Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 742 743 745 746 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 470728 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/246558/Stojanovic-Moramo-se-pojacati-nasi-protivnici-rade-ozbiljno-u-prelaznom-roku

Kažem ja da je ovaj gospodin, uz svo poštovanje, teška budala. Ko je njega zajeb'o da se bavi ovim poslom, da mi je znati... Ja onomad navijah za to da Piskavac dođe u Zvezdu, ali ne može se protiv taksi lobija. Smile

sta ti nije jasno covek reko kako jeste  Smile
on je trazio sta da mu dovedu oni doveli kurac dok se protivnici "pojacavaju"
inace dosli smo do toga da igraci radije idu u maribor,cukaricki,jagodinu nego kod nas,verovatno je i za to stojanovic kriv  Smile
inace nama stvarno i nije potrebno nista osim jednog stopera i desnog beka posto imamo ostalih i viska jer vise nemozemo ni na bliski istok da zavaljamo igrace,a maltezani nisu zainteresovani za nase igrace vec ih uzimaju iz donjeg srema

Stojanovićeva krivica je to što je loš trener i nikakav autoritet, i u svlačionici i u upravi.  A ako već oseća da ne može da nađe zajednički jezik sa upravom, da je neki karakter, otišao bi i to je to.
Tvrdim da imamo ubedljivo najbolje igrače u ligi i sa nekim ko ima bar malo štofa za trenerski posao, bili bi ubedljivo prvi.
Treba nama štoper, to je istina, ali istina je i da nemamo para da plaćamo bolje od ovoga što imamo. Opet se vraćam na Martinovića koji je za naše uslove odličan. Valjao je Steaui a gospodinu ne valja? Koliko znam, desnog beka imamo i to je Petković koji je mladi reprezentativac i nekadašnji bitan igrač OFK-a. Šta, ne valja mu? Za ispomoć tu je onaj nesrećni Arauho. A mogao je i Nemanji Jakšiću da da šansu, ali ne, ČOVEK, BRE, NEMA MUDA!
Kakav je on to boljitak doneo u igri? Kog mladog igrača je izbacio? Koliko puta je, šatro, "držao slovo" igračima, a oni u sledećem kolu izgube od neke boranije?
Ma, bre, Sale Janković je doktor fudbala za njega, nemoj da se zajebavamo. Smile
Stojanović je jedan od all-time najgorih trenera u Zvezdi. Smile
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Нема гробље шта да уништи, ми смо већ самоуништени.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Mac OS X v: 10.6.3
Browser
Safari 534.30
mob
Samsung 
Samo stopere krstene i guraj..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Apple iPhone 6S
Nije Stojanovic uopste los trener. Bar nije losiji od 90% trenera koji su nas trenirali u poslednji 15 godina. Njegova "krivica" je jedino sto je dosao iz koliko toliko uredjene zemlje i sto je verovao da ako se nesto dogovori sa upravom, da ce oni to i uraditi. Covek je lepo rekao da je jos pocetkom decembra odrzao razgovor i rekao sta mu je neophodno od igraca i dobio uverenje da ce to dobiti, da bi juce izjavio kako jos nista od toga nije dobio. I sutra kada nas budu razni Vozdovci, Donji Sremovi i ostali punili, svi ce pljuvati po Stojanovicu, a ne po onima koji nisu u stanju da ispune dato obecanje i ispostuju dogovor.

Stojanovica gotivim, jer iako je Slovenac (dobro Srbin iz Slovenije, koji je u sustini Slovenac), bolje razume velicinu kluba i ima vise emocija i ljubavi prema klubu, od 90% onih koji su prosli kroz Zvezdu, sto kao treneri, sto kao rukovodioci. Covek je osedeo znacajno od dolaska u Zvezdu. Sve moze da se dovodi u pitanje, ali ne moze neko da osedi bez razloga. Paradoks je da u sustini samo jedan "Hrvat" i jedan "Slovenac" od svih koji su prosli kroz klub u poslednjih 15 godina, razumeju njegovu velicinu i imaju pravo postovanje prema njemu, dok su ovi nasi Srbi, poput raznih Kosanovica, Lukica i ostalih od nekadasnjeg svetskog prvaka, napravili jedan palanacki klub, sa palanackim mentalitetom.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2014, 08:43:59 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
ima vise emocija i ljubavi prema klubu

covek je profesionalac a navija za fk partizan. cisto informativno
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Apple iPhone 6S
Ne znam bas da li bi profesionalac osedeo za par meseci, da li bi onako divljao posle pobede na derbiju i da li bi izgovarao recenice koje on izgovara. Sve i da je tacno to sto kazes, covek je posvecen poslu i ima zelju da izvuce klub iz govana, mnogo vecu nego svi njegovi prethodnici u poslednjih 15 godina, uz izuzetak Muslina i Prosineckog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Ne znam bas da li bi profesionalac osedeo za par meseci, da li bi onako divljao posle pobede na derbiju i da li bi izgovarao recenice koje on izgovara. Sve i da je tacno to sto kazes, covek je posvecen poslu i ima zelju da izvuce klub iz govana, mnogo vecu nego svi njegovi prethodnici u poslednjih 15 godina, uz izuzetak Muslina i Prosineckog.

prva recenica - naravno da bi, upravo zbog toga. ne mesati emocije sa patetikom jebiga
a druga recenica - iskreno ne znam zasto imas takvo misljenje, ne gledam da diskreditujem coveka, nego ono, ozbiljno? kako se manifestuju ti njegovi napori osim kroz floskule prenesene na mondu? ozbiljno, ne pravim se pametan
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
HTC One M8
Covek nije osedeo, samo prestao da se farba, ili nema para za novu farbu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Apple iPhone 6S

prva recenica - naravno da bi, upravo zbog toga. ne mesati emocije sa patetikom jebiga
a druga recenica - iskreno ne znam zasto imas takvo misljenje, ne gledam da diskreditujem coveka, nego ono, ozbiljno? kako se manifestuju ti njegovi napori osim kroz floskule prenesene na mondu? ozbiljno, ne pravim se pametan

Prosto imam utisak da se covek svojski trudi da nesto uradi. Da je posvecen maksimalno poslu. Da pokusava na svakom koraku da objasni igracima za koji klub igraju i zasto je to bitno. Plus, covek je sa jednim krstenim fudbalerom, koji jos i nije 100% u formi (Ninkovicem) uspeo da dobije derbi i da ima samo bod zaostatka za vama, sto je ravno cudu.

Zao mi je samo sto ce ga ocigledno izjebati i nece mu dovesti nista sto je trazio na vreme i sto ce snositi krivicu za lose rezultate, a realno ce vrlo malo ili ni malo on biti krivac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung SGH-E590
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 742 743 745 746 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.