Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 899410 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Јеботе дечко се спрда, шали или шта већ са тим аутобусом, ви и тад једете говна Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Inace, evo za ove komsije sto su se ponadali da mogu da urade nesto za "zelenim stolom".  Smile

Zvezdu čeka kazna, ali ne i izbacivanje iz Evrope

Predsednik UEFA Mišel Platini najavio je oštre kazne za ekipe koje krš fer-plej, ali samo novčane, a isključivanja iz evro takmičenja neće biti.

Crvena zvezda može da odahne pred "večiti derbi" sa Partizanom. Klub iz Ljutice Bogdana može se nadati velikoj novčanoj kazni, ali i dobijanju evro licence, jer je Mišel Platini izjavio da isključenja iz evropskih takmičenja neće biti uprkos kršenju fer-pleja.
"Prve odluke biće donete u maju. Ako očekujete krv i suze, bićete razočarani. Sprovešćemo oštre mere protiv ekipa koje krše finansijski fer-plej, ali oni neće biti isključeni iz evropskih takmičenja jer bi ih to potpuno uništilo. Visoke kazne će sigurno uticati na sve klubove, pre svega na one velike da se pridržavaju finansijskog zakona", prenele su "Novosti" reči Platinija za "Parizjen".

Crvena zvezda, čija je delegacija pre tri dana boravila u Nionu na razgovorima sa čelnicima UEFA, sada može da očekuje visoku kaznu. Baš kao i predstavnici crveno-belih i čelnici drugih klubova koji su u problemu sa dugovanjima, vodili su važne razgovore prethodnih dana, koji su, očigledno, dali pozitivne rezultate.

"Ukupni troškovi klubova spali su sa 1,7 na milijardu evra, ali su neki i dalje na ivici. UEFA je razgovarala sa svima sa istim ciljem - da se problemi saniraju", dodao je Platini.

Sudeći prema dosadašnjoj praksi, crveno-beli trebalo bi da se pripreme za drakonsku kaznu, koja bi prema nekim procenama mogla da iznosi između 200.000 i 500.000 evra.

Autor: mondo.rs
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Ma oni prenose sta hoce. Protiv Radnickog nisu prenosili. A ovom RTS-u, SBB-u i Areni, treba jebati sve po spisku. Da ja ne mogu da gledam pored 18 sportskih kanala + drzavne televizije, najbitniji mec u sezoni, kosarkaskog kluba za koga navija vise od polovine zemlje. I sada derbi i to derbi koji odlucuje prvenstvo, da gledam preko jebenog stream-a, koji verovatno nece ni raditi kako treba. Stoka raspala i odvratna! A pritom koliko sam cuo niti imaju licencu za emitovanje (Arena), a jos su u milionskim dugovima, koji im se delom tolerisu jer su ogranak drzavne firme Telekom Srbija, a delom im Telekom daje pare odnosno pokriva dugove, jer su kao njihova ekspozitura. I sad smradovi uzimaju sve zivo, od lige sampiona, preko aba lige, domaceg prvenstva, sve sto me interesuje, sve je na jebenoj Areni, koju ima mozda 20% ljudi u Srbiji, a to sve po sistemu nelojalne konkurencije, jer placaju vise od drugih (nerealno i ekonosmski neisplativo), zaduzujuci javnu kompaniju koju svi mi izdrzavamo, a to onda bezobrazno nude samo preko svojih distributivnih kanala tako da jedva 20% ljudi to moze da gleda. Znaci najgora hajducija na delu i niko se ne buni zbog toga.

prva ima pravo prenosa 10 Zvezdinih utakmica kao domacini
arena ce verovatno derbi kao i prosle godine dati i rts-u
kopernikus ima sve arene recimo i jos neki e sad sto su se sbb i arena podzapali razlog je vise nego ocigledan jer je sportklub sbb-ov tako da bat jebi ga ili ti srpska posla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
SonyEricsson Т280i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
MONDO: Zvezda sa jednim špicem u Humskoj!
Da li je moguce???? A taman sam mislio da cete ostati dosledni tradiciji igre sa dva spica!
Znaci jos jedan mrtvi derbi u najavi!
Ako Partizan ne da gol u prvom poluvremenu, jos jedna utakmica za zaborav!

edit: Inace mislim da ce RTS u "poslednjem trenutku" obezbediti prenos zahvaljujuci dobrim ljudima sa AreneSport!  Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2014, 23:30:56 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Daj Bože. Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Nadam se da ce ovaj derbi biti nesto, jer Partizan mora da napadne da pobedi, a mi moramo isto. Ko pobedi ili osvaja titulu ili ostaje u trci. Ocekujem da mec bude kvalitetan, da se vidi neka igra, a ne mrtvlio. Ako i sad budu paralisani, onda nije to to jos se odlucuje sampion. Biti ili ne biti, mora da prsti.
« Poslednja izmena: 26. Apr 2014, 02:24:12 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Apple iPhone 6S
Ma oni prenose sta hoce. Protiv Radnickog nisu prenosili. A ovom RTS-u, SBB-u i Areni, treba jebati sve po spisku. Da ja ne mogu da gledam pored 18 sportskih kanala + drzavne televizije, najbitniji mec u sezoni, kosarkaskog kluba za koga navija vise od polovine zemlje. I sada derbi i to derbi koji odlucuje prvenstvo, da gledam preko jebenog stream-a, koji verovatno nece ni raditi kako treba. Stoka raspala i odvratna! A pritom koliko sam cuo niti imaju licencu za emitovanje (Arena), a jos su u milionskim dugovima, koji im se delom tolerisu jer su ogranak drzavne firme Telekom Srbija, a delom im Telekom daje pare odnosno pokriva dugove, jer su kao njihova ekspozitura. I sad smradovi uzimaju sve zivo, od lige sampiona, preko aba lige, domaceg prvenstva, sve sto me interesuje, sve je na jebenoj Areni, koju ima mozda 20% ljudi u Srbiji, a to sve po sistemu nelojalne konkurencije, jer placaju vise od drugih (nerealno i ekonosmski neisplativo), zaduzujuci javnu kompaniju koju svi mi izdrzavamo, a to onda bezobrazno nude samo preko svojih distributivnih kanala tako da jedva 20% ljudi to moze da gleda. Znaci najgora hajducija na delu i niko se ne buni zbog toga.

prva ima pravo prenosa 10 Zvezdinih utakmica kao domacini
arena ce verovatno derbi kao i prosle godine dati i rts-u
kopernikus ima sve arene recimo i jos neki e sad sto su se sbb i arena podzapali razlog je vise nego ocigledan jer je sportklub sbb-ov tako da bat jebi ga ili ti srpska posla

Mene izludjuje to sto ja ne mogu da nekoj nacionalnoj televiziji, da gledam nacionalni derbi u najpopularnijem sportu na svetu. To mi emituje neka televizija koja ne samo sto nije nacionalna, vec nema ni sve potrebne dozvole za emitovanje ni preko kablovskih operatera, koju izdrzava javno preduzece od para koje uzima od svih nas poreskih obveznika, a onda te pare baca u bunar, ponasa se kao nelojalna konkurencija, zaduzuje sebe i javno preduzece Telekom Srbija dugovima, koje ce neko, a taj neko smo opet mi nekada u nekom obliku morati da vracamo, a jos nam cak ne da ni da gledamo te kanale koje placa nasim parama. Gledao sam bas neku pokrivenost pre par meseci i znam da je valjda Arena dostupna kod mozda 20% ili manje ljudi u Srbiji preko svih operatera zajedno. Zabole mene i za SBB. Ne branim ni njih. Cak sta vise redovno im se "zahvaljujem" preko twitter-a kad god treba ovako nesto kao sto je derbi, polufinale ABA lige ili nesto slicno da gledam, sto su mi o(ne)mogucili da to gledam. Slao sam im i predloge da makar uvedu ako treba i neki paket za Arenu koji ce se placati dodatno, ali kao ni to nisu u mogucnosti. Ajde da Arena prenosti tamo neku spansku ligu pa da se ja nesto bunim sto to nemam, ali da ja ne mogu domaci fudbal, domacu kosarku, Ligu sampiona u fudbalu i sve ostalo da gledam nigde osim na Areni, to je neverovatna bruka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Pa dobro sad... ja i dalje verujem da ce RTS prenositi, ali i da ne prenosi...
imate ljudi kliksport, das 50 dinara i gledas utakmicu.
Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Pa RTS ce prenositi reprizu , to im je glavna programska sema .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.