Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 609 610 612 613 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 904997 puta)
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
A otkud znate da on nije nosio kačket i posle neke druge utakmice?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
А немам емпатију према Динаму, само имам такво размишљање да се увек стављам у позицију других. Нека га, нека провоцира, али немој онда да се жалимо кад нам застава "Велике Албаније" лети главним градом и дивљамо "без разлога", а никако није добро размишљање да је ок провоцирати. По мени је то заправо кукавички чин. Као кер који лаје иза ограде.

kako uopste mozes da poredis te dve stvari, velika albanija udar na samu drzavu a ne puka provokacija i peckanje izmedju rivalskih klubova, ovaj kacket nikakve veze nema ni sa srbijom ni sa hrvatskom ni sa bilo kakvim ratovima. samo sa nekadasnjim velikim rivalima u bivsoj nam drzavi, a onaj ko hoce da to sve shvati drugacije shvatice tu vec nema pomoci...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Qtek 'bem ga

А немам емпатију према Динаму, само имам такво размишљање да се увек стављам у позицију других. Нека га, нека провоцира, али немој онда да се жалимо кад нам застава "Велике Албаније" лети главним градом и дивљамо "без разлога", а никако није добро размишљање да је ок провоцирати. По мени је то заправо кукавички чин. Као кер који лаје иза ограде.

Smile

Baš lepo što si se ti stavio u njihovu poziciju. . .  Smile

Dečko, jel si ti i malo realan?!
« Poslednja izmena: 22. Okt 2015, 01:34:03 od buzer »
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Apple iPhone 6S
Posle duzeg vremena, juce sam odgledao celu utakmicu, protiv Vojvodine. I moram da kazem da sam po prvi put posle mnogo godina, zadovoljan. To je ono o cemu sam pricao godinama. Niko ne ocekuje od nekog naseg tima, da bude Real. Ne u ovakvoj ligi, u ovakvim okolnostima, sa ovakvim savezom i u ovako siromasnoj zemlji. Ali ono sto sam ocekivao i zasto sam pljuvao nas FK je zbog onoga sto nisu radili a mogli su, a sto sada po prvi put rade. Dakle po prvi put igramo jedan fudbal kakav treba da se igra. Igraci za pocetak trce, sto je meni otkrovenje za neki tim iz nase lige, a sto mi je ujedno i bila prva i osnovna zamerka na nasu igru i generalno sve timove u nasoj ligi. Razumem da ne moze svako da bude Mesi sto se tehnike, osecaja i ostalog tice. Ali ne razumem nikako da igraci prosto ne mogu da trce. Pored toga sto trce, a sto me je najvise impresioniralo, svidja mi se i to sto se trudimo da gradimo igru. Vidi se da se radi na tome i vidi se da ne trcimo (samo) kao muve bez glave, vec da postoji neka ideja u igri. Takodje ne srljamo, ne gubimo glavu. Igramo strpljivo, konstantno. Svidja mi i sto lopta kad god je to moguce ide po zemlji, cime se u mojim ocima kvalitet igre dize odmah za mnogo procenata. Opet ne insistira se na tome po svaku cenu, sto je opet dobro, jer ne treba ici glavom kroz zid, ako ne ide.

I ovo je ono o cemu sam takodje pricao godinama. Zvezdu sam totalno, kao i srpski fudbal, prestao da gledam kada se posle svake utakmice, pisalo na desetinama strana o penalima, ofsajdima, Toletu i tako dalje. Sve mi se to smucilo toliko da sam presta da pratim srpski fudbal. I tada sam govorio da kada Zvezda bude makar malo na nogama nikakav Tole, sudije i ostali nece biti bitni, jer joj nece moci nista. I to se sada pokazuje. Prosto, dobri smo i igramo kako treba i samim tim ne zavisimo od jednog gola iz sumnjivog ofsajda ili penala i zato vise (skoro) niko ne pise o tome. Kao sinoc, odigramo jednu lepu utakmicu. Damo tri cista gola i cao zdravo. Ko nas voli, voli. ko nas ne voli, ne voli, ali niko ne moze da prigovori nista sto se regularnosti tice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Apple iPhone 6S
I moram da odam jos priznanje Grofu. Moram da priznam da nisam znao mnogo o njemu, a ovako mi je delovao kao prepotentni lik, koji osim te svoje prepotentnosti nema drugih kvaliteta. Medjutim, bas sam pogresio u proceni. Covek je tako dobro slozio ekipu da mu se moze samo odati priznanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Citat
Нека га, нека провоцира, али немој онда да се жалимо кад нам застава "Велике Албаније" лети главним градом и дивљамо "без разлога"

U ime onoga sto je na toj zastavi su ubijani Srbi, da bi se ostvarilo ono sta je na toj zastavi bi morali i dalje da se ubijaju. Na kacketu je grb fudbalskog kluba. U ime tog kluba se jedino igra fudbal, obican jebeni sport.

Neki od hr komentara

Citat
– Čuj prijavit će Uefi, pa nije nosio fašistička obilježja. Na stranu frustracija radi izgubljene utakmice u kojoj je Dinamo bio bolji, ali ne pretjerujte. Član stožera naše reprezentacije je neslavno završio karijeru zbog ustaških pokliča, sad bi trebali svi koji igraju s nama da se žale Uefi jer je na stadionu bio ustaša – bio je jedan od komentara, a zatim su usledili i ostali:

– A zbog čega ne bi mogao da nosi obeležje neke druge ekipe? Još pogotovo ako navijači i uprava ekipe za koju igra nemaju problema sa tim.

- Kakve su ovo gluposti? Pa koga boli k**** čiju kapu nosi? Balkanska posla… Nosio je kapu bivšeg kluba, a ne Velike Srbije bokte… chill…

- Meni kao Zagrepčanu rođenom u Zagrebu manje smeta Srbin s kapom FK Crvene Zvezde, nego Hercegovac s kapom Mamićevog FK Obiteljski. Kod Srbina bar znaš da nije Ustaša i će otići odavde.

- Gledaš prije par godina gostovanje Zdravka Mamića na RTS-u i slušaš hvalospjeve i sve najbolje o Džajiću i Crvenoj Zvezdi, a onda njegovom polupismenom portiru smeta kapa te iste Crvene Zvezde! Halo, kakva provokacija, Crvena Zvezda je bivši klupski evropski i svjetski prvak i daj Bože da ikome pođe za rukom to isto sa naših prostora!

- Ne znam kakva je to provokacija? Bivši igrac Zvezde ne smije nositi kapu od bivšeg kluba! Da netko od stranih igrača ponese kapu u Beogradu od Dinama, nitko nebi komentarisao, a kamoli smatrao provokacijom!!! Nego trebaju da priznaju ,da im je krivo sto su izgubili od Olimpijakosa.

– Ovdje je neko bolestan u glavu, Nosio kapu legalnog kluba. On bi trebao da tuži i ovog Dinamovog redara i smrdljivog novinara … pa koliko ljudi mrzi svoju punicu, pa zar ju treba ubit kad ju vidi?

Nije moglo proći i bez šaljivih komentara. Izdvajamo dva koja su ostavila najveći utisak.

- Treba prijaviti i hainiken , on ima reklamu na drugoj slici i tamo je Crvena zvezda.

- Na 0:52 lik nosi jaknu na kojoj je grb Glasgow Rangersa. Jel to provokacija?

Bilo je naravno i jako glupih hrvata koji su se usudili da to porede sa dronom, ali nisam verovao da ce biti i Srba. Al jebiga...

Citat
По мени је то заправо кукавички чин. Као кер који лаје иза ограде.

Albanci laju iza ograde? I nose i brane zastavu u Beogradu na kojoj se vidi njihov cilj kada je mesto te ograde u pitanju. Koju su vec pomerili preko kolevke Srpstva, uz pomoc zapadnih sila. I onda ce da napise i jedno i drugo je provokacija. Luka je nosio grb fudbalskog kluba.

Ne ocekujem da shvatis razliku.
« Poslednja izmena: 22. Okt 2015, 08:16:46 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.71
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
A otkud znate da on nije nosio kačket i posle neke druge utakmice?

Па вероватно би се наши портали утркивали ко ће пре да објави.

Citat
U ime onoga sto je na toj zastavi su ubijani Srbi, da bi se ostvarilo ono sta je na toj zastavi bi morali i dalje da se ubijaju. Na kacketu je grb fudbalskog kluba. U ime tog kluba se jedino igra fudbal, obican jebeni sport.

Овде не причам о врсти провокације. Овде говорим о провокацији као целини, а Миливојевић је провоцирао. Шта је тешко схватити.
А нисам ни поредио, него само навео пример провокације на коју смо пали. А богами падамо и на врло сличне овој од прексиноћ. Ако нешто поредим, онда је то наше кукумакање на туђе провокације - са наслађивањем када ми провоцирамо.

Динамо и Звезда су некада били велики ривали (рецимо да су и дан данас). Знамо шта се дешавало и на мечу пре распада. А ево, код нас су Партизан и Звезда највећи ривали, па свакодневно падамо на провокације и провоцирамо се међусобно.

Ја не волим Хрвате, више их мрзим и од Шиптара, али још више мрзим провокацију, да се разумемо. Провокација јесте кукавички чин.

Citat
Bilo je naravno i jako glupih hrvata koji su se usudili da to porede sa dronom, ali nisam verovao da ce biti i Srba. Al jebiga...

... нити сам ја веровао да ћеш схватити мој пост.

Citat
Albanci laju iza ograde? I nose i brane zastavu u Beogradu na kojoj se vidi njihov cilj kada je mesto te ograde u pitanju. Koju su vec pomerili preko kolevke Srpstva, uz pomoc zapadnih sila. I onda ce da napise i jedno i drugo je provokacija. Luka je nosio grb fudbalskog kluba.

Ne ocekujem da shvatis razliku.

Албанци су прави правцати пример лајања иза ограде, чекајући газду да дође како би се сакрили иза њега.

Тако је. И једно и друго је провокација. Уопште не улазим у то каква је која. Говорим о појму "провокација" као таквом.

И ухватио си се Албанаца ко пијан плота. Албанци су овде најмање битни. Навео сам их као најсвежији пример провокације и само интерпретирао чињеницу да неки не воле да буду провоцирани, а воле да провоцирају. Ниша више.

Ево, сећамо се да је Стаменковић носио ваљда мајицу Звезде испод дреса против Партизана. Али је није показивао и нико ништа није рекао. Али он је носио мајицу свуда. То није провокација.

Едит: А ти хрватски коментари су углавном коментари оних који бојкотују Мамића, па му терају контру.

Иначе тотално небитна тема. Боље да завршимо.
« Poslednja izmena: 22. Okt 2015, 16:12:19 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
jest provokacija al trebali su iskulirat jer nema teorij da ga radi ovog mogu kazniti.a po priči i glasu se da zključiti da je milivojević čoban sa vrha dalekovoda smjestenog na špicu neke planine....tako da ne treba njemu uefa,kaznjen je on dovoljno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 609 610 612 613 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.