Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 743 744 746 747 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 470704 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Nije Stojanovic uopste los trener. Bar nije losiji od 90% trenera koji su nas trenirali u poslednji 15 godina. Njegova "krivica" je jedino sto je dosao iz koliko toliko uredjene zemlje i sto je verovao da ako se nesto dogovori sa upravom, da ce oni to i uraditi. Covek je lepo rekao da je jos pocetkom decembra odrzao razgovor i rekao sta mu je neophodno od igraca i dobio uverenje da ce to dobiti, da bi juce izjavio kako jos nista od toga nije dobio. I sutra kada nas budu razni Vozdovci, Donji Sremovi i ostali punili, svi ce pljuvati po Stojanovicu, a ne po onima koji nisu u stanju da ispune dato obecanje i ispostuju dogovor.

Stojanovica gotivim, jer iako je Slovenac (dobro Srbin iz Slovenije, koji je u sustini Slovenac), bolje razume velicinu kluba i ima vise emocija i ljubavi prema klubu, od 90% onih koji su prosli kroz Zvezdu, sto kao treneri, sto kao rukovodioci. Covek je osedeo znacajno od dolaska u Zvezdu. Sve moze da se dovodi u pitanje, ali ne moze neko da osedi bez razloga. Paradoks je da u sustini samo jedan "Hrvat" i jedan "Slovenac" od svih koji su prosli kroz klub u poslednjih 15 godina, razumeju njegovu velicinu i imaju pravo postovanje prema njemu, dok su ovi nasi Srbi, poput raznih Kosanovica, Lukica i ostalih od nekadasnjeg svetskog prvaka, napravili jedan palanacki klub, sa palanackim mentalitetom.

I ja razumem veližinu Crvene Zvezde ali je, ipak, i za mene i za Zvezdu bolje da menadžerišem samo na FM-u. Smile
Eventualna ljubav prema klubu, ili kako već hoćeš to da nazoveš, nije nikakav relevantan faktor.
Ne slažem se da imamo samo jednog krštenog igrača. I posebno se ne slažem da čovek izvlači maksimum iz igrača. Svaki put kada ga zamislim kako drži motivacione govore meni bude smešno.  Smile
Na derbiju je takvu pičkovansku taktiku postavio, tako glupe izmene obavljao da stvarno ne znam kako smo uopšte dobili. Zapravo, nismo mi dobili nego je Partizan pobedio samog sebe.
Opet se ograđujem, sve ovo je samo moje mišljenje. Spomenuo sam u ranijem postu konkretne stvari, postavio konkretna pitanja i stojim iza svake reči i dalje.
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Apple iPhone 6S
Ja sam rekao svoje misljenje i naravno stojim iza njega. Prosto vidim da se covek maksimalno trudi i to mi se svidja. Sto se rezultata tice, dobili smo derbi (kako god) i imamo samo bod zaostatka za Partizanom (opet kako god). Dakle rezultati su isto dobri. Moje misljenje je da je jedini kvalitetan igrac kod nas Ninkovic i Lazovic, koga Stojanovic nije imao na raspolaganju. Pored toga mozda jos Mrdja, koliko toliko i to je to.

Da smo imali neku igru, nismo. Da li je bilo moguce, sa jedinm igracem koji ume nesto sa loptom, tesko. I ponavlja opet da mi je zao sto ce najebati Stojanovic jer ce Krneta, Lazic i drugari da prave cirkus, a covek je lepo rekao na vreme koja nam je goreca pozicija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
sta se trudis da objasnis vidis da smo sve blize seljoberskom klubu tipa sopot i po razmisljanju uprave,a i sve vise navijaca,vazno je palamuditi,a sto se nista neradi i rezultat iz tog nerada bude takav kakv je onda ce biti neko drugi kriv stojanovic recimo,covek nije postavio nerealan zahtev al nama stopera uzme maribor eto dokle smo spali za vitezovima i ostalim demagozima
sad ce da se nadju pojedinci da mi objasne kako ja nemam pojma i kako su jankovic i dostanic vrhunski treneri jebo ih marko blazic obojicu u dupe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Dostanić nije. Janković jeste. Smile
U onoj polusezoni, kada je prvi put vodio Zvezdu, koliko se sećam i nije bilo toliko loše?
22 meča, 16 pobeda, 6 remija, gol razlika 52-17, sa sve Blažićem u timu. Smile
I onda bez ikakvog razloga uprava smenjuje jedinog istinskog gospodina u našem fudbalu, dovodi Zemana. Onda ispadamo na Kipru i od tada beo dan ne videsmo.
Da se ne zaboravi da je u drugom navratu preuzeo tim u poluvremenu sa Bordoom. Ode naš voljeni Robi a Janković vadi trnje iz pičke. Iz aviona se videlo da je je kasnije miniran, pretpostavljam od strane ovih istih koji danas sede u upravi.
To je Aleksandar Janković u brojevima i činjenicama.
Ko je Stojanović?
-Čovek  koji traži desnog beka a u timu ima Petkovića, mladog reprezentativca. Luković i Jakšić kao da ne postoje. Partizan, za to vreme, sa Markom Živkovićem i Nemanjom Petrovićem na bekovskim mestima osvaja jesenju titulu. Dobro, plus Volkov. Ali, pošto mi imamo Mijailovića, Volkova nećemo da računamo.
-Čovek koji, kako mi se čini, ne računa na Martinovića. Istog onog koji je igrao LŠ sa Steauom. Izgleda da je zaboravio da igra fudbal. Partizan sa Obradovićem, Ostojićem i Stankovićem je ipak mnogo ozbiljniji rival.
-Čovek koji se na Marakani brani od Partizana koji dolazi bez napadača.
-Čovek koji objašnjava igračima u zreloj dobi da ne treba da piju i puše.
-Čovek koji se žali na upravu bez da mu padne na pamet da bude karakter i ne dozvoli da ga jebu i, prosto, ode.
Ja se izvinjavam što se ponavljam, ali, prosto, ovo su činjenice koje vi, ljudi, izgleda, ne želite da prihvatite. Trudi se čovek? Voli Zvezdu? Pa ja ne znam trenera koji je bio veći Zvezdaš od Jankovića, ali izgleda to nije bitno.
Nastavite sa paušalnim ocenama i potpuno nedefinisanim pljuvanjem. Ne bih vas više zadržavao. Smile
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung SGH-E590
Tacno tako. Jankovic je doveden da bi imali na koga da svale krivicu.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Trenerska komisija Murinjo-Klop-Hajnkes bi se odvalila od posla sa ovim nasim lopatama...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
jebo vas martinovic u dupe i onaj ko ga doveo potez karijeru mu bilo sutiranje navijaca  Smile
pootimase se za jankovica kolko je dobar ni tata vise ne moze nigde da ga uvali
imamo petkovica pa imamo petkovica sad slomi nogu protiv nekih slovenaca ili na skijanju i onda nemamo nikog,a i pre bih suntavog mikica na toj poziciji nego njega
suma sumarum veze vi nemate sa fudbalom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
jebo vas martinovic u dupe i onaj ko ga doveo potez karijeru mu bilo sutiranje navijaca  Smile
pootimase se za jankovica kolko je dobar ni tata vise ne moze nigde da ga uvali
imamo petkovica pa imamo petkovica sad slomi nogu protiv nekih slovenaca ili na skijanju i onda nemamo nikog,a i pre bih suntavog mikica na toj poziciji nego njega
suma sumarum veze vi nemate sa fudbalom

Dobro, Janković nema pojma. Omakla mu se polusezona bez poraza.  Smile Evo i ja ću da počnem da gotivim bezmudog Slovenca. Nema veze što se toliko nabio u dupe Kokezi da se ne zna gde jedan počinje a drugi se završava. Nije on ništa kriv, jadan. Neće skotovi da mu dovedi krštene igrače. Koji kurac Mrđa, Ninković, Mijailović, Pečnik, Petković, Kovačević, Dauda... To igrači? S tim da se osvoji titula pored Partizana  sa veličinama u liku i delu Čaše Ilića, Živkovića, Obradovića, Jojića, Volkova..? Pa, da... Mislim da si u pravu. A ako ćemo o potezima karijere, ono ubacivanje u igru Mladenovića... Smile  Smile Teško će to iko ikada da prejebe. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
http://www.zurnal.rs/2014/01/21/zvezda-ceka-turke-odlazak-daude-za-izmirivanje-gorucih-dugova/index.html?lang=lat

Prodajte govno, bre, više, bagro nepismena!  Smile Smile Smile
Nemate pare a najredovnije isplaćivani igrač vam je ovaj jebeni divljak što nikad nije zadovoljan!? I šta ga vodite na poripreme, koji moj!? Što nas i on ne tuži pa da dobije raskid ugovora, a onda da ga ovaj kreten ubacuje redovno do kraja sezone... Pa, da je sam Ronaldo, dosta je bilo više! Marš, bre, u pizdu materinu pa nek te tamo zadovoljava bog gvožđa!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Bravo majstore!
Ljubav prema Zvezdi nema granice!
MONDO: Dauda raskida ugovor sa Zvezdom!

Nigerijski internacionalac Abiola Dauda odlučio je da podnese zahtev za raskid ugovora i da bez obeštećenja napusti Crvenu zvezdu

"Ne možete voditi klub na način na koji ljudi iz Zvezde to rade. Ne možete da potpišete igrača i da mu ne dajete platu"
 Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2014, 13:26:04 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 743 744 746 747 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.