Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 735 736 738 739 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 471437 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
najveci problem u svemu je sto je to pederski odradjeno u fazonu mozda niko neprimeti
umesto da su rekli na probi imamo te i te igrace do sad su igrali tu i tu ili nisu igrali ili bilo sta,a ne ovako pederski
uostalom imamo mi filijale pa nek se tamo dokaze pa ako bude valjalo sto da ne,a ne ovako kao u vojvodini iz radinaca koga navatuju na ulici taj dan taj igra  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2014, 15:00:08 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
HTC One M8
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/246169/Covic-Normalno-je-da-neko-ko-se-nije-bavio-profi-fudbalom-dodje-u-Zvezdu-na-probu
ne gospodine covicu nije normalno da nam svako sa ulice udje na trening i prozivku, a da on nije svako  Smile

Veruj mi, Covic bi prvi izbacio ovog malog, pre nego sto bi zakoracio u svlacionicu Zvezde, jos bi ga u dupe sutnuo...ali kao najozbiljniji kandidat za buduceg gradonacelnika Beograda ispred SNS-a, mora da stiti interese Zvezde...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung SGH-E590
Jao pustili decka da dodje na probu, a novinari napravili pricu kao da su ga registrovali. Smile
Mislim ocigledno je da je preko veze doveden na probu u Zvezdi, ali ono sto zaboravljate je to sto svaki igrac koji dodje na probu, u prakticno bilo kom klubu, mora to da uradi preko veze. I ovo poredjenje sa supertalentovanim Jovicem bas objasnjava. Porede dolazak na probu i nevodjenje sesnaestogodisnjaka na pripreme, pa daj jbt na koju foru ste vi sportski novinari...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
tako ti je to kod novinara u nas, da su lepo rekli na okupljanju novinarima pojavili se ti i ti igraci od starosedelaca na probu smo doveli te i te igrali su tu i tu mislim da niko se nesto preterano ne bi osvrnuo ali oni se pravili blesavi mislili niko nece da primeti jebiga pa nije to mijic pa da ostane stelt 8 pripremnih perioda pa da ga izvale tek u 9.  Smile jebiga sad je internet mnogo rasprostranjeniji  Smile
u principu meni zao decka kontam da je sad u bedaku i da je on najmanje kriv za ovo decku bi ostala lepa uspomena ono par dana trenirao sa Zvezdom
al posto covke rece da su vrata svima otvorena onda kontam da ce organizovati bar jednom nedeljno probe za sve zainteresovane pa kontam da se okupimo mi odavde jedared i banemo onako djumle ko zna mozda i usere nekog od nas  Smile
al sad sa druge strane se dzaja uzjogunijo ko dete sad u inat niko nece doci na probu,a ja taman navato jednog crnca sto bi igrao za rudu salame,krevet i cesmovacu,propade mi biznis plan  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2014, 19:18:54 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung SGH-E590
Pa moj drugar koji je golman ali za malo i koji je trenirao/igrao u nekim nizeligaskim timovima je bio na probi u OFK-u i normalno ljudi su ga pogledali na 2-3 treninga i rekli mu da nije za njih i cao zdravo. Tako bi bilo i sa ovim klincem, kapiram da ne bi ni treci trening doziveo. I sta ima Zvezda da izdaje saopstenja o igracima koji dolaze na probu, pa nije valjda ovo jedini klinac koji je dosao na probu u ovoj sezoni... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
za igrace nizih kategorija nema potrebe predstavljati svakog al ovaj je dosao da trenira sa prvim timom ,a red je za prvi tim da se kaze ko im je tu i iz kog razloga pa nije on remi gilard pa da moze da podigne trofej i da slavi sa trofejom na terenu i da se rukuje sa predsednikom francuske i da primi cestitku kako je dobro odigrao i da da interju za tv i da podeli autograme i da niko ne primeti Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 12. Jan 2014, 19:32:28 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung SGH-E590
Drugar je probao za prvi tim, tu ga je doveo njegov tadasnji trener i nesto cisto sumnjam da je OFK izdao saopstenje da je ovaj na probi. Smile
Nego jel zna neko da li smo mi imali jos igraca na probi, moja neka pretpostavka je da smo ih imali dosta...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
poredis ofk i Zvezdu realno koga boli ona stvar za ofk i koje tamo na probi Smile
ako smo na istom nivou e onda do kurca  Smile
imali smo letos one kokezine iz bulburderca i dzainog nekog klinca iz kolubare ili tako nesto al je receno da su dosli na probu, sad nemamo nikog na probi za prvi tim mozda ima medju pionirima neko ili kadetima ali to bas nije razlog da se organizuje konferencija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Eto, sada decko nije ni isao na probu vec jednostavno otisao kuci. Zli, zli novinari sto otkrivaju nepotizme po Srbiji.  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.72
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 735 736 738 739 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.