Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 924 925 927 928 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 890938 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679

Zamolio bih te da mi objasniš šta se tu desilo, ali ozbiljno da mi objasniš... i ovaj sa ovim sudom... ne da mi citiraš svoje vođe, nego svojim rečima...
Pa nista, ono, neko je namestao utakmice. Kada se to javno otkrilo i poonovljeno je kolo taj neko se povukao i onda su politicari tom nekom dodelili titulu za zelenim stolom.

Tako da, pitanje ostaje. Ako ti mislis da bilo koga ovde treba da bude sramota posle ovoga kako si se osecao kada su tvoji namestali i krali titule pa im njihove strukture iz vlasti dodeljivali iste?
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Normalno da jedan grobar zna vise od uefe i cigana,glupost cisto pravdanje grobara kao sto se i nasi pojedinci pravdaju za mec sa ofkom...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
 Smile

Inace i 99te, kad je pocelo bombardovanje i prekinuto prvenstvo, bilo je jos ihahaj da se igra, dodeljena im je titula jer su u tom momentu bili prvi na tabeli.

Tako da je to ukupno 3 titule koje su im dodeljene odlukom. Ovaj put nije bio u pitanju sud udruzenog rada.

I da niko vise nije spomenuo Kosovski boj jer sa tada niko od vas nije rodio. Sta vi mozete znati o 1389-oj. Bez ljutnje.  Smile

Tačno, ali ako stvarno hoćeš da saznaš šta se desilo, ne čitaš štiva Turskih i šiptarskih nacionalista, već poštovanih istoričara...

Za sve sto se desilo si ti pravi izvor?  Smile

Pored siptarskih i turskih, ni hrvatski nacionalisti mi nisu bliski, izvini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
Strašno, 3 titule otele lopine. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
ma neka otimaju koliko hoce,jednu ne mogu da otmu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava

Zamolio bih te da mi objasniš šta se tu desilo, ali ozbiljno da mi objasniš... i ovaj sa ovim sudom... ne da mi citiraš svoje vođe, nego svojim rečima...
Pa nista, ono, neko je namestao utakmice. Kada se to javno otkrilo i poonovljeno je kolo taj neko se povukao i onda su politicari tom nekom dodelili titulu za zelenim stolom.

Tako da, pitanje ostaje. Ako ti mislis da bilo koga ovde treba da bude sramota posle ovoga kako si se osecao kada su tvoji namestali i krali titule pa im njihove strukture iz vlasti dodeljivali iste?

Nije neko, nego (po Šajberu) 12 klubova, među kojima i tvoj... i kako misli kada se to javno otkrilo? Objasni mi, molim te, šta to znači...

Nije se ništa javno otkrivalo, kolo je odigrano, Partizan je uveče proslavio titulu (bio lično prisutan), a Šajber ujutru bez ikakvih dokaza i na svoju ruku poništio celo kolo...

Smile

Inace i 99te, kad je pocelo bombardovanje i prekinuto prvenstvo, bilo je jos ihahaj da se igra, dodeljena im je titula jer su u tom momentu bili prvi na tabeli.

Tako da je to ukupno 3 titule koje su im dodeljene odlukom. Ovaj put nije bio u pitanju sud udruzenog rada.

I da niko vise nije spomenuo Kosovski boj jer sa tada niko od vas nije rodio. Sta vi mozete znati o 1389-oj. Bez ljutnje.  Smile

Tačno, ali ako stvarno hoćeš da saznaš šta se desilo, ne čitaš štiva Turskih i šiptarskih nacionalista, već poštovanih istoričara...

Za sve sto se desilo si ti pravi izvor?  Smile

Pored siptarskih i turskih, ni hrvatski nacionalisti mi nisu bliski, izvini.

Te 99. prekinuta su sva prvenstva u svim sportovima, nije samo fudbal i nisu samo zvezda i Partizan sport u Srbiji...

... i ne trebam ja tebi da budem izvor, kao ni ti meni... 21. vek je, era interneta, ogromne mogućnosti... šta ću ti ja da bi došao do nekog podatka?

Samo, ja kad hoću stvarno da saznam nešto u vezi na primer srpskog , jugoslovenskog fudbala, derbija, zvezde, Partizana... ne idem to da tražim na navijačkim forumima... postoje recimo sajtovi Sudova pa lepo saznaš da li je odluku doneo Ustavni sud ili Sud udruženog rada, ne treba da me truju ni Burek, ni RSB, ni Južna tribina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
i da ponovimo,vazda preposteni partizan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679

Nije neko, nego (po Šajberu) 12 klubova, među kojima i tvoj... i kako misli kada se to javno otkrilo? Objasni mi, molim te, šta to znači...

Nije se ništa javno otkrivalo, kolo je odigrano, Partizan je uveče proslavio titulu (bio lično prisutan), a Šajber ujutru bez ikakvih dokaza i na svoju ruku poništio celo kolo...

Znaci da je lepo izneto u javnost kakva je to bagra bila, kako i treba da bude. I kada je neko konacno nesto i uradio zbog toga jer je bilo providno koliko je bilo namesteno, tvoj "preposteni" klub se kao "uvredjena mlada" povukao pa dobio titulu od tamo nekog suda. Naravno, politickim strukturama kao i uvek.

Tako da, ne vrdaj glupostima nego lepo odgovori na pitanje.  Smile

Ako ti mislis da bilo koga ovde treba da bude sramota posle ovoga kako si se osecao kada su tvoji namestali i krali titule pa im njihove strukture iz vlasti dodeljivali iste?
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
drzavni sudovi nisu nadlezni za fudbal pogotovo da odlucuju o bodovima i titulama ma zbog cega se izmislili i kako se nazvali pitaj uefu

a ako cemo terati mak na konac 70 godina se takmice u ligi za koju se nikad nisu ni kvalifikovali nego su dekretom ubaceni tako da ono  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava

Znaci da je lepo izneto u javnost kakva je to bagra bila, kako i treba da bude. I kada je neko konacno nesto i uradio zbog toga jer je bilo providno koliko je bilo namesteno, tvoj "preposteni" klub se kao "uvredjena mlada" povukao pa dobio titulu od tamo nekog suda. Naravno, politickim strukturama kao i uvek.

Kao prvo, niko ne kaže da nije bilo namešteno i u Beogradu i u Sarajevu, samo za to trebaju dokazi... danas ne može ni jedno kolo da prođe da svi ne vidimo neku očiglednu nameštaljku, samo nema dokaza... a bez dokaza možeš da ga duvaš...

Kao drugo, taj "koji je konačno uradio nešto" je posle par godina uhapšen u Beču sa nekim silnim ukradenim dukatima, tako da možeš da pretpostaviš koja je to poštenjačina...

Kao treće, nigde se "moj" klub nije povlačio, osvojio je titulu NA TERENU, drugi su pokušali da je uzmu, kako kažeš, političkim strukturama...

I kao četvrto, nije "neki tamo sud", već Ustavni sud, najviši sud države, nema dalje, samo Strazbur posle njega... to bi trebalo da znaš, uči se u osnovnoj školi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 924 925 927 928 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.365 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.