Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 468751 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung SGH-E590
Zvezda ne sme da se privatizuje jer ovo je Srbija...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
Umreces bre a neces videti Zvezdu u Ligi Sampiona(samo po grupama).
Za razliku od tebe,ja taj scenario ne zelim.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
Zalosno je sta se uradi od zvezde i naseg fudbala! :chuckel:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
ajd da malo poranim
zivi bili i zdravlje da nas sluzi za ostalo cemo lako  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia N95
Citat
90% tih igraca koje si nabrojao su bili prvotimci, a ne igraci koji popunjavaju rupe, ali ono ti moras da se pravis pametan. Smile

Za tebe sam na primjer Nikola Tesla licno.U svoj onoj listi je samo zalutao Andrija Kaludjerovic,ostali su na mjestu.Ako ti smatras da su 'prvotimci' Ignjatijevic,Subasic,Nenad Kovacevic,onda si lud,sujetan pa ne zelis da priznas nesposobnost razumevanja Zvezdinog problema,na pr. nije ni cudo,jer si Lukicev pobornik.Ne ljuti se,ali tebi je KUl neko ko je napravio 20 miliona duga i gurnuo Zvezdu jos dublje,nego sto jeste.

Svi oni igraci koje sam nabrojao su kostali Zvezdu vjerovatno nekih 10 miliona.Nebitno da li su to zakrpe,da li su to kreteni iz prvog tima,a ne zasluzuju za Sindjelic da igraju,ili nasi mladi igraci koji su izgublljeni nesposobnoscu nasih vladajucih struktura.

Nama ce trebati zbog Lukica da se oporavimo 10 godina,Stojkovica 5,Toplice 5,Dzajica 3.Svi oni su zajebali Zvezdu u poslovanju.

Sjetimo se da se i Dzajiceva prica o dugu koji je ostavio ne poklapa sa papirima,i njemu fali nesto vise od milion,ali dobro,sve je to proslo.

Treba nam novo radjanje,novo odrastanje,novo sve!Sve dok budemo razmislljali kao ti,o zakrpama,"prvotimcima" mi cemo biti na dnu,bicemo nula!

Zato i pizdim kad Dzaja spominje Grbica i ostalu boraniju.Imamo nasu djecu koja su za klasu bolja od svih tih dileja.

Svima Srecna Nova Godina!Zvezdo pobjedjuj,jebi sve redom!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
FKCZ: Stojadinović može da kupuje

Na 2. sednici Upravnog odbora Crvene zvezde odlučeno je da se sportskom direktoru Zoranu Stojadinoviću odobri dovođenje igrača sa kojima je postigao dogovor.

"Na sednici je usvojen zapisnik sa prethodne sednice kao i odluke Odbora za hitna pitanja koji je održan 26. decembra 2012. godine. Sportski direktor je Upravnom odboru preneo informacije u vezi sa aktivnostima u prelaznom roku i dobio podršku za dalje poteze, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštavana", navodi se u saopštenju FKCZ.

"Usvojen je i plan priprema prvog tima u zimskoj pauzi. Upravni odbor je usvojio i informaciju o razgovorima sa menadžerima, agencijama i ostalim poveriocima, a u vezi prethodne i buduće saradnje. Upravni odbor je usvojio i izveštaje o finansijskoj situaciji, kao i imovinsko-pravnoj u FK Crvena zvezda", dodaje se u istom saopštenju.

Na prvoj sednici UO potpredsednik klub Nebojša Čović predstavio je finansijsku analizu kluba u period od 1996. do 2012. godine saopštivši da klub duguje 48.473.459 evra.

Stojadinović je navodno prethodnih dana postigao dogovor sa dvojicom Latioamerikanaca, Grendijem Perosom Rinkonom (Venecuela) i Kristijanom Kuevom (Peru), te sa Kameruncem Žilom Ngomom.

Dan kasnije saopšteno je da je Peroso Rinkon postigao dogovor sa najvećim klubom iz svoje zemlje.
_________

Kupuj majstore,samo kupuj! Smile
Dok moze da se kupuje,nema zime.
Zasto da se prodaje kad moze da se kupuje  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Malo se žali, još manje se hvali...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia 6310i
Sad kad smo razjurili bandu, očekujem da nas krene.  Dobro je što je i Mišković pao, inače bi otišli u još veću dubiozu.  Oterati sve one polutane poput Mirića, Mikića i sličnih i da sa novim pojačanjima pokušamo da se uključimo u trku za titulu, iako je naočigled izgubljena.  Živela Zvezda! :D
IP sačuvana
social share
Nobody likes you.        Everybody hates you.        You're gonna lose.        Smile, you fuck.       
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Samsung 
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
« Poslednja izmena: 01. Jan 2013, 21:53:14 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.