Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 485 486 488 489 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 924048 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
zato sto klub trazi da kada se mi vec ispitujemo da se onda lepo ispitaju i ostali "posteni" klubovi....sve lepo da se proveri i ispita,a ne da se svi ostali izvuku samo zato sto je neki grobar tamo na celu saveza...pa ako ste cisti,ako nemate sta da krijete vi lepo papire na sto itd itd pa ako treba mi idemo u beton ligu ,a vi se takmicite kao i do sada ,molim lepo  Smile

+ mateus

Svaka Ti cast za ovo,najjace ovde su ljudi koji su u partizanu bili i nikom nista, a oni koomentarisu FK Zvezda i KK Zvezdam... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
zato sto klub trazi da kada se mi vec ispitujemo da se onda lepo ispitaju i ostali "posteni" klubovi....sve lepo da se proveri i ispita,a ne da se svi ostali izvuku samo zato sto je neki grobar tamo na celu saveza...pa ako ste cisti,ako nemate sta da krijete vi lepo papire na sto itd itd pa ako treba mi idemo u beton ligu ,a vi se takmicite kao i do sada ,molim lepo  Smile

+ mateus

edit:
bas me zanima sta ce biti kod lee kis veceras na sos-u i njegovim strucnjacima
« Poslednja izmena: 20. Jul 2015, 19:06:09 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
HTC One M8
Ma, od svega ovoga ce biti kao i uvek...nista.

Meni nije jasna jedna stvar. Sta se desava sa navijacima Zvezde? Zasto se ne oglasavaju cigani? Ljudi, vasa uprava je dala 7 miliona evra (nebitno odakle te pare) za jebenu evro-licencu i ispali ste u prvom kolu! Ej, u prvom kolu kvalifikacija Ligu Evrope! Kuca fudbala u Staroj Pazovi je kostala nesto preko 10-12 miliona, a tamo nema sta nije napravljeno, pun kurac terena i to ne samo za fudbal, sve je u fulu, uopste se nije stedelo. Zasto niko ne postavi pitanje upravi i trazi odgovornost? Zasto se sa vasih tribina ne cuje "uprava napolje" posle najvece blamaze u istoriji tako slavnog kluba? Gde su se izgubili svi ti ljudi kojima je stalo do Zvezde? Zar ne moze niko da se pobuni, ni istok, ni zapad, za sever je iluzorno pricati?

Najozbiljnije, lagano ste mogli sa tim parama izgraditi sportski centar i bar osposobiti omladinsku skolu, da moze kvalitetnije da radi i da za par godina izbacujete decu koju cete prodati za ozbiljnu lovu. Partizanove uprave ne valjaju iz mnogo razloga, ali omladinska skola i Zemunelo su nas odrzali, inace bi se mi ugasili odavno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
tim tempom bi menjali uprave svaka tri meseca, postalo je malo besmisleno, a jedna godina ni tamo ni tamo ako nema titule sami ce naci izlaz

bajka zvana zemunelo i kuca fudbala Smile
« Poslednja izmena: 20. Jul 2015, 19:10:35 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
Ma, od svega ovoga ce biti kao i uvek...nista.

Meni nije jasna jedna stvar. Sta se desava sa navijacima Zvezde? Zasto se ne oglasavaju cigani? Ljudi, vasa uprava je dala 7 miliona evra (nebitno odakle te pare) za jebenu evro-licencu i ispali ste u prvom kolu! Ej, u prvom kolu kvalifikacija Ligu Evrope! Kuca fudbala u Staroj Pazovi je kostala nesto preko 10-12 miliona, a tamo nema sta nije napravljeno, pun kurac terena i to ne samo za fudbal, sve je u fulu, uopste se nije stedelo. Zasto niko ne postavi pitanje upravi i trazi odgovornost? Zasto se sa vasih tribina ne cuje "uprava napolje" posle najvece blamaze u istoriji tako slavnog kluba? Gde su se izgubili svi ti ljudi kojima je stalo do Zvezde? Zar ne moze niko da se pobuni, ni istok, ni zapad, za sever je iluzorno pricati?

Najozbiljnije, lagano ste mogli sa tim parama izgraditi sportski centar i bar osposobiti omladinsku skolu, da moze kvalitetnije da radi i da za par godina izbacujete decu koju cete prodati za ozbiljnu lovu. Partizanove uprave ne valjaju iz mnogo razloga, ali omladinska skola i Zemunelo su nas odrzali, inace bi se mi ugasili odavno.
ali zasto vi potencirate kao da smo mi kupili neku vajld kartu za tu ligu evrope ?! mi smo morali da vratimo dugove odredjenim igracima da bi mogli da dobijemo licencu,znaci mi smo te pare isplatili tim igracima i trenerima i samim tim skinuli neki odredjeni deo tereta sa nase grbace...nismo mi uefi dali te pare da bi mi igrali kvalifikacije,ste vi normalni ? zasto bi se iko od navijaca bunio na vracene dugove ?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
HTC One M8
Znam ja na sta ste potrosili tu lovu. Samo, vi ste se odlucili za to da vracate dugove nekim bivsim igracima, umesto da ulazete u buducnost. Ovako ste izvisili za Evropu i nove prihode, resili ste neke igrace i opet ste goli kao pistolj i nemate neku perspektivu. Sledece godine cete da dugujete ovim igracima koji su tu sada ili onim od prosle sezone i tako u krug. Mislim, mozda ja i gresim, ali ako je vama ovako lepo, meni je jos bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Znam ja na sta ste potrosili tu lovu. Samo, vi ste se odlucili za to da vracate dugove nekim bivsim igracima, umesto da ulazete u buducnost. Ovako ste izvisili za Evropu i nove prihode, resili ste neke igrace i opet ste goli kao pistolj i nemate neku perspektivu. Sledece godine cete da dugujete ovim igracima koji su tu sada ili onim od prosle sezone i tako u krug. Mislim, mozda ja i gresim, ali ako je vama ovako lepo, meni je jos bolje.

jbg neki vracaju dugove,dok drugi osvajaju "titule" i gube od Amatera(i tako u krug)...

Amateri - Šamrok,Maccabi Petah Tikva,Petržalka...
« Poslednja izmena: 20. Jul 2015, 19:41:00 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
HTC One M8
Ja matori stvarno ne znam sta si ti hteo reci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Хтео је да каже да им је стабилизација светиња  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jul 2015, 19:48:41 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 485 486 488 489 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.