Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 892633 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Pa da, namesteno da Zvezda dobije 4-1, zavera protiv Partizana, evo sad namestena i tuca u Krusevcu... ti i Raca ste nenadjebivi.  Smile

Gde si mene video da sam pomenuo 4:1 i tucu u Kg?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
A grobari se ponadali na 1-1 ...    Smile  Smile  Smile  Smile

Ni najmanje. Pricam nesto od nove godine...

Džoni i ovo bilo namešteno? Ili si znao da smo mnogo bolji?

Ja se onda bezveze usro na 1-1....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116

Ako hoces iskreno, mislio sam da je Cuka jedini klub kome ne zapinju pare i koji nece podleci pritiscima. Mislim da se nisu prodali.

Penal je bio. Sudija je kriminalac. Onoliko nedosudjenih faulova ispred pomocnika je sramno. Kriterijum oko dodele kartona je vec bezveze komentarisati. Nije Darko jedini. Inace, svaka cast ludaku ludom, opak igrac i jedini konkretan fudbaler u vasoj ekipi. Pre kartona koji je Lazovic morao da dobije, nisu ih dobili ni Milijas za povlacenje s ledja obema rukama oko struka i pre njega Mrdja, is to za prekidanje kontre i povlacenje za ruku i dres.

Rekao sam milion puta da ako hocemo da budemo sampioni moramo da dobijemo sve zato sto cete vi dobiti sve. Osim derbija. Jedni protiv drugih i nadam se Mazic pa kom opanci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung SGH-E590
Picka sudija Zvezdi nije delio kartone, ali su zato igraci Cukarickog dobili 15 kartona za smesne faulove... a ne cekaj to se nije desilo. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Picka sudija Zvezdi nije delio kartone, ali su zato igraci Cukarickog dobili 15 kartona za smesne faulove... a ne cekaj to se nije desilo. Smile

Koji Cukin igrac se besio o ogradu i prekidao kontru?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0

Ako hoces iskreno, mislio sam da je Cuka jedini klub kome ne zapinju pare i koji nece podleci pritiscima. Mislim da se nisu prodali.

Penal je bio. Sudija je kriminalac. Onoliko nedosudjenih faulova ispred pomocnika je sramno. Kriterijum oko dodele kartona je vec bezveze komentarisati. Nije Darko jedini. Inace, svaka cast ludaku ludom, opak igrac i jedini konkretan fudbaler u vasoj ekipi. Pre kartona koji je Lazovic morao da dobije, nisu ih dobili ni Milijas za povlacenje s ledja obema rukama oko struka i pre njega Mrdja, is to za prekidanje kontre i povlacenje za ruku i dres.

Rekao sam milion puta da ako hocemo da budemo sampioni moramo da dobijemo sve zato sto cete vi dobiti sve. Osim derbija. Jedni protiv drugih i nadam se Mazic pa kom opanci...

Mislio si da im ne zapinje i da se nisu prodali ali se nisi ni ponadao  na 1-1 jer nesto pricas od nove godine.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
K'o sto sam rek'o, mozda se nisu prodali ali sam siguran da bi govedo namestilo jos par slobodnjaka ili kornera.

Da jebote, korner je posebna prica. Covek priznaje da je udario loptu, dize ruku... ali ne... sudiji je pre utakmice receno da je ovaj nije udario.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Aha, i ti si uveren da je namesteno zato sto su nam svirali jedan sumnjiv korner i sto im nisu svirali par faulova? Sjajna logika moram reci, sjajna...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Pa da, namesteno da Zvezda dobije 4-1, zavera protiv Partizana, evo sad namestena i tuca u Krusevcu... ti i Raca ste nenadjebivi.  Smile

Gde si mene video da sam pomenuo 4:1 i tucu u Kg?

Nisi rekao ti nego Raca, ali ste isti pa zato kazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Aha, i ti si uveren da je namesteno zato sto su nam svirali jedan sumnjiv korner i sto im nisu svirali par faulova? Sjajna logika moram reci, sjajna...

Vi Cigani kolektivno imate problem sa pojmom "sumnjiv". Sta moze da bude sumnjivo ako covek kaze sudiji da ga je pogodila lopta? Kazem jos jednom, pre utakmice mu je receno da ga nije pogodila.

Sto se logike tice... postoje sudije koje hoce manje da se brukaju i koje hoce malo vise da se brukaju. I za jedne i za druge postoji cifra. Toliko za sigurnu pobedu, toliko za penal, toliko za navlacenje. Ne mora uvek penal da se izmisli da bi se oni drugi bunili. Moze recimo da se ponisti cist gol. Recimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.