Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 792 793 795 796 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 468301 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Наставила би се акција. Момак је стао после шута јер је мајмун подигао заставицу. Наставио би ка лопти.

А сад "јебо вас офсајд, голман одбранио". А кад је Јапанац био у измишљеном офсајду против Слободе тад тога није било, него је Звезда Партизану на јединој српској табели побегла целих 6 бодова у том тренутку Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Meni je samo zanimljivo gde ste bili kad je...
Како где у били? Викали су 'намештај, у инат Циганима'. Онда наши узму па вичу 'е дај да их добијемо из непостојећег пенала у девеспетом'. И тако у круг. Моралне подгузне муве. И Звезда и Партизан намештају ко бесни, та 2 клуба су најгори шљам српског фубала, и као такви слика и прилика државе Србије.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Jel' vi stvarno nemate ništa pametnije da zamerite sem tog vrlo dubokog i očiglednog ofsajda?  Smile
Posle svega što se dešava na vašim utakmicama?
Jel imate, bre, vi neki minimum...nečega, jbt?  Smile
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Наставила би се акција. Момак је стао после шута јер је мајмун подигао заставицу. Наставио би ка лопти.

А сад "јебо вас офсајд, голман одбранио". А кад је Јапанац био у измишљеном офсајду против Слободе тад тога није било, него је Звезда Партизану на јединој српској табели побегла целих 6 бодова у том тренутку Smile

niko te tabele i te gluposti nije pravio od zvezdasa sa ovog foruma,zato idi seri tamo gde je to pravljeno
stak sta vise zvezdasi sa ovog foruma su mala deca nasprav vas narikaca sa gov...grobarske strane(milance,ovaj sto ga fafa,ti...)
a ti si ubedljivo najgori serator ovde i najneobjektivniji grobar koga sam ja ikad sreo na bilo koji nacin,kenjas za medalju itd,itd,itd...
elem poenta je da si serator  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Јеби не вааааади  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat
Jel' vi stvarno nemate ništa pametnije da zamerite sem tog vrlo dubokog i očiglednog ofsajda?

Аха, добро. Чисто да знам да теби више не реплицирам.

Citat
niko te tabele i te gluposti nije pravio od zvezdasa sa ovog foruma,zato idi seri tamo gde je to pravljeno

Добро. Ако мислиш да је Партизан наместио неки меч, немој се жалиш овде него тамо где треба. Ко дете си.

Можда јесам сератор, ал ја и даље не добих одговор од тебе за Бајков прекршај где је био последњи играч.
Ја сератор а ти кажеш "јебо вас офсајд, Бајко одбранио". Ко што рекох, ко дете си неко.

Како где у били? Викали су 'намештај, у инат Циганима'. Онда наши узму па вичу 'е дај да их добијемо из непостојећег пенала у девеспетом'. И тако у круг. Моралне подгузне муве. И Звезда и Партизан намештају ко бесни, та 2 клуба су најгори шљам српског фубала, и као такви слика и прилика државе Србије.

Ко је шта наместио? Судија је продужио 6 минута, дали смо у последњем минуту гол, као што сте ви дало гол у последњем минуту полувремена. Шта је ту намештено?

Не желим да говорим о стварима које су се дешавале пре 30 година, нисам тад пратио фудбал јебига. Говорим рецимо о најсвежијим стварима. Џони је постављао снимке наших пенала који нису свирани. Сам си их видео. Офсајд Данка? Жути Малбашића? Поништен чист гол? Суспензија Нинковића и Ћулума? Офсајд Напретка? И после ови ваши праве неке дабеле, позивају да укључите мозак и читате их.
Приде фаул пре вашег другог гола, када је био после тога корнер, не да није био, него би и у кошарци добио техничку за симулирање.

А то што кажеш "кради, отимај", и сам знаш да је зајебанција, или се каже у афекту док су главе још вруће, типа пола сата после неког меча. Ја сам први који не воли да добија на кварно и буде ме право срамота.

« Poslednja izmena: 10. Mar 2014, 18:15:51 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Од чега су главе вруће? Како Малкин никад није реко нешто у афекту? Како ја никад ништа тако реко нисам? Ја сам умео да вас зовем и Фрањевци и слично, ал сам престао пре свега јер се Диас бунио, и ако је било спрдња било је превише. ОК, превише је, баталио. Али да дођем овде и кажем јеби стоку, товари шиптаре, да јебем гробарску мајку.... па никад нисам то радио просто јер немам тај порив. Могу једино да одрадим то као провокацију кад видим да су се људи попалили као мајмуни, ал и то гледам да проредим, није ми више занимљиво.

Исти ти је и Малкин фазон скроз, са њим сам Партизана (највише КК) коментарисао икс пута, ниједном ништа ружни није рекао. Ал то је зато што причамо о кошарци. Дуле је стока па је стока, ал са њим је до јаја јел њега такође не интересује да се много замлаћује том тематиком, са њим је готивније причати о томе како је ККП до јаја спустио неки Армани на 57 поена.

Општи тренд је мрзети, а мржња се јако брзо шири. Сад још постоје и партизан.нет и рсб који су 2 крајности, па одатле потекне све и свашта. Има по тим форумима брдо квалитетних људи, али има, по мом мишљењу, далеко више психопата који тамо производе неке идиотске приче и то се онда шири интернетом, људи то упијају, па се онда један исти став заступа на сто страна, и добијеш као резултат једноумље. Е онда ови с друге стране то попасу па крену са контром, а неко то са стране гледа и упија.

И онда дођеш до тога да имаш испрограмирану масу којој је довољна једна победа у дербију да, под плаштом тог афекта, избаци све најогавније из душе. Блато и муљ најгори. А све сам загађен мозак од клупских великаша који су ништа друго до најгори криминалци, лопови, политичари, или све заједно. Ал маса их прати јер су наши, у инат овим другима. Идиотизам најгори.

едит: ево одма пример за форуме
Citat: MRLAKIBG
ово што админи пишу ми улива неку сигурност,и верујем у то. Није као раније појави се неки падобранац са 5 коментара и бум ексклузива.
Реко админ и он верује. А ево шта он верује

Citat: Селектор
Evroliga u svojim internim izvestajima govori da ekipa sa najmanjim budzetom ove godine funkcionise sa 4.000.000 evra i da ta ekipa nije iz Srbije. Dakle oba srpska tima imaju preko 4.000.000 evra godisnji budzet.
Citat: EmptyClip
Moже то да се види негде?
Citat: Селектор
Ne moze ali nas budzet je dakle sigurno preko 4.000.000 evra ...........

Нигде доказа, дакле треба веровати некоме кога лично не познајеш на реч. И он верује. На страну што је лик коректан, ал ето овај њему тек тако верује.

И онда дођеш до тога да неко верује Свињи све што овај каже на конференцији, неко верује Кокези, неко Вучићу, неко Палми.. Ето у толиком смо курцу.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2014, 18:40:14 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Лепо речено, и суштина свега
Citat
Идиотизам најгори.

Све се врти у круг, све што се једнима дешавало, дешавало се и другима, и једни причају што су причали ови други, једни раде што су други већ радили, и на крају када посматраш све то са неког аспекта онако нормалног можеш да кажеш да смо ми једна нација где мокраће од људи никад не испаре и увек их има, и увек раде исто, а све понајвише или искључиво због своје користи. Може да буде глава врућа, хладна, млака, али једно је сигурно нама ће бити криво што смо рекли нешто, а њима сигурно неће бити криво што су то урадили, и зато кад је тако треба да се уздигнемо из тога, да не пливамо и ми у говнима са својим коментарима и глупим расправама, већ да тражимо и коментаришемо неке светле тачке које постоје у свему томе, има их много мало али свакако постоје. И зато ја разумем малкина, клипа и остале пајдомане кад крену да причају о неком њиховом клинцу, виде они нешто у њему надају се нечему, па онда се о томе мало разглаба али са неким шмеком онако, да када би неко други то причао теби би деловало смешно и патетично али када њих читаш видиш да неко још верује у некога и нешто упркос свему што окружује тај наш фудбал. Тако и код нас, младеновчани коментаришу што шта. Али онда се деси овако нешто у шта се и ја умешам, ретко, али се умешам и схватим да мислим да сам паметнији од неког другог и да сам изнео нешто што он не може да побије а он то побије јер то нешто смо и ми радили, па онда он то уради па ја исто, и тако пливамо у говнима као што рекох, а не треба да буде тако.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Citat
Jel' vi stvarno nemate ništa pametnije da zamerite sem tog vrlo dubokog i očiglednog ofsajda?

Citat

Добро. Ако мислиш да је Партизан наместио неки меч, немој се жалиш овде него тамо где треба. Ко дете си.

Можда јесам сератор, ал ја и даље не добих одговор од тебе за Бајков прекршај где је био последњи играч.
Ја сератор а ти кажеш "јебо вас офсајд, Бајко одбранио". Ко што рекох, ко дете си неко.

Ко је шта наместио? Судија је продужио 6 минута, дали смо у последњем минуту гол, као што сте ви дало гол у последњем минуту полувремена. Шта је ту намештено?

Не желим да говорим о стварима које су се дешавале пре 30 година, нисам тад пратио фудбал јебига. Говорим рецимо о најсвежијим стварима. Џони је постављао снимке наших пенала који нису свирани. Сам си их видео. Офсајд Данка? Жути Малбашића? Поништен чист гол? Суспензија Нинковића и Ћулума? Офсајд Напретка? И после ови ваши праве неке дабеле, позивају да укључите мозак и читате их.
Приде фаул пре вашег другог гола, када је био после тога корнер, не да није био, него би и у кошарци добио техничку за симулирање.

А то што кажеш "кради, отимај", и сам знаш да је зајебанција, или се каже у афекту док су главе још вруће, типа пола сата после неког меча. Ја сам први који не воли да добија на кварно и буде ме право срамота.

a gde je crveni luki raco,kad umalo nije pluca probio igracu radnickog ?
« Poslednja izmena: 10. Mar 2014, 18:58:14 od czbg94 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Citat

Citat

za razliku od vas koji ste opterecni nama mene zabole ona stvar za vas,a to se moze primetiti sto godinama nisam pisao na vasoj temi niti svratio da vidim sta vi bulazite tamo,a jos manje sam gledao budalastine od vasih klipova po ju tubu,ja u svom zivotu nisam bas toliko zaludan,znas neki od nas imaju i posao i porodicu i tako to
al kad me bas vuces za jezik recu ovo
kako moze da se ponisti nesto sto se nije ni desilo  Smile kad mi to neko objasni u dupe cu ga poljubiti
a te budalastine oko faulova kod auta,karton tamo vamo,majgeri,jebanje mame sudiji zbog kornera u prvoj minuti, to su trivijalne budalastine na koje smo navikli kod vas pa ono nesto zabole za razliku od vaseg odmeravanja dal je bio faul na centru za nas ili je sudija lopov izmislio
za kraj cu da dodam jebo vas vas predsidnik jsd-a sve

i to je to sto cu ja vise da prokomentarisem o vama i vasoj "postenoj" borbi protiv sila tame koje su vas opkolile sa svih strane

edit:
ovo je moje misljenje i moj stav za ostle neznam niti me interesuje verovatno i kod nas postoji negde neki takav kao ti,a to po meni nije normalno

« Poslednja izmena: 10. Mar 2014, 19:26:13 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 792 793 795 796 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.