Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 519 520 522 523 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 468193 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung SGH-E590
Sta sam ocekivao ovo je jos i bilo dobro.  Smile
Ajde sto smo promasili penal, desava se, ali mi smo bre promasili prilicno veliki broj idealnih sansa. Toliko nam je losa realizacija da ja vise ne znam za kakve Zvezdine sanse smem da kazem da su stopostotne.
Najvise me je razocarao Savicevic. Decko je pogresio svaki put. Mihajlovic je gluplji od Vesovica. Pecinko je poluproizvod. I jos moram da se nasmejem svim onim ljudima koji su pricali kako je Dauda bolji od Mudrinskog. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
taj dauda je namestio svaku sansu koju smo imali.. da nije dao povratnu ninkovicu penala ne bi ni bilo

a nije dobio ni jednu upotrebljivu loptu da moze da da gol
« Poslednja izmena: 09. Avg 2013, 01:10:51 od markoi93 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Dauda neće da igra u tome je problem.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
I tako ostadosmo opet bez igranja evrope. Nama ce koeficijent da se sroza na nulu i moracemo da krenemo od prvog kola za koju godinu. Kad vidim koje sve prosao dalje i kako je odigrao i njhi uporedim sa ovim nasim nesrecama, muka mi je. Ovo je zalosno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Od svih nasih timova Zvezda me je ubedljivo najvise razocarala. Najlaksi protivnik izvucen (od onih 5), videlo se i u prvoj da nemaju bas neki kvalitet.... ali opet.
Takodje, mislio sam da vi imate nekog ko ume da centrira, a svih 13 kornera ono lagano izbacivanje (uglavnom niska lopta na prvu stativu)... polu-sansu nisu stvorili iz svih tih kornera.

@rammfan Srecom Zvezda gubi malo bodova iz sezone 08/09 (0.6), a osvojila je vec 1.425 (mozda ce jos koji ako Partizan i Vojvodina nesto urade), tako da ce sa nesto manje od 10 bodova uci u sl. godinu.

PS I prestanite da hvalite klince i da ih dizete u nebesa, odma' posle toga odigraju katastrofalno.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2013, 08:31:34 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
meni najjaci komentator kad kaze da opet nismo prezimili u evropi  Smile Smile koja zima jebem ti zivot
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Motorola Luxan RAZR2
Pa sta je tu netacno ?
Moze da kaze i da ponovo nismo uspeli da osvojimo LS i to bi bilo tacno  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
meni najjaci komentator kad kaze da opet nismo prezimili u evropi  Smile Smile koja zima jebem ti zivot

to i ono "trebao je da padne Ninkovic..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Nokia 300
Prvo bih voleo sebe da opsujem i pljunem sebi nekako u usta sto cu vise od 2 recenice potrositi na ovu vecerasbhu utakmicu,sto cu potrositi malo moje jadne tastature i mog jos jadnijeg zivota jer sam proveo ultra jadnih sat ipo gledajuci ono

Nije penta u Milijasu babi i promasenom penalu,jebiga desava se,ne mozemo ni kikati na srecu,jer u tu srecu treba da zasluzimo. Ako mi na Mari za 90 minuta napravimo 3 krstene akcije onda stvarno nemamo o cemu da pricamo.

Prvo da prokomemtarisem Cernomorec,kako god ko mislio oni su za nas Juventus. Koliko sam cuo,njihov trener je tamo 4 godine,znaci postavio je neke svoje temelje,verovatno za to vreme i skockao tim kako on hoce,ima sasvim solidne igrace,u napadu ljudi znaju sta hoce,imaju viziju,akcije,ideje...u odbrani ni jedan vazdusni duel nisu izgubili,iskusni su,vrhunski se postavljaju,dakle imaju sve uslove za ozbiljan fudbal. Mozda to nije neki sad jebemliga nivo,al u odnosu na Zvezdu su bolji u svim paametrima-duplo. Dakle,tu je prica vise nego jasna.

Posebno bih pohvalio sudiju erotmana koji je odsudio jednu od najboljih tekmi koja je odigrana na Marakani,potpuno jedno razumevanje fudbala,alal mu vera.

A sad,mi...jea
Mozete vi sad mene da pljujete kolko ocete ali fudbal,tj odnos igraca koji bi ja jedino ponovo gledao je ono kod Pizona. Ne mogu ja da gresim dusu da se ovi nisu borili,jesu,ali nije to to. Ne mogu uopste da pricam kad smo i kod kog trenera igrali najbolji fudbal,jer taj pojam i Zvezda ne mogu zajedno jedno 10 godina unazad i bar 5 unapred,ali neki odnos igraca prema celom tom tripu oko Zvezde,grba kurcapalca mi je ono kod Zonpija bilo najbolje. Protiv Rudara iz Velenja je Lekic na Mari u zaru borbe 3 puta pao na glavu. I ja sam sutradan otisao da kupim sezonsku,jer sam video 11 nemaca pojma,koji trce i ginu. Sad je mozda malo bolja situacije,jer ih imamo 8 nemaca pojma,al brate to nije ni blizu. Nemam ja nista protiv da taj Vesovic igra,al brate ako vec ne znas puno,onda jebiga sine,trci,uklizavaj,trci,povredi nekog,ti se povredi,opet trci,centriraj 18 puta ako treba pa makar i lose, i opet trci i opet se povredi ako treba.

Nema od toga nista. Ne bi mi bilo zao da sam video sv to na nekom fanaticnom nivou a opet bilo 0-0...to je bas ono sto mi smeta al ajd,sta sad da radim. Igru realno nemamo,imamo mozda igrace koji ce mozda i da se uigraju,imamo trenera koji ce mozda i da uspe i da nauci nesto ove igrace,mozda mi i zaigramo bolje,al opet ostaje onaj neki ukus tunjav.

Nisam ocekivao da prodjemo,nadao se jesam,nesto na silu da ce da nabodemo,i moooozda i bi da smo ga dali iz penala,ali ovako mislim da je potpuno pravedno i da bolji tim ide dalje. Ako ne dovedemo jos bar 2 igraca,ja na Marakanu ove sezone necu da idem,imam ja pametnija posle sad u zivotu,mislim neki ajvar da pravim,kupio sam cak i neke knjige,Asa Akira i dalje snima sve u 16...jebo fudbal.
alal vera za svaku reč   Smile
Inače mislim da je Partizan iako nikakav ipak za nijansu bolji i ove sezone.A tu je i Voša,koja je možda po prvi put konkurent za titulu. Realno igramo mlitavo,bezidejno a i ruku na srce nemamo osim par njih ni igrača koji može da uradi nešto. Biće još tuge u srpskom fudbalu bolje da se naviknemo. dok nas ne kupi neka budala puna para ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 519 520 522 523 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.377 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.