....ej bre, pa treneri su vam bili Dostanic, Kristic, Janevski....o cemu pricamo ljudi bre.
Sa Ninkovicem i Milijasem ste imali bolji tim, tad ste i osvojili titulu, zasluzeno.

Daj nemojte da trazimo postove iz proslosti kako ste jebali majke svojima i Lukicu i I.Ivicu....sad sve zaboravili i vrtite "bar pola ste ukrali...ocajni smo i jedni i drugi..."

Hvala ti sto me smatras ozbiljnim  Smile
Ja priznajem da sam pljuvao, ali iz razloga sto ne mogu da se pomirim sa time kakvi dunsteri igraju u mojoj Zvezdi... Ali, dolazimo do glavnog problema. Ok, partizan je imao jace timove, ali zasto? Zbog dobrog i postenog poslovanja, zbog redovnog ucesca u ls, pa imaju para? Kada ste prodali kezmana u psv, niste dobili pare, vec je philips koji im je bio sponzor trebao da napravi nove reflektore... Kazite mi kako vam sljakaju ti reflektori? Pare je uzeo neko od vasih postenjacina, naravno. Nego da se vratimo na poentu. Partizan jeste imao bolje timove, zato sto su u savezu i svuda imali svoje ljude koji su mogli da poguraju i transfere, da stopiraju gde treba, da podmazu gde treba itd. Pa nije namestanje samo uzecete 3 boda u Jagodini... Velika je stvar da se pare ulivaju u klub za igrace ili da se raznim pritiscima dovode u klub... Ja uopste ne sumnjam, cak znam pouzdano da namestaju i jedni i drugi, ali cemu glumljenje postenja... Po vama Zvezda je stalno namestala, a mi nikako titulu da vidimo? Pa kako smo mi to onda namestali rodjaci, leba vam???

@7ki7

Indijancu obrati paznju kako mi se obracas.
Niti sam te napusio niti sam se tebi obratio.

Ajde bre kauboj, ne glumi ludilo... Ako neces da se na tvoj post obraca paznja i da se replicira, salji privatnu poruku onome kome si se obratio, u suprotnom odjebi u troskocima...
P.S. Ne padaj u vatru, nisam ja kriv sto si nepismen sa tvojih sto kluba...  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2015, 14:42:35 od 7ki7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 499 500 502 503 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.