Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 383 384 386 387 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 470808 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Ма какви. Упумпаће се опет нека лова, неће држава дозволити да Звезда оде у нижи ранг. Једино ако УЕФА нареди.

По мени треба што пре да одрадите то и да кренете са младићима из бетон лиге и да пробате нову причу да направите, само блесав човек може да поверује да ће Звезда да се извади из оволиког минуса. А како иде време, пара има све мање, дугови расту, камате стижу, играчи одлазе за све мање пара, нема вам излаза.

Чак мислим да следеће сезоне нећете ни други да будете, али добро видећемо. Нема ту неког квалитета који може у континуитету да пружа добре игре и да побеђује. Људи мисле да је тај притисак ствар која кочи, али баш је контра прича, тај притисак који играчи константно осећају од навијача, управе, јавности и доноси победе, јер знају да ако изгубе - много велики канал. Сад ако вас тужи 5,6 играча стандардних и ако Слобода и не знам ко блокира рачун ви сте у ооззбиљном проблему.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
a cekaj, i da krenemo od beton lige.. sta se desava sa dugom? pa moraju ti ljudi valjda dobiti pare, nece se samo od sebe vratiti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Ne moze to tako u njihovom slucaju. Oni u vlasnistvu imaju stadion i zemljiste koje nece da prebace na grad i da time onemoguce poverioce da uzmu pare. A ne mogu ni da promene ime nekom drugom klubu pa da izvrse transfer duga, jer je ipak to klub sa titulom prvaka Evrope.

Jednostavno ovo sto se sada desava im je jedini nacin da opstanu, jeste odvratan ali ne vidim sta oni drugo mogu da urade.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Паметан си лик, капираш лепо ствари, то је тај резон. Сад бих се расписао, дао си ми шлагорт, ал имам посла. Другом приликом.

У сваком случају ја мислим да нама излаза нема. Ко шпто нема излаза овој држави тако нема излаза Звезди. Нема ко да узме да води. Ал пропасти нећемо, држава усрана неће дозволити. Надуваће нам се дуг на 100 милиона ал ћемо и даље на сваких 4 месеца добијати 200 сома од неког НИСа да испатимо 2 играча.

У суштини заболе ме курац. Нек раде шта оће, диго сам руке.

Citat
Drugari, braćo, zvezdaši upamtite samo jednu stvar Veliki Žuti je isti kao mi zaluđen Zvezdom, ljudina, obraz, karakter, poštenjačina, totalno sam emocionalno razbijen nakon dva sata intezivne priče o Zvezdi. Dok priča o Zvezdi digao se bar 10 puta sa stolice , briše znoj, zacrveni se , ljut , nervozan, razočara.
Ja sam mu dao bumerang sa Tasmanije (u Austriji na pripremama) kao simbol sreće Aboridžana , i pitam ga gdje je bumerang a on otrča do auta i donese onaj crni ruksak od koga se ne odvaja, otvori ga i izvadi bumerang i kaže meni kako si mi ono rekao:"Kako ga baciš tako će ti se i vratiti". Ne znam šta više reći, konstantin će opširnije,nemam snage .............................

Citat
Дошли смо у Загреб испред ресторана Просикито око пола 12. Било је једно мјесто за паркинг и ту смо се паркирали, испред ресторана и иза леђа Великог Жутог који је стајао напољу за висећим столом са својим пријатељима. Окренуо се пар пута вјероватно очекујући нас јер смо договорили са његовим братом отприлике у то вријеме. Сишли смо низ степенице и кренули ка столу и заиста је Праведник приликом поздрављања питао за бумеранг који му је поклонио прије 2 године. Роби нас је са буразом упутио да уђемо у ресторан и рекао да ће одмах доћи. Донио је торбу и извадио бумеранг и да не понављам све што је Праведник исричао, заиста невјероватно...
Рекао нам је да је дошао из БГ да је био кум неком са трибине, планирао је да иде са дјецом у Дизниленд али да су одлучили да ипак иду на море... Рекли смо му одмах на почетку претпостављајући да је у гужви да га нећемо много гњавити поготово јер га чекају напољу пријатељи али нас је одмах пресјекао "пријатељи су одавде, а ви сте дошли са стране имам за вас времена колико хоћете". Звао нам је пиће и почели смо причу у којој је јако био причљив. Више није у клубу али и даље га све тишти. Много ствари је познато или људи претпостављају да је тако (за оне што размишљају својом главом) и заиста је више пута устајао са столице и у једном тренутку рече "јбт ево ознојих се". Бураз му рече да никада није тако био нервозан од када га он зна као када је био у Звезди. Нећемо детаље о тих 20 мјесеци да га не ваљамо по блату(макар и виртуелном) са тим шибицарима из прошле управе, али ипак морам да кажем да о тих 20 мјесеци колико је радио дајући више пара него примајући, прича пуним устима. Свјестан је и својих грешака(помињао је и први његов дерби и то таксативно по детаљима) али на све то и то расуло у нашем клубу и све проблеме који имају и тренер и играчи и клуб, рекао је "само да су ме послушали и да смо изгурали ову сезону имали би титулу и могао би се враћати дуг". Гледао је дерби иако је имао припреме за меч против Бешикташа и није могао да вјерује колико нису постојали неки играчи. Неколико пута је поновио да је оно што је имао било довољно за титулу и да је да је утегао тим максимално колико се може у нашим условима. За Нафтан је говорио да треба бити опрезан јер су у такмичарском ритму за Омонију да ћемо проћи да ћемо ићи и даље, помињао је детаљно када је Мрва требао да игра а када не јер нема снаге. Није заиста хтио Мудринског, није хтио ни Микија, Петковића да не помињем. Вјеровао је у момке који су највише због њега и остали на окупу у условима хаоса какав је у нашем клубу. Жао му је било и Лазе што је гурнут неспреман задњи дерби , кад смо питали за њега узео је телефон и позвао га у Италију да види како опоравак. Рекао му је да иде ускоро у БГ по Мићка и да уједно помогне Звезди која нема никакав новац. Ово ипак морам да кажем пошто видим око Мићка постаје баш актуелно: прошлу зиму је средио да газда Кајзерија понуди 2М евра и чак је било у опцији 30% од следеће продаје међутим лоле из управе су се цјенкале на око 3М. Сада послије неиграња му није познато колико ће газда Кајзерија жељети да понуди (да не помињем данашње инфо из штампе о наводном подношењу раскида уговора). Јако је жалостан у вези нашег безнађа по питању будућности и читаво вријеме говори ми, ми, чак је мало и чудно када тако прича у сред Зг служи нас конобар из ЗГ, он са великим уговором у далекој земљи (а можда и пред новим зависи од газде Кајзерија). Каже терба сада поново у БГ неким драгим људима који раде у клубу ће опет ћушнути неку кинту, али тужан је јер то није рјешење.

За слику се искрено одушевио. Када нас је кренуо да испрати скроз до аута, зауставио се код својих пријатеља и испричао што су га толико дуго чекали. Људи су мало и чудно гледали а он је са поносом показивао слику. У по Загреба без резерве. Рекао сам ну крају "Легендо превише те готивимо да ти пожелим да се сада вратиш али ипак једног дана ако се деси чудо па поново постанемо нормалан клуб" насмијешио се и рекао је "можда једног дана". Ето то је укратко из цуга извјештај са данашње акције и нашег дружења са великим Циганом и људином Робијем које је трајало пуна 2 сата! Све је на крају поздравио и испратио нас срдачним поздравом са сваким од нас.

Ово је Звзеда. Остале набијем на курац матер им јебем нерадничку алаву.
« Poslednja izmena: 06. Jun 2013, 00:35:42 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Dugovi prema igracima, trenerima i klubovima automatski se brisu cim predjes u amaterski nivo takmicenja u ligi. (tako par klubova nije do kraja isplatilo Partizan  Smile)
Problem je dug prema bankama i drzavi... to se ne brise, a npr. banke imaju menice ka stadionu... tako da.  Smile

Džajić: Ko neće da igra neka ide
Evo ga i ovaj... ziv!  Smile
Dzajo, jesi li ti mozda igrao cele sezone za dzabe ili si bio placen?
Sto ispuni onda zelju menadzeru Daude!?
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Apple iPhone 6S
Ćalasan dobio spor sa Zvezdom oko Žigića. Treba da mu se isplati 2.5 miliona.
« Poslednja izmena: 06. Jun 2013, 09:13:39 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Ma gasi bre vise sranje, nek idu svi u pm...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung 
Какви смо пичколисци.... па ово нема ни у Индији.... Силују сви редом, а нико да одговара  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung SGH-E590
Kada se vratis iz amaterske lige, svi dugovi se reaktiviraju. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Apple iPhone 6S
Ajmo sad, pljuvanje po Robiju.  Smile http://sportal.rs/news.php?news=102649
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 383 384 386 387 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.