Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 790 791 793 794 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 468598 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Aha....u cemu je razlika izmedju Krusevca i Jagodine? Radnickog i Radnickog? Zasto jednima moze da se kaze da spuste gace a drugima bas i ne? Covicev uticaj je snazniji u Jagodini nego u Krusevcu? Kako ce biti kaznjeni svi oni koji igraju posteno? Jel nestao neki od rukovodioca Napretka? Igrali, poveli, valjali se....kako su smeli jebote?
Kako su smeli da nas dobiju svi oni veliki klubovi u prvom delu sezone? Bila druga vlast?

N-E-B-U-L-O-Z-E

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
HTC One M8
Brate, proglasice te za Milancheta, preterao si, ovo ti Vucic i Coki nece oprostiti da znas. Smile

Jebali te obojica.

I jebu me...i mene i celu Srbiju.

A ti nas debil.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Bravo, indijancu, verujem da si sam smislio ovako kreativan odgovor. Ajd sad paljba na svoju temu pa tamo seri o čemu hoćeš.
Alo, moderatori? Smile
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
HTC One M8
Usro si se, pa treba moderatori da ti zamene pelene? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Usro si se, pa treba moderatori da ti zamene pelene? Smile

Bravo, jadniče glupi, bravo.
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Mar 2014, 23:55:16 od The Exile »
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
HTC One M8
Sega, komika, opusti se...malo si glup, ali nije strasno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Sevaj, bre, pajserčino, smaraš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Aha....u cemu je razlika izmedju Krusevca i Jagodine? Radnickog i Radnickog? Zasto jednima moze da se kaze da spuste gace a drugima bas i ne? Covicev uticaj je snazniji u Jagodini nego u Krusevcu? Kako ce biti kaznjeni svi oni koji igraju posteno? Jel nestao neki od rukovodioca Napretka? Igrali, poveli, valjali se....kako su smeli jebote?
Kako su smeli da nas dobiju svi oni veliki klubovi u prvom delu sezone? Bila druga vlast?

N-E-B-U-L-O-Z-E

Dobro je Sarmo matori, nije mi bila namera da te uznemiravam, uzivaj, slavi titulu. Ja stvarno nemam nista od toga da te ubedjujem i ubedim da je utakmica u Jagodini namestena, pa ne znam ni sto sam poceo da pisem o tome, nebitno skroz uzivajte, shvaticete jednog dana da te titule kurcu ne vrede kad imas bar 10 zatvorenih u sezoni, to se najbolje leti vidi. Moj matori voli Zvezdu 52 godine, voli fudbal 52 godine, a vec dobrih 15 nije odgledao nijednu utakmicu Zvezde. I kad god svrati kod mene neko iz sveta ovog naseg kaljavog fudbala i pocne da prica sta se radi, ponovi da je u pravu sto ne gleda i upali vavrinku protiv bozoljca.

Nije mi namera nikog da prozivam zabole me kurac slabo i pisem po forumu vec dugo, ne znam ni ovo sta mi trebalo, uzivajte uzdravlje
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
HTC One M8
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Sevaj, bre, pajserčino, smaraš.

Znam, voleo bi i ti da si pametniji...ali jebiga, nemoj da se bedacis toliko. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Sta nam je donelo Zvezdino prolece?
To da smo u sva tri kola videli ili sudijske greske u korist Zvezde ili na stetu Partizana uz cuverna obrazlozenja iz komisije za sudjenje!

Гаврић: Волео бих да чујем зашто Бајковић није искључен
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 790 791 793 794 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.