Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 740 741 743 744 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 470735 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung SGH-E590
U prevodu Ic.xc.ni.ka je dijabola zato sto je dopustio da ga Milance i novinari poput Milanceta izloze. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Apple iPhone 6S
A taj mondo je isto izvor informacija do mojega. Isto kao i ovi drugi sto su pisali suprotno. Ako je lik stvarno ocekivao da ce od Zvezde dobiti neke ozbiljne pare, onda je dijabola. Ako ne, onda je to vec druga prica i onda i nema prepreka da dodje. Isti ti portali su rekli da ga Zenit pusta u Zvezdu, tako da sta je tu tacno i da li je tacno ja nemam pojma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Motorola Luxan RAZR2
To su sve zlobne konstrukcije grobarskih novinara.
Pa on je bre Zvezdas sa velikim Z, u Zvezdi bi igrao za dzabe, nema to veze sa parama. Ja svaku drugu platu uplatim na racun kluba, a on je sigurno daleko veci Zvezdas od mene. Mozda nam i donese neke parice da nas pomogne malo.
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
To su sve zlobne konstrukcije grobarskih novinara.
Pa on je bre Zvezdas sa velikim Z, u Zvezdi bi igrao za dzabe, nema to veze sa parama. Ja svaku drugu platu uplatim na racun kluba, a on je sigurno daleko veci Zvezdas od mene. Mozda nam i donese neke parice da nas pomogne malo.

dokle burazeru?  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Apple iPhone 6S
O ne, pa gde cemo sada da nadjemo igraca koji ce umeti da obuce majicu Delija. Smile
http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/922065-propao-transfer-vranjesa-u-zvezdu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
U prevodu Ic.xc.ni.ka je dijabola zato sto je dopustio da ga Milance i novinari poput Milanceta izloze. Smile
Ja!? PA ja svo vreme pricam da su to novinarske budalastine!
A i Zvezda te juri da kupi nekog iskusnog igraca, te se okrece omladinskom pogonu... i onda Covic izadje u javnost... "znate li vi koliko Zvezda duguje drzanim institucijama?"... "oko 20-25miliona evra"  Smile
"znate li kada cemo da vratimo?"... "nikada!"  Smile Smile Smile
"moramo da sednemo i da se dogovorimo!"  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ma, šta će nama pojačanja, uopšte?  Ne zajebavam se, inače. Smile Mi ne možemo da plaćamo i ovu bagru a ne nekog ko bi bio zaista pojačanje.
Realno, i ovo malo jada sa ovakvim trenerom je tek bod iza Partizana, uprkos svim otežavajućim okolnostima. Jedino bi valjalo da Daudu prodamo. Čovek je nezainteresovan a to je mnogo bitnije nego koja će budala (pametnih je deficit) da nam igra na štoprskoj poziciji. I još kad bi Milijaš otišao, a za njim i ovaj "Milan Mladenović", to je titula iz 1 u 1. Smile
Ja stvarno ne vidim poziciju gde je Partizan nešto dominantan. Doduše, ja nosim naočare, pa možda i ne vidim sve kako treba, jel'..  Smile  Mi smo njih tamburali na Marakani sa sve Lazarom Markovićem i Mitrovićem, sa skoro istom ovom ekipom, ako ne i slabijom. Ovi nesrećnici iz Vojvodine nisu nikakva dramatična pojačanja. Smile
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Apple iPhone 6S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ma, šta će nama pojačanja, uopšte?  Ne zajebavam se, inače. Smile Mi ne možemo da plaćamo i ovu bagru a ne nekog ko bi bio zaista pojačanje.
Realno, i ovo malo jada sa ovakvim trenerom je tek bod iza Partizana, uprkos svim otežavajućim okolnostima. Jedino bi valjalo da Daudu prodamo. Čovek je nezainteresovan a to je mnogo bitnije nego koja će budala (pametnih je deficit) da nam igra na štoprskoj poziciji. I još kad bi Milijaš otišao, a za njim i ovaj "Milan Mladenović", to je titula iz 1 u 1. Smile
Ja stvarno ne vidim poziciju gde je Partizan nešto dominantan. Doduše, ja nosim naočare, pa možda i ne vidim sve kako treba, jel'..  Smile  Mi smo njih tamburali na Marakani sa sve Lazarom Markovićem i Mitrovićem, sa skoro istom ovom ekipom, ako ne i slabijom. Ovi nesrećnici iz Vojvodine nisu nikakva dramatična pojačanja. Smile
A pored svega toga krece cuveno Zvezdino prolece.  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 740 741 743 744 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.