Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 466405 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia N95
Najveci kreten koji je ikad bio predsjednik FK Crvena Zvezda - Vladan Lukic!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Apple iPhone 6S
Crvena zvezda – Ejupspor 2:0: Zvezda dobila Turke i centarfora!

Crveno-beli savladali turskog trećeligaša Ejupospor sa 2:0 golovima 18-godišnjeg rezerviste Stefana Mihajlovića koji je u prvom meču u Zvezdinom dresu pokazao veliki potencijal. Klinci Karaklajić, Čikič, Spajić, Ožegović i kompanija mnogo bolje odigrali od iskusnijih kolega... Sjajno branio i Kirovski

Vise na...
http://www.mozzartsport.com/vesti/crvena-zvezda-ejup-jankovic-gurnuo-klince-u-prvu-postavu-kadu-poluspic

Do jaja. Decko je dao turskom treceligasu dva gola (koja ja bar nisam ni video). Sada ce nasi novianri od njega na naprave novog Ibrahimovica i onda ce neko da se cudi kada klinac propadne za par meseci i kada bude hteo da ide u Barselonu, jer mu je Zvezda "mala". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung SGH-E590
Samo sto su svi ti igraci bukvalno poklonjeni Zvezdi. Smile Cudite se za procente koji idu bivsem klubu, a realnost je da bi bez toga te igrace morali da platimo duplo. Cudite se za procente koji idu agenciji, a realnost je da bez toga ti igraci ne bi produzili ugovor. Smile

Ja ne znam u kom univerzumu vi zivite kad vam je OK da se nekom balavcu da ogromna plata, a nije vam OK kada se za nekog igra umesto novca koji nemamo da procenat od sledece prodaje. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia N95
Stigo je  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Cudite se za procente koji idu bivsem klubu, a realnost je da bi bez toga te igrace morali da platimo duplo.

Стевица Рељић човече.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Јакша и ја кад би водили клуб боље би посо одрадили. Јебо матер ако није тако.

Ти да доведеш Сревицу Рељића из пичке лепе материне седме тунгузијске лиге и при томе даш проценат некоме од 30%?!?!?! Криминал. Аџићу јебем ти и оца и матер, не дао ти бог да те сретнем на улици скакаћу ти по лобањи макар ми то било последње у животу.

sto samo vas dvojica,a gde sam ja tu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung SGH-E590
Cudite se za procente koji idu bivsem klubu, a realnost je da bi bez toga te igrace morali da platimo duplo.

Стевица Рељић човече.
Pa on nikada nece ni biti prodat sto znaci da njegov bivsi klub nece dobiti procenat! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 18.0

http://www.mozzartsport.com/vesti/sale-jankovic-spajic-je-rodjeni-lider-bravo-miha

http://www.mozzartsport.com/vesti/gen-je-cudo-kako-je-proslavljeni-otac-radmilo-doziveo-sjajan-debi-sina-stefana-za-zvezdu

Evo deo izjave, covek je objasnio ono sto ja pricam sve vreme ovde.

Citat
Dugo, baš dugo se nije desilo da neko Zvezdino dete ovako debituje...
„Zvezda je počela da veruje svojoj deci i to je jedini pravi put. Partizan to radi godinama i videlo se da su bili u pravu. Zvezda u prethodnim godinama nije imala poverenje u svoju decu i to joj se vraćalo. Kakva je svrha imati decu u svojoj školi, kada ona ne dobijaju šansu. Gurneš igrača, probaš ga, pa ako nije za Zvezdu idemo dalje. Ako jeste, onda je dobro i klubu i igraču. U moje vreme kada je stara Juga imala 25 miliona stanovnika i liga bila mnogo jača, gotovo svi klubovi su davali šansu svojoj deci. Zato smo i imali kvalitet“, kategoričan je Mihajlović senior.

Prethodnih dana se mnogo pričalo i pisalo o Zvezdinoj deci koja nisu htela da pređu u prvi tim i izabrali su put koji vodi sa Marakane.
„Ima razloga i za takve odluke. Mnogi su to opravdano uradili. Jednostavno, deca vide svoje domete, ali ne vide perspektivu jer klub neće da im pruži šansu. Osećaju se izigranima. I oni i roditelji. Odu u neke zdravije sredine da traže šansu. Meni je žao što se naprimer sve onako završilo sa malim Simićem. Ja odlično poznajem tog momka i ubeđen sam da je pravi materijal za Zvedzu. To sam rekao i Džaji, ali on je odgovorio da ga dovoljno ne poznaje. Čak je i prošle sezone trebalo da dobije šansu i da polako ulazi sa klupe. I Stefan je možda ranije mogao da dobije priliku da makar trenira sa prvim timom. Sva sreća da su se stvari u poslednje vreme promenile i da se Zvezda okrenula svojoj deci“.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung SGH-E590
Ko je onaj maestralni stoper kod njihove akcije pre naseg gola? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Kakva je to glupost da igracu idu pare od njegove prodaje?  Smile

Sta je cudno?
Izvini, ali meni zaista nije poznato da igraci "bez problema" potpisuju ugovore gde traze platu + 50% od sledeceg transfera.

Jos sto je najgore, on kad je dolazio pricao je (i on i klub) da su se veoma lako dogovorili oko uslova. Mislim Ok, ako Lukicu i Robiju ide po 25% njegovog dela. I ja bih se tako veoma lako dogovorio.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.