Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 466953 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung SGH-E590
I onda se neko cudi zasto se ne prihvataju ugovori koje traze klinci. Pola njih nije ni videlo teren, a imaju vecu mesecnu platu nego sto neki zarade godisnje! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung 
I onda se neko cudi zasto se ne prihvataju ugovori koje traze klinci. Pola njih nije ni videlo teren, a imaju vecu mesecnu platu nego sto neki zarade godisnje! Smile

Како мислиш неки? 90% запослених у Србији за годину не види половину  примања који добију ови клинци на годишњем нивоу  Smile  Кад би се вратило неко нормално време, та деца би у Звезди требала да пикају фудбал једно три-четири године само за први уговор у иностранство... овде да играју за џ... мож да им се плати само да спавају и клопају... ко их бре јебе  Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Apple iPhone 6S
Dobro, sad i vi idete u drugu krajnost. Ipak je fudbal nesto cime covek moze da se bavi 10-ak godina ozbiljno. Vecinu drugih obicnih poslova, ljudi mogu da rade po 50 godina. Dakle oni to sto zarade za tih 10-ak godina, to im je. A i realno, iapk fudbal nije "obican" posao pa da moze da se poredi sa bilo kojim drugim zanimanjem. Kada znamo da su neki tamo Rusi ponudili za Mesija recimo 250 000 000 i da su ovi jos to glatko odbili, onda je jasno da to nije obican posao. U fudbalu se jednostavno u celom svetu mnogo zaradjuje i to je tako. Jbg, nepravda, ali je tako. Bas sam napisao na temi o vaterpolu. Verovatno ceo VK bi mogao da bude isplacen i da funkcionise za pare koji je FK dao za nekog levaka kao sto je Babalj. A ovi vaterpolisti su prakticno najbolji na svetu. Jbg, nepravda...
« Poslednja izmena: 20. Jan 2013, 19:02:47 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung 
Ма све се слажем... ал проблем је што клинцима те паре поремете мождане вијуге ако их и имају и онда све забатале... јебале их паре... Да ми је да ископам негде колике ли је паре примао Деки Станковић у првим годинама уговора  Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Apple iPhone 6S
Pa to si u pravu, ali jbg, takva je realnost. Veliko je pitanje i kako bi neko od nas reagovao, koliko god da voli Zvezdu, da mu neko pokuca na vrata i ponudi ugovor od milion evra, makar i za sedenje na tribinama. Sto bi rekao moj drug, lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti. Smile To jedino moze nekako na nivou UEFA-e da se resi, minimalna, maksimalna zarada i tako dalje, ali tesko da ce oni to uraditi, jer njima prvma to ide u korist, jer zaradjuju ogromne pare.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2013, 20:04:25 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Naravno da dobar klinac mora da ima platu... i tih 50 hiljada nije mnogo.
Ne mozete porediti koliko su igraci bili placeni pre 25 godina i sada... fudbal je postao daleko vise od sporta.

Meni je strasnije sto jedan Milijas koji se iz ljubavi vratio da igra za tricavih 350 hiljada!
Pa pre bih sedmorici najperspektivnijih klinaca dao po 50 hiljada, nego sto bih njemu dao celu sumu.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2013, 22:00:58 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia N95
Citat
Meni je strasnije sto jedan Milijas koji se iz ljubavi vratio da igra za tricavih 350 hiljada!

Meni je jos strasnije sto mu je neko dao toliko.Jbt,znas li sta je 350000 godisnje  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia N95
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/danas-veliko-spremanje-111847.html

Inace,otpusta se 100 radnika iz CZ i sestrinskih firmi.Najveci udarac ce pretrpeti marketing.
« Poslednja izmena: 21. Jan 2013, 12:31:06 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52
danas u zurnalu, Cava prica kako nema nijednu ponudu, a i ne planira da ide iz Zvezde.

Pa de da ides sine, imas samo na ime plate 200 soma, al boli te kurac bitno da si oduvek sanjao da igras za zvezdu

Miki capitano veliki zvezdas Dortmun je jednog Kagavu doveo za tvoju godisnju platu sine moj, nema napretka ni Zvezdi ni Partizanu sve dok ovako katastrofalno preplacuju igrace!
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Igrac koji ima 350 soma u ovom nasem amaterskom fudbalu, mora da pravi razliku, do te mere da bukvalno sam vuce ceo tim, kao sto je Zigic radio, mozda je covek neznalica, al je u Zvezdi igrao fenomenalno vuko je sam celu ekipu svojim golovima. I nisam siguran da je imao celih 350 soma.

Nece da mi otvori onaj clanak sa platama pise da sam neovlascen da vidim, al cini mi se da je pisalo Vesovic 130 soma kad sam video juce prekjuce. Pa to je pravi primer amaterskog potpisivanja, idiotizam a klase. I onda kukas i prosis da ti neko oprosti dug od 100,200 soma evra, a svakojakim mediokritetima dajes evropske plate. Debilizam cist
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.