Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 751 752 754 755 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 469284 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1712.4
mob
Samsung 
Cilinšek Smile dovedite Vicikneza, eno ga u Kanadi s porodicom Smile
Smile Smile Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Vama bese fali bek!?
Izdanak Zvezdine omladinske škole u Romi

Da, da... uprava sjajno radi... kupis crnogorca, potpises sa njim ugovor na 18 meseci, a svoje klince na kojima bi mogao da zaradis, pustis niz vodu.
Nema sta... uprava genijalno radi.
Jednog, ali samo jednog igraca da prodaju za makar 2 miliona evra i poverovacu da ova uprava misli dobro za Zvezdu.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Apple iPhone 6S
http://www.kurir-info.rs/dno-zvezdasi-trenirali-u-tunelu-clanak-1206003

Jbt, koliko ima simbolike u ovome. Kakva je ovo paradigma svega sto nam se desava. Ovo je stvarno dno! S'jedne strane vidi se do koje mere smo kao klub neorganizovani i u rasulu. S'druge strane vidimo kakve manekene imamo u ekipi i zasto se odnose prema dresu kako se odnose. Morali da treniraju, a nisu mogli zbog snega. Buuhuuu, pa ja bi im lepo dao svima po lopatu pa da treniraju malo cisteci sneg. Em sto kako igraju nisu zasluzili ni da ciste sneg na Marakani, em sto ako nemamo para za pojacanja, makar mozemo da upregnemo ove jadnike da urade nesto korisno za sebe i na taj nacin odrade zagrevanje. Mos'misliti , oni su tako velike zvezde pa im je ispod casti da ciste sneg. Sramota! I jos veca sramota ljudi koji vode klub, koji ako ne mogu da dovedu pojacanja ili vrate dug, ili se plasiraju u Ligu sampiona, onda mogu makar da pokupe cigane lejkerse sa ulice i da im daju po 500 dinara da ociste sneg. I posle se neko pita sto nismo doveli nekog igraca ili dozvolili nekom drugom da ode. A mi nismo sposobni ni sneg da ocistimo. I nije ih sramota. Kukaju vecito o parama, neresevim problemima, a ne umeju ni sneg da ociste. Kad malo bolje razmislim, upregnuo bih i celu upravu, sa sve Toncevim, Dzajicem, Covicem i drugarima, da malo ciste sneg, posto za bolje i nisu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Motorola Luxan RAZR2
Sreca nasa pa se u Zvezdi radi bolje nego u Partizanu. Zamisli samo kako li je kod onih s one strane brda.
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Nasi po snegu moraju.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
http://www.kurir-info.rs/dno-zvezdasi-trenirali-u-tunelu-clanak-1206003

Jbt, koliko ima simbolike u ovome. Kakva je ovo paradigma svega sto nam se desava. Ovo je stvarno dno! S'jedne strane vidi se do koje mere smo kao klub neorganizovani i u rasulu. S'druge strane vidimo kakve manekene imamo u ekipi i zasto se odnose prema dresu kako se odnose. Morali da treniraju, a nisu mogli zbog snega. Buuhuuu, pa ja bi im lepo dao svima po lopatu pa da treniraju malo cisteci sneg. Em sto kako igraju nisu zasluzili ni da ciste sneg na Marakani, em sto ako nemamo para za pojacanja, makar mozemo da upregnemo ove jadnike da urade nesto korisno za sebe i na taj nacin odrade zagrevanje. Mos'misliti , oni su tako velike zvezde pa im je ispod casti da ciste sneg. Sramota! I jos veca sramota ljudi koji vode klub, koji ako ne mogu da dovedu pojacanja ili vrate dug, ili se plasiraju u Ligu sampiona, onda mogu makar da pokupe cigane lejkerse sa ulice i da im daju po 500 dinara da ociste sneg. I posle se neko pita sto nismo doveli nekog igraca ili dozvolili nekom drugom da ode. A mi nismo sposobni ni sneg da ocistimo. I nije ih sramota. Kukaju vecito o parama, neresevim problemima, a ne umeju ni sneg da ociste. Kad malo bolje razmislim, upregnuo bih i celu upravu, sa sve Toncevim, Dzajicem, Covicem i drugarima, da malo ciste sneg, posto za bolje i nisu.

A, ne ide brate. Za čišćenje snega u ovoj zemlji treba diploma fakulteta.  Smile
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Cekaj bre... bez zezanja... zar vi nemate grejace na terenu?
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Apple iPhone 6S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.102
super sada imamo 7 beskorisna stopera....
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 751 752 754 755 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.