Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 877 878 880 881 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 894770 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Toliko se vec izlizao da nisam hteo da ga upotrebim.

Najvise me nervira to  izjednacavanje...i vi bi tako, e pa ne bi...

Изволи неисти

Имаш преко 30 година у дупету, озбиљне године, а ти и даље причаш о стварима око којих су престали и клинци да се расправљају.

Победе у дербију се увек славе. Некад мање некад више. Зависи од ситуација. Када смо имали далеко квалитетнији тим и добијали вас са играчем мање, славило се и тад, али мање. Једноставно, имали смо бољи тим и донекле се "очекивао" добар резултат. Када знаш да имаш јефтиније и мање квалитетне играче, уз још неке друге околности ван терена, победу ћеш више славити. Некад чисто из ината. Кладим се да си чупао главу из рамена у 89. минуту. Свако би. Зајебите те приче овај дерби нам је неважан (поготово у овом периоду сезоне када још нисмо ни на пола), нисам се нервирао, не бих се ни радовао да смо победили итд. Сви знамо како се дербији прате.

Ако славље после победа говори да је неко мали клуб, ти онда ниси нормалан. Мада ето, ако ти је тако лакше.

Али сам сагласан да нисмо исти. Нити ћемо икада бити.

Najzanimljivije mi je to što kad mi pobedimo u derbiju u pitanju je sreća, a kad oni dobiju (1:0 u zadnjim minutima) to je implicite dokaz da je naš pobednički niz (prošli ili budući) nameštaljka. Grobarska logika.

А мени је најзанимљивије да се после победе Партизана углавном говори о лошем фудбалу, што обични гледаоци са форума разних, што у новинама. Отворио сам дан после дербија неке новине, неке Ш новине, не знам које. Окренуо последњу страну и, гле чуда, фонтом 300 пише "Распали Партизан!", алудирајући на лошу инфраструктуру, која је узгредбудуречено таква годинама. Али што да се о томе не пише после Партизанове победе у дербију.

То што си ти написао је субјективност. Неко не прихвати пораз и каже да је случајно. Лично никад нисам бежао од тога да кажем да смо надиграни и понижени.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
Jel ovo Vesovic? Trazilo se.  Smile

Momci pevaju Zvezdinu pesmu. Ako ne vidis razliku izmedju toga i pevacice granda i prepevavanja narodnjackih pesama kako bi se Zvezda ubacila u istu onda si gluplji nego sto sam mislio. A mislio sam. 

Citat
Ако славље после победа говори да је неко мали клуб

Postoje razlicite vrste slavlja, vase govori o kompleksu. Ovo koje si ti okacio je primereno pobedi u derbiju.

« Poslednja izmena: 23. Sep 2016, 22:27:05 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Не могу више. Извини на сметњи.

onda si gluplji nego sto sam mislio. A mislio sam. 

Поради на писмености. Ето, само то.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2016, 23:12:15 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
Имаш преко 30 година у дупету, озбиљне године, а ти и даље причаш о стварима око којих су престали и клинци да се расправљају.

True story.

Cuj najveci, na mapi fudbalske Evrope smo tako marginalni i nebitni da je smesno i klinacki raspravljati ko je veci u ovoj jadnoj ligi od dva pristojna kluba.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2016, 23:31:40 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
mob
SonyEricsson k 850i
Postoje pristojni klubovi u nasoj ligi?  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
mob
Qtek 'bem ga
Јел се ово своди на неко пржење или јел могуће да се овакве расправе воде са фрањевцима?
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Ovaj Filip je covek retard,jbg ako sam ga uvredio ali tako je...ne zato sto on nije u pravu nego covek prica sasvim desete stvari
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.94
Klub kome je najveći uspeh lopta iz LŠ u muzeju ne može u isti koš sa evropskim prvakom. To što je naš fudbal u kanalu zbog besparice i javašluka nikada neće promeniti činjenicu da je Zvezda upisana velikim slovima u istoriju evropskog i svetskog fudbala, dok je Partizan zbog toga pun kompleksa i večiti broj 2. I kad su prvi, oni su drugi.  Smile Znam da nije lako pomiriti se sa tim, ali ono, jbg, tako je kako je.

Hvala ti ćale što nisam Grobar. Smile
« Poslednja izmena: 24. Sep 2016, 09:21:22 od Lord Hajzenberg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
mob
HTC One M8

Momci pevaju Zvezdinu pesmu. Ako ne vidis razliku izmedju toga i pevacice granda i prepevavanja narodnjackih pesama kako bi se Zvezda ubacila u istu onda si gluplji nego sto sam mislio. A mislio sam. 

Nije to Zvezdina pesma, nego je od Tome Zdravkovica, gde je Zvezda samo ubacena u tekst, kao i 90% pesama koje se pevaju na severu. Narodnjaci i zabavnjaci, samo na par mesta ubaceno "Zvezda". Slicno je i na jugu u poslednje vreme, mada smo nekad bili pank fazon. Sta igraci pevaju na proslavama? Koga boli ona stvar, nema vecih seljobera od fudbalera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116

Nije to Zvezdina pesma, nego je od Tome Zdravkovica, gde je Zvezda samo ubacena u tekst, kao i 90% pesama koje se pevaju na severu. Narodnjaci i zabavnjaci, samo na par mesta ubaceno "Zvezda". Slicno je i na jugu u poslednje vreme, mada smo nekad bili pank fazon. Sta igraci pevaju na proslavama? Koga boli ona stvar, nema vecih seljobera od fudbalera.

Pa dobro, ali je prihvacena i peva se na Severu, peva se Zvezdi....to je bila sustina, cija je u originalu nije bitno za pricu iznad. Ko bre kad bi ja rekao da nije grobarska pesma dobro pamtim sve, vec hrvatske (rijecke) grupe Fit. Pa na svakoj utakmici promovisete hrvatski komercijalni limunada rok iz osamdesetih....Zaboravit cu sve.

Citat
nema vecih seljobera od fudbalera.

Ovo je tacno, glupi, neobrazovani, seljaci....od onih seoskih neuspesnih, do prvoligaskih.
« Poslednja izmena: 24. Sep 2016, 11:36:50 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 877 878 880 881 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.